Real Sociedad – Granada: Fogadási Tippek és La Liga Előzetes

Olvasd el 6 perc alatt szerző Bartos László 2020 július 08.
Real Sociedad
Teljesítmény:
D N V V V
  • Reale Arena
  • Július 10. 19:30
Nézd élőben itt:
QuickWin
Granada
Teljesítmény:
D N V D V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Egyre lejjebb csúszik a tabellán Alguacil együttese, a Real Sociedad. Észrevehettük, hogy jó néhány előkelő csapatot rosszul érintett a szünet és Európa-szerte találhatunk olyan együtteseket, akik nyert helyzetből végül nem érik el céljukat. Ilyen lehet Olaszországban a Lazio együttese, ők öt meccsen három vereséget gyűjtöttek be, amivel kiszálltak a bajnoki címért folyó versenyfutásból. És ilyen csapat lehet a Real Sociedad is, akik ugyan nem a La Liga elsőségért hajtottak, hanem a Bajnokok Ligája szereplésért, de a végén még annak is örülniük kell, ha az Európa Liga összejön.

Mikel Oyarzabal és társai ugyanis nagyon gyenge formát mutatnak, az újra indítás óta egy mérkőzést sikerült megnyerniük, a biztos kieső Espanyol ellen.

A Granada szezonja viszont jól sikerült és bár ők sem a legjobb formájukban tértek vissza, valószínűleg ők így is meg vannak elégedve a szezonjukkal.

Most egymás ellen csapnak össze. Lássuk, mire számíthatunk a Real Sociedad – Granada mérkőzésen.

Mi történt az előző fordulóban?

Röviden összefoglaljuk a két csapat elmúlt bajnoki mérkőzését, hogy tisztább képet kapjunk a formájukról.

Levante – Real Sociedad

A kisebbik valenciai alakulat vendégei voltak hétfőn Alexander Isakék. A hazaiak stabilan a középmezőny tagjai, Real Sociedad rohamokra számítottam.

Már az első negyedórában kialakult a találkozó végeredménye. A vendégek szereztek vezetést Alexander Isak jóvoltából. A gól maga gyönyörű volt, egy balról érkező beadásra startolt rá a fiatal svéd, védőjét megelőzve sarokkal ért a labdába, a kapus pedig mozdulni sem tudott. Talán ez volt a forduló legszebb gólja. Ez a 12. percben történt.

Négy perccel később egy hosszú indításra sprintelt rá Morales, a Levante támadója, aki védője szorításából is el tudta lőni a labdát, ezzel pedig egyenlítettek a hazaiak.

A Levante csapatában egyébként eltiltása miatt nem léphetett pályára az Újpesten is megfordult észak-macedón Enisz Bardhi. Pedig számtalan szabadrúgást kaptak, amit a remek rúgótechnikával megáldott középpályás ellőhetett volna… Nem hiába figyelt fel rá több élcsapat is.

A folytatást tekintve komolyabb, igazi ziccer csak egy maradt, azt a vendégek játékosa hagyta ki, amikor túlságosan is megemelte a labdát, ami így fölé szállt. A lövést követően Portu maga is érezte, hogy ennél több volt, azonnal térdre rogyott és a fejét fogta.

A döntetlen igazságosnak mondható, Alguacilnak továbbra is főhet a feje, hogy jöjjenek ki ebből a hullámvölgyből.

Előző 5 meccs eredménye
2019.11.03.La Liga
granada
1:2
real sociedad
La Liga
2017.04.29.La Liga
real sociedad
2:1
granada
La Liga
2016.12.17.La Liga
granada
0:2
real sociedad
La Liga
2016.02.14.La Liga
real sociedad
3:0
granada
La Liga
2015.09.22.La Liga
granada
0:3
real sociedad
La Liga
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Granada – Valencia

A Granada csapata elég sokat liftezett az első és a másodosztály között, a tavalyi idényben a második helyen végeztek a La Liga 2-ben, ezzel automatikusan kvalifikálták magukat az első osztályba. Ehhez képest igencsak előkelő helyen állnak, a 10. pozíció mindenképp elégedettséggel töltheti el az újonc csapat játékosait és szurkolóit. És voltak ennél feljebb is, de az újrakezdés náluk sem ment zökkenőmentesen.

Ezúttal az a Valencia látogatott hozzájuk, akik ugyancsak nem brillíroznak, de még harcban állnak az EL-ért. Egy nem túl izgalmas első félidőt követően a másodikban már potyogtak a gólok, jöttek a fordulatok és a feszültség is egyre nagyobbá vált.

Az első 45 percben inkább a Granada játszott veszélyesebben, Soldadoék többször kerültek helyzetbe, azonban Cillessen a helyén volt.

A másodikban aztán egy tizenegyessel indult a gólgyártás, a jogosan megítélt büntetőt Carlos Fernández vágta a kapuba.

Egészen két percig örülhettek, mert Manu Vallejo góljával azonnal egyenlítettek a vendégek.

Aztán pedig jött a mérkőzés legszebb gólja, ami joggal kel versenyre Isak sarkazásával. Guedes gondolt egy merészet a 68. percben és távolról bombázott Silva kapujának felső sarkába. A kapus még ugyan bele tudott érni, de már csak beljebb segítette a labdát.

Nem ennyi maradt a vége, erről pedig Fede gondoskodott: Szabadrúgásból talált be, a szétugró sorfal között lőtte el a labdát, így a Valencia holland portásának nem volt esélye.

Félelmetes az a fölény, amiben a Granada játszott, a lövési kísérletek száma 17-4 volt. Mégsem sikerült otthon tartani a három pontot.

Összefoglalás

Hát, ha most a Granada játszana otthon, nem hiszem, hogy lenne esélye ennek a Sociedadnak. Még így is elgondolkodtató, hogy egy háromesélyes fogadás során az ember kire tegye meg a tippjét, épp ezért érdemes a gólok felé elindulni.

Az, hogy hazai pályán ne rúgjon gólt az a csapat, ahol olyan futballisták játszanak, mint Willian José, Oyarzabal, Isak vagy épp Martin Odegaard, számomra szinte elképzelhetetlen. Utolsó 10 meccsükből 9-szer betaláltak hazai pályán, a Celta Vigo ellen azonban nem sikerült.

A Granada idegenben is masszív középcsapat, akiknek akkor nem sikerült a gólszerzés, amikor egy sokkal erősebb ellenféllel találták szembe magukat (Bilbao, Sevilla, Atletico Madrid).

Jelenleg azt nem mondhatjuk el, hogy a Sociedad jobb csapat lenne. Vagyis de, jobb csapat, de a mutatott játék egyáltalán nem meggyőző. Simán benne van ebben a védelemben legalább egy kapott gól.

Szóval ezúttal arra tippelek, hogy mindkét csapat szerez gólt, amely egész jó szorzóval szerepel a 22Bet kínálatában.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső