Real Madrid – Villarreal: Fogadási Tippek és La Liga Előzetes

Olvasd el 9 perc alatt szerző Bartos László 2021 szeptember 24.
Real Madrid
Teljesítmény:
N N N N N
  • Santiago Bernabeu
  • Szeptember 25. 21:00
Nézd élőben itt:
Joker8
Villarreal
Teljesítmény:
N D D D D
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Azért a Villarrealnak is csak sikerült megszerezni első győzelmét a La Liga idei kiírásában. Hosszú idő telt el az utolsó győzelmük óta, épp időszerű volt már nyerni, a szurkolóknak nem igazán tetszett az elmúlt időszakban való gyengélkedés. De hát ez érthető, nem igaz? Mégiscsak az Európa-liga győzteséről beszélünk…

Az első győzelem biztosan erőt adott nekik, amire nagy szükségük is lesz, mert szombaton este a mostani bajnokság első helyezettjéhez utaznak. A Real Madrid eddigi játéka több mint meggyőző, Carlo Ancelotti – ahogy ő mondta – minden tapasztalatát átadta a játékosoknak, rengeteg nagyszerű teljesítményt láthatunk tőlük hétről hétre, olyan játékosaik fejlődtek fel, akikről rengetegen már lemondtak. Lehet, hogy ez csak valamiféle időszakos fellángolás részükről, de egyelőre a szurkolóknak, a semlegeseknek és a fanatikusoknak is tetszik az, amit a habfehérektől látnak.

Ők szintén győzelmet arattak a hétközi fordulóban, régóta nem örülhetett már a Santiago Bernabeu népe ennyi és ilyen minőségű gólnak. Szegény Mallorca volt az áldozat, akik eddigi meccseiken háromszor kapituláltak. Hát, most 90 perc alatt hatszor.

Aggódhatnak a sárga tengeralattjáró szurkolói? Szerintünk nagyon is van okuk rá. Jöjjön a Real Madrid – Villarreal találkozó beharangozója!

Mi történt az előző fordulóban?

Röviden összefoglaljuk a két csapat elmúlt bajnoki mérkőzését, hogy tisztább képet kapjunk a formájukról.

Real Madrid – Mallorca: 6-1

G.: Asensio (3), Benzema (2), Isco ill. Lee

Tippünkben két és fél gól feletti eredményt vizionáltunk, ami szűk fél óra elteltével már gyönyörűen jött is. Ennél azonban többet kaptunk: Egy helyenként szépen játszó Mallorcát, és egy minden tekintetben szinte tökéletesen játszó Real Madridot, a játékosok nagy többsége sziporkázott a teljes mérkőzésen, és még 6-1-nél is úgy hajtottak és sprinteltek, mintha egygólos hátrányban lettek volna…

A kezdők:

Real Madrid:

Courtois – Nacho, Militao, Alaba, Miguel – Valverde, Camavinga – Rodrygo, Asensio, Vinicius Jr. – Benzema

Mallorca:

Reina – Sastre, Valjent, Gaya, Olivan – Kubo, Battaglia, Febas, Lee – Hoppe, Lago Junior

A Real Madrid végre visszatérhetett a Santiago Bernabeu Stadionba, amelyet felújítás miatt kellett elhagyniuk. Az új stadion még messze nincs kész, de mérkőzéseket – közönség előtt – már játszhatnak. Nem ez volt egyébként az első meccs, amit itt vívtak, de mindenképp az eddigi legjobb. Három perce tartott a találkozó, amikor a Mallorca egyik védője, Gaya veszített labdát a saját tizenhatosa előterében, a csapatkapitány, Karim Benzema lecsapott rá és a hosszú alsóba lőtt.

Ez a korai gól megadta az alaphangot, a Real pedig ezt követően még ötször vette be Manolo Reina hálóját. Marco Asensio egymaga háromszor, az irányító középpályás Zinedine Zidane-nál leginkább a szélekre szorult, de valójában ő középen érzi jól magát. Most „Carletto” megadta a lehetőséget neki, Asensio pedig élt is vele.

A 24. percben Rodrygo forgolódott az alapvonal közelében, a tizenhatoson belül, egy csel után középre lőtte a labdát, Manolo Reina reflexszerűen belekapott, és így gyakorlatilag gólpasszt adott az érkező Asensionak.

Rögtön a középkezdésből szépített a Mallorca, az egyébként remekül, bár túlságosan erőszakosan, indulatosan játszó Kang-In Lee csavart Courtois kapujának jobb alsó sarkába.

De aggodalomra nem volt ok, négy perccel később Asensio Benzema remek passzát lőtte el Reina felett, 3-1.

Ez volt a félidő, a második játékrész pedig még jobban alakult a királyi gárda számára. Karim Benzema a 49. percben újfent betalált, de ezt rövid videózás után elvették tőle, összekoccolta ugyanis Sastre lábát a francia.

Később volt egy tizenegyesgyanús szituáció, Rodrygot két kézzel rántották le a földre, azonban a VAR nem látott szabálytalanságot. Marco Asensio az 55. percben aztán meglőtte saját maga harmadik gólját, Benzema passzát csavarta kapuba.

A meccsnek itt még nem volt vége: Csak összejött ugyanis Benzema számára a második gól, David Alaba hosszú indítása pattant meg a támadó hátán, a lövésébe pedig két védő is beleért, mégis a kapuban kötött ki. Ezen az estén a Real Madridnak minden sikerült.

Még Isco is gólt szerzett, erre pedig utoljára majdnem két éve került sor, akkor a Manchester City hálóját vette be a görbelábú spanyol. A passzt egyébként Vinicius Jr.-tól kapta, így a félelmetes duó, Karim Benzema és Vinicius Jr. megint tevékeny részt vállalt a kiütéses sikerből.

Előző 5 meccs eredménye
2021.05.22.La Liga
real madrid
2:1
villarreal
La Liga
2020.11.21.La Liga
villarreal
1:1
real madrid
La Liga
2020.07.16.La Liga
real madrid
2:1
villarreal
La Liga
2019.09.01.La Liga
villarreal
2:2
real madrid
La Liga
2019.05.05.La Liga
real madrid
3:2
villarreal
La Liga
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Villarreal – Elche: 4-1

G.: Pino, Trigueros, Danjuma, A. Moreno ill. Mojica

A sárga tengeralattjáró utolsó győzelmét még a Sevilla ellen aratta a tavalyi bajnokság legvégén. Azóta több mint tíz mérkőzést játszottak le győzelem nélkül, ami egyre jobban frusztrálta a játékosokat és a szurkolókat egyaránt. Az Elche ellen aztán megtört a jég, és Gerard Moreno nélkül is három pontot tudtak szerezni Emeryék.

A kezdők:

Villarreal:

Rulli – Mario Gaspar, Mandi, Torres, Alfonso Pedraza – Parejo, Capoue, Trigueros – Pino, Alcacer, Danjuma

Elche:

Casilla – Barragan, Roco, González – Josan, Gumbau, Marcone, Fidel, Mojica – Carrillo, Perez

A La Cerámicában is gyorsan megszületett az első gól, amelynek szerzője Yeremi Pino volt. A fiatal, saját nevelésű szélsőnek viszonylag könnyű dolga volt, egy szépen kijátszott akció végén becsúszva lőtte az üres kapuba Paco Alcacer lapos átadását.

Ezután viszont az Elche felállt a padlóról, és Johan Mojica révén a 19. percben egyenlített. A baloldali középpályás gólja szép volt, de azért ebben nyakig benne volt Geronimo Rulli kapus is…

Az első félidő zárása előtt öt perccel a Villarreal visszavette a vezetést, a gólszerző Manu Trigueros volt, de a gól miatt leginkább Paco Alcacert kell dicsérni, aki labdát szerzett az Elche utolsó emberétől.

A második félidőben a Borussia Dortmund egykori támadója újfent kulcsfontosságú labdát szerzett, a támadásból Arnaut Danjuma talált be, bár ez is egy kapushibából születhetett csak meg…

A végeredmény Alberto Moreno hosszabbításban szerzett góljával alakult ki, nagyon biztosan nyert Unai Emery együttese.

Összefoglalás

Akik viszont kicsit bajban vannak, ugyanis Gerard Moreno után Yeremi Pino is kiszállt, így Emerynek döntenie kell, ki legyen az a három fő, akik majd a támadásokért lesznek felelősek. Arnaut Danjuma helye biztosnak látszik, Paco Alcacer is nagyot játszott az Elche ellen, a harmadik fő Moi Gomez vagy Boulaye Dia lehet.

A vendégeknél nem bevethető még Samu Chukwueze, valamint Dani Raba.

A Real Madridnál is vannak sérültek: Dani Ceballos, Gareth Bale, Dani Carvajal, Ferland Mendy, Marcelo és Toni Kroos.

A védelem emiatt ugyanúgy állhat fel, mint a Mallorca ellen, amikor Nacho játszott jobbhátvédet, Miguel Gutiérrez balbekket, Alaba és Militao pedig középen látták el a feladatokat.

Eden Hazard a szigetlakók elleni diadalt a kispadról nézte végig, esélyes, hogy most a kezdőbe kerül Rodrygo helyére. Kérdés, hogy Casemiro és Modric visszakerül-e a kezdőbe, Camavinga és Asensio nagyon meggyőzően játszottak. A brazil tank és a horvát mágus viszont az elmúlt két mérkőzésen kissé gyengélkedett.

Isco is nagy kérdés, Carlo Ancelotti alatt újra van kedve a játékhoz, abban a 18 percben, amit a Mallorca ellen pályán töltött látszott, hogy mennyire intelligens és technikás futballista, Lee Kang-Int jól fel is húzta egy köténnyel…

Szóval, Carlo Ancelottinak most kellemes problémái vannak, és szerintem nekünk is. Mert ezt a mérkőzést a Real Madridnak kell megnyernie. A forma, a játékoskeret, a hiányzók és az ő pótlásuk, a hazai pálya előnye – minden a királyi gárda mellett szól.

Tavaly ugyan megszenvedtek az utolsó fordulóban Morenoék ellen, de az azért egy másik meccs volt. És nem mellesleg azt is megnyerték végül.

Gólokban is bízunk, látva, hogy a hét közben mit műveltek, illetve hogy a Real Madrid mostanában mit művel. Summa summarum: Két és fél gól feletti Real Madrid győzelmet remélünk a szombat esti mérkőzéstől.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső