Rennes – Angers: Fogadási Tippek és Ligue 1 Előzetes

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2020 október 20.
Rennes
Teljesítmény:
D D N N N
  • Roazhon Park
  • Október 23. 21:00
Nézd élőben itt:
Joker8
Angers
Teljesítmény:
D N V N V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Viszonylag régen foglalkoztunk a francia bajnoksággal, így az egyetlen pénteki meccset mi is műsorra tűzzük. Ez lenne a Rennes – Angers, hiszen van benne fantázia bőven. A Ligue 1-ben már csak két csapat őrzi a veretlenségét hét forduló elteltével. Egyikük a listavezető Lille, a másik pedig a harmadik helyen álló Rennes.

Ellenfelük pedig az az Angers, akik ugyancsak nem szerepelnek – annyira – rosszul, jelenleg a 11. helyen állnak.

Persze, a hazai csapat az esélyes, de utóbbi két meccsükön ikszeltek. Vigyázni kell ezzel? Vagy sima hazai lesz? Nézzük akkor azt a tippet!

Mi történt az előző fordulóban?

Röviden összefoglaljuk a két csapat elmúlt bajnoki mérkőzését, hogy tisztább képet kapjunk a formájukról.

Dijon – Rennes

Na, többek között ezért a meccsért mondtam, hogy talán vigyázni kell. A Dijon jelen pillanatban sereghajtó, mindössze négy gólt lőttek, és mellé kaptak 15-öt. Ezek alapján azt gondolhattuk, hogy a Rennes simán elhozza a három pontot. Ehhez képest nagyon nem ez történt.

Maga a játék képe is nagyon kiegyenlített volt, nem lehetett észrevenni, hogy a Dijon az utolsó helyen áll, hogy még egyetlen meccset sem nyert idén.

Persze, azért nem fukarkodott a helyzetekkel a Rennes sem, már a meccs elején megszerezhették volna a vezetést egy megpattanó lövésből, de akkor még Allagbe védeni tudott. Nem úgy a 24. percben, amikor Hamari Traore szaladt el a jobb oldalon, megharcolt egy elveszettnek hitt labdáért, középre passzolt labdáját Terrier kapásból lőtte a kapu jobb oldalába.

A Dijon nem adta fel, előbb egy gyengécske lövéssel jelezték, hogy terveikben szerepel az egyenlítés, majd Sammaritano emelt az üres kapu fölé. Utóbbi nagy helyzet volt, Salin ugyanis kint állt a kapujából.

A térfélcsere után, az 54. percben jött az egyenlítés. Balde kapott egy jó kiugratást, két Rennes-védőt is sikerült megvernie, majd Salin mellett a hálóba lőtt.

A vendégek ezt követően kétszer fejjel veszélyeztettek, valamint lőttek egy felső kapufát is, az eredményt azonban már nem tudták saját maguk javára fordítani. Így maradt az 1-1, meglepetés volt ez a javából, mindenki a vendégek győzelmére számított, az odds is mindössze 1.6 körül mozgott.

Előző 5 meccs eredménye
2020.08.01.Barátságos Mérkőzés
angers
0:1
rennes
Barátságos Mérkőzés
2020.01.28.Francia Kupa
angers
4:5
rennes
Francia Kupa
2019.12.07.Ligue 1
rennes
2:1
angers
Ligue 1
2019.04.06.Ligue 1
angers
3:3
rennes
Ligue 1
2018.08.18.Ligue 1
rennes
1:0
angers
Ligue 1
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Angers – Metz

Ugyanilyen eredményt ért el az Angers is, amely a Metz csapatát fogadta. Annyi a különbség, hogy itt már az első félidőben kialakult a találkozó végeredménye. Ez is egy kiegyenlített meccs volt, az első félidőben a két gólon kívül mást nagyon nem lehetett feljegyezni, a másodikban viszont már helyzetek is akadtak.

Az első gól tizenegyesből született, Angban rúgta fejbe Boufalt, amiért a játékvezető büntetőt ítélt. Nem sokon múlt, hogy Oukidja hárítson, de végül Manganinak szerencséje volt, ezzel vezetett a hazai csapat.

Az öröm viszont egy percig (sem) tartott, azonnal visszatámadt a Metz és Nguette egyenlített. Furcsa gól volt, annyi szent.

A második félidő inkább a kapusokról szólt, történhetett ugyanis bármi, az ő eszükön nem tudott senki túljárni.

Ahogy mondtam, maradt az 1-1, nyugodtan mondhatjuk, hogy igazságos eredmény született.

Összefoglalás

Ha ránézünk a tabellára, egyből látszik, hogy ki a meccs favoritja. Bár a Rennes számára az utolsó két meccs nem úgy jött össze, ahogy szerették volna, attól még az élbolyban vannak, nem kaptak ki. Hét meccsen 15 gólt szereztek és csak 8-at kaptak, ellenfelük pont fordítva: 8-at rúgott és 15-öt kapott.

Hogy mi az, ami még rettenetesen a Rennes felé billenti a mérleg nyelvét? Az örökmérleg. 16 meccsből 11-et nyertek ők, 5 döntetlen és nulla Angers-győzelem. Ez azért nagyon szemet szúr.

Általában jó meccseket játszanak, néha a gólzsák is kiszakad ilyenkor, de ez nagyon hektikus, inkább ezt most kihagynám. Bár véleményem szerint meglesz az a 2,5 gól, de van ennél jobb tipp is.

Mégpedig a hazai győzelem. A Rennes otthon eddig három meccsen hét pontot gyűjtött, az Angers idegenben hármat, az első meccsükön tudták legyőzni a Dijont. Azóta viszont 4-1-re és 6-1-re kaptak ki a Montpellier és a PSG csapatától.

Szóval ezt most nem kell annyira túlgondolni. A Rennes mérföldekkel jobb csapat, mint az aktuális ellenfél, ennek pedig nyoma lesz a pályán. Persze, ez a Ligue 1, itt bárki képes bármire, de nem hinném, hogy ez most az a szituáció lenne. Hazai győzelmet várok!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső