Reims – Montpellier: Fogadási Tippek és Ligue 1 Előzetes – 2023.06.03.

Olvasd el 4 perc alatt szerző Bartos László 2023 június 02.
Reims
Teljesítmény:
V D V N V
  • Stade Auguste Delaune
  • Június 03. 21:00
Nézd élőben itt:
Joker8
Montpellier
Teljesítmény:
V N D V N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Két francia középcsapattal folytatjuk mai kirándulásunkat. Nem mondom, hogy nagy izgalom várható a Reims – Montpellier mérkőzésen. Hiába van egymás alatt a két csapat, ha egyszer az utolsó fordulóban már nem tudja egyik megelőzni a másikat? Meg különben is, ha erre meg is lenne a lehetőség, mit számítana? Semmit.

Az idei szezon arra volt jó a Reimsnél, hogy felfedezhettük magunknak Will Stillt, aki bizonyára a jövő egyik meghatározó edzője lesz. Egy fociszimulátoron tanulta a szakma jó részét, és a Pro Licence azóta sincs meg, amíg nem kezdte el a képzést, csapata minden meccs után 22 ezer fontot fizetett büntetés gyanánt. Mégis megérte őt kinevezni…

Az online sportfogadás szakemberei hazai győzelmet várnak, a Dream.beten 2.00 a Reims győzelme, 3.40 a Montpellier-é, 3.80 a döntetlen.

Reims

A szezon végére azért William Still is megtanulta, milyen kikapni. Sőt, elég komoly leckét kapott ebből. Miután átvette a csapat irányítását nagyon hosszú ideig nem kapott ki a Reims, az utóbbi időben viszont kijutott a gyenge eredményekből bőséggel. Nézzük csak meg az utolsó öt meccsüket: Három vereség, egy döntetlen, egy győzelem. A Lille-t sikerült két vállra fektetni, de az utolsó Angers-val csak ikszeltek. A vereségeket a Clermont-tól, a Lenstól és a Lyontól szenvedték el.

Ez utóbbi volt a hétvégén, nagyon simára sikeredett, Laurent Blanc együttese 3-0-ra győzött.

Igazából a Reims ebben a szezonban olyan hihetetlen célokat nem érhet el, legjobb esetben is a 10. helyen végeznek. Ha nem jön össze, maradnak a 11.-en.

Hazai mérlegük 8-6-4, ez korábban sokkal jobban nézett ki, de aztán jött az a gödör, amiben van most az együttes.

A meccsen Mitchell Van Bergen, Kamory Doumbia, Myziane Maolida és Emmanuel Agbadou nem léphet pályára.

A várható kezdőcsapat:

Diouf – Foket, Keita, Abdelhamid, De Smet – Munetsi, Cajuste, Matusiwa – Lopy – Balogun, Ito

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2022.11.13.Ligue 1
montpellier
1:1
reims
Ligue 1
2022.04.17.Ligue 1
montpellier
0:0
reims
Ligue 1
2021.08.15.Ligue 1
reims
3:3
montpellier
Ligue 1
2021.02.28.Ligue 1
reims
0:0
montpellier
Ligue 1
2020.10.25.Ligue 1
montpellier
0:4
reims
Ligue 1
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Montpellier

Nem sokkal, négy ponttal van lemaradva a Montpellier a Reimstől, és mögöttük is fognak maradni. A Montpellier ezzel elérte a csúcsot, nem lehetnek jobbak, mint a 12. csapat a Ligue 1-ben.

Korábban egy nagyon jó kis csapat volt az övék, emlékszem, mikor Andy Delort és Gaetan Laborde vágták a gólokat, sokan a Cole – Yorke kettőshöz hasonlították őket… Aztán most már az egyik a Rennes-ben, a másik a Nantes-ban.

Most Valere Germain van meg Stephy Mavididi, de a támadók közé lehet sorolni Wahdi Khazrit és Elye Wahit is… De azért nem egy Delort – Laborde duó…

A Montpellier legutóbb hazai pályán, a Nice elleni meccsen kapott ki 3-2-re, ezen a mérkőzésen Teji Savanier duplázott, de nem tudott hőssé válni, mert elhülyéskedték a kétgólos előnyüket.

Idegenbeli mérlegük 7-2-9, nem egy megbízható csapatról beszélünk személyükben.

Két sérült maradt a keretben, Beni Makouana és Khalil Fayad.

A várható kezdőcsapat:

Lecomte – Sacko, Julien, Sakho, Sylla – Ferri, Chotard – Nordin, Savanier, Mavididi – Wahi

Tippelde

Tét nélküli találkozó, nem a legkönnyebb ezt megtippelni. Főleg, hogy itt, ebben a ligában aztán tényleg bárki nyerhet bárki ellen…

A Reims alapjáraton talán egy fokkal esélyesebb, de ha választanom kéne, lehet, nem tudnék. Mármint, hogy melyikük erősebb csapat.

Mindkét oldaltól várok egy gólt, ezzel talán nem fogok mellé lőni.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Joker8
Oddsok: 1.45 Bónusz: 35,000Ft
Rabona
Oddsok: 1.50 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Ivibet
Oddsok: 1.45 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső