Real Sociedad-Barcelona – Fogadási Tippek és La Liga Előzetes

Olvasd el 4 perc alatt szerző Bartos László 2019 december 12.
Real Sociedad
Teljesítmény:
D N V D N
  • Reale Arena, San Sebastián
  • December 14. 16:00
Nézd élőben itt:
Joker8
Barcelona
Teljesítmény:
N N N N N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

A spanyol elsőosztályú labdarúgó-bajnokságban 16. forduló után továbbra is fej-fej mellett száguld az élen a két nagy rivális, a Barcelona és a Real Madrid, mindkét csapat 34 ponttal áll és mindkét csapat brutálisan jó formában van. Így igazából sok fog azon múlni, hogy ki és mikor követi el az első hibát, úgyhogy az élbolyban helyet foglaló csapatok elleni meccsek mindig ígéretes tippeknek tűnhetnek. Így van ez a most szombati Real Sociedad – Barcelona mérkőzéssel is, amelyen a még Bajnokok Ligája-indulást érő 4. helyen álló csapat fogadja a katalánokat.

A Barcelona számára sikeres volt a hétközi BL-forduló, Milánóban tudtak nyerni az Inter otthonában, úgy hogy történelmet írtak, hiszen a győztes gólt a beállása után két perccel a mindössze 17 éves Ansu Fati szerezte. Nem mellékesen a vereség azt is jelentette, hogy az olasz bajnokságot vezető Internazionale búcsúzott a sorozattól.

Szóval a katalánok önbizalomtól telve érkeznek majd San Sebastiánba, főleg, hogy az utolsó négy meccsüket egész könnyedén be tudták húzni, sőt, a legutóbbi 16 meccsükön mindössze egyetlen vereségük volt, a Levante elleni óriási meglepetés.

A Real Sociedad viszont a nagyon jó kezdet után most már eléggé hullámzó teljesítménnyel igyekszik megtapadni az élbolyban és nagy bánatukra olyan alakulatok ellen veszítenek pontokat, amelyek az általuk vágyott szinten verhetőnek kell lenniük – gondoljunk csak a döntetlenre legutóbb a Valladolid otthonában vagy korábban a Leganés elleni otthoni döntetlenre, ezek a pontok nagyon fognak még hiányozni. Szintén a tuti vendégsiker mellett szól, hogy a Barcelona az elmúlt nyolc meccset tekintve veretlen a Real Sociedad ellen, sőt igazából a legutóbbi hét meccsüket meg is nyerték.

Előző 5 meccs eredménye
2019.04.20.La Liga
barcelona
2:1
real sociedad
La Liga
2018.09.15.La Liga
real sociedad
1:2
barcelona
La Liga
2018.05.20.La Liga
barcelona
1:0
real sociedad
La Liga
2018.01.14.La Liga
real sociedad
2:4
barcelona
La Liga
2017.01.26.La Liga
barcelona
3:2
real sociedad
La Liga
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Ettől függetlenül amiért jó választás ez a meccs, az az, hogy a fogadóirodák egészen jó szorzót adnak a Barca győzelmére, és ha akár el akarjuk érni a kétszeres szorzót is, akkor érdemes megdobni a vendéggyőzelem tippjét egy gólszámos fogadással. Ebben a tekintetben érdemes figyelembe venni, hogy a legutóbbi öt egymás elleni meccsükből négyen 2.5 gólnál több találat született és a legutóbbi három vendégsége során is simán tudott nyerni a Barca Sociedad-stadionban.

Plusz érdemes figyelembe venni, hogy a Real Sociedad az elmúlt öt meccsén csak egyszer tudott nyerni és mostanában a gólszerzés sem nagyon megy nekik, legutóbb például gólnélküli döntetlent játszottak a fentebb már említett Valladoliddal.

A hiányzókat érdemes megemlíteni, bár azt hozzá kell tenni előtte, hogy ez nem biztos, hogy meghatározó, hiszen Milánóban úgy tudott nyerni Valverde-csapata, hogy nagyjából a második csapat lépett pályára. Ettől függetlenül, ami fájhat a katalánoknak, az Ousmane Dembele sérülése, hazai oldalon Le Normand eltiltás, Elustondo, Zurutuza és Illarramendi sérülés miatt nem játszhat.

Összegezve a fentieket, sima Barcelona-győzelem az elsődleges tipp, ami akár megspékelhető egy gólszámos fogadással is, hiszen jelentős az esély arra, hogy kettőnél több találat születik majd.

És ez a történelem is emellett szól, hiszen 1993 óta 50 alkalommal találkoztak a felek és 32 Barca-siker mellett csak 8 Real Sociedad-sikert lehetett feljegyezni, azokat sem mostanában. Szóval túl nagy kockázatot nem vállalunk a vendéggyőzelemmel.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső