Reims – Strasbourg: Fogadási Tippek és Ligue 1 Előzetes

Olvasd el 6 perc alatt szerző Bartos László 2020 október 30.
Reims
Teljesítmény:
N V D V V
  • Stade Auguste Delaune
  • November 01. 15:00
Nézd élőben itt:
Joker8
Strasbourg
Teljesítmény:
N V V V N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Folytatjuk a pénteki tippeket, ezúttal egy francia első osztályú bajnokit hoztam (és ezen kívül lesz majd még egy a Ligue 1-ból), méghozzá a Reims – Strasbourg meccset. Azért ezt választottam, mert jó esélyt látok rá, hogy egy kis gondolkodással, morfondírozással sok pénzt nyerhetünk. Ezt én már meg is tettem, így alább elolvashatjátok, hogy mire jutottam és én mit fogok tippelni ezen a meccsen.

Egyikük helyezése sem parádés, a vendégek a 18., míg a hazaiak a 19. helyen állnak. Korai szakaszában vagyunk még a bajnokságnak, de óhatatlanul kitör belőlem a kifejezés: Ez bizony egy kiesési rangadó.

Vágjunk is bele!

Mi történt az előző fordulóban?

Röviden összefoglaljuk a két csapat elmúlt bajnoki mérkőzését, hogy tisztább képet kapjunk a formájukról.

Montpellier – Reims

Na, hát erre meg ki számított? Az eddig nyeretlen Reims a hetedik fordulóban megszerezte első győzelmét, méghozzá fölényes sikert könyvelhettek el a Montpellier otthonában, az eredmény 4-0 lett a vendégek javára.

De nem árt megnézni, hogyan is lehetett ez ennyire sima meccs. Kellett hozzá egy hetedik perces piros lap, Hilton, a hazaiak brazil ikonja ismét a kiállítás sorsára jutott, azonnal zuhanyozni küldte őt a játékvezető. Ez volt a 43 esztendős bekk második kiállítása a szezonban. Szép teljesítmény…

És hogy mit tett? Most semmi durvaság nem történt, csak a kilépő Diát rántotta vissza a tizenhatoson belül, aki rutinosan elesett. Mivel utolsó emberként történt a szabálytalanság, így a bíró tizenegyest ítélt és piros lapot Hiltonnak.

A sértett állt a labda mögé és magabiztosan lőtt a bal alsó sarokba.

Hilton igazából már a meccs elején megpecsételte csapata sorsát, alapjáraton háromvédős rendszerben szerepeltek. Gyorsan jött a második gól, ismét Dia büntetett, ezúttal akcióból. Cafaro pörgetett a gólszerzőhöz parádés mozdulattal, Dia elhúzta a kapus mellett és a hálóba lőtte a labdát.

Mbukunak, a Reims másik csatárának volt egy meg nem adott gólja a 21. percben, de aztán rúgott egy szabályosat is, ez pedig a találkozó legszebb gólja volt. Saját maga harcolt meg egy labdáért, majd gyönyörű ollózó mozdulattal rúgta be a Reims harmadik találatát.

Szegény embert az ág is húzza… A félidő lefújása előtt Damien Le Tallec vizsgázott tahóságból jelesre, őt is azonnal kiállították. Maradjunk annyiban, hogy ott talpalta le Sierhuis-t, ahol minden férfiembernek fájna. Ne vicceljetek, még a visszajátszást is fájt megnézni…

A fordulást követően nem vett vissza a Reims, mentek előre, de itt már csak egy gólt sikerült szerezniük: Ez a gól is egy tizenegyes után született, Mbukut rántották le, majd Dia meglőtte saját maga harmadik gólját.

Nagyon magabiztosan nyert a Reims, de ehhez vastagon szükség volt a Montpellier játékosainak butaságaira.

Előző 5 meccs eredménye
2020.02.09.Ligue 1
strasbourg
3:0
reims
Ligue 1
2020.01.07.Francia Ligakupa
reims
4:2
strasbourg
Francia Ligakupa
2019.08.18.Ligue 1
reims
0:0
strasbourg
Ligue 1
2019.04.03.Ligue 1
strasbourg
4:0
reims
Ligue 1
2018.12.15.Ligue 1
reims
2:1
strasbourg
Ligue 1
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Brest – Strasbourg

Sikerült begyűjtenie a három pontot a Strasbourg együttesének is, ráadásul ők is idegenben tudtak nyerni, ez volt az első győzelmük otthonuktól távol.

A Brest ezzel begyűjtötte zsinórban második vereségét, de összességében már ötöt számlálnak ebben a szezonban. Lehet, hogy ott lesznek még problémák.

A meccs maga egyébként elég simán alakult, a vendégek a 27. percben szereztek vezetést Diallo góljával, ezt a 40. percben Lala duplázta meg egy tizenegyesből, miután kezezés miatt ítéltek büntetőt.

Közben persze a Brestnek is volt lehetősége, nem is kicsi, de Charbonnier pont középre fejelt egy beadás után, amit így szögletre tudott ütni a vendégek kapusa. Bármelyik oldalt választotta volna, szinte biztos a gól…

A második félidő egy szép Brest-lövéssel indult, Le Douaron tette próbára Kamarát távolról, ismét a kapus győzedelmeskedett.

A meccsen egyre jobban kitámadtak a hazaiak és ez lett a vesztük a 67. percben Ajorque léphetett ki, közel s távol egyetlen védő sem volt, és simán elgurította a labdát Larsonneur hóna alatt.

Nagyon sima meccs volt ez is, megérdemelten gyűjtötték be a három pontot a vendégek.

Összefoglalás

Az utolsó forduló mindkét együttesnek remekül sikerült, de nem szabad elmenni amellett, hogy előtte csak szenvedtek. A Strasbourg 6 vereséget számlál két győzelem mellett, míg a Reims 5 vereséget és két döntetlent, nekik, mint írtam ez a mostani volt az első győzelmük.

Kérdés, hogy mennyire tudnak ebből táplálkozni? A statisztika alapján egy kőkemény szezon vár mindkét együttesre, pedig a Reims esetén egy középmezőnybeli helyezést el tudtam volna képzelni. Persze, ez még összejöhet, de jelenleg nagyon nem úgy áll a szénájuk.

Korábbi meccseiket megnézve az látható, hogy a vendégek általában nem esznek meg sok sót, általában a pályaválasztó együttes nyeri a találkozóikat. És bevallom, nem emiatt, de én is a Reims győzelmére fogok fogadni.

Sérültek és eltiltottak terén ugyanúgy állnak, mindketten 5 játékost kénytelenek nélkülözni, Hornby kiesése például a Reims-nél komoly problémákat okozhat.

Ettől függetlenül őket tartom a jobb csapatnak, a Strasbourg ugyan le tudta győzni a Brest együttesét, de a Reims már nagy falat lesz nekik. Legalábbis nagyon remélem…

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső