Rennes – Bordeaux: Fogadási Tippek és Ligue 1 Előzetes

Olvasd el 6 perc alatt szerző Bartos László 2020 november 16.
Rennes
Teljesítmény:
V V N V V
  • Roazhon Park
  • November 20. 19:00
Nézd élőben itt:
Joker8
Bordeaux
Teljesítmény:
V V N V N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Hosszú válogatott szünet volt, de ideje visszaevezni a klubmeccsek világába. Én örülök neki, sportfogadás szempontjából egy válogatott meccs mindig nagyobb kockázatot rejt magában, mint például egy francia első osztályú bajnoki. Na, mondjuk most pont rossz példát hoztam, a Ligue 1 az egyik legfurcsább bajnokság, sokszor olyan elképesztő eredményekkel, hogy az ember a fejét fogja. Vagy veri bele a falba. Vagy mindkettő.

Mindenesetre visszatérünk, mert a pénteki napon Rennes – Bordeaux meccset rendeznek, mi pedig szeretünk nyerni. Itt az ideje egy újabb nagy győzelemnek. Próbáljuk meg kitalálni a legjobb tippet!

Mi történt az előző fordulóban?

Röviden összefoglaljuk a két csapat elmúlt bajnoki mérkőzését, hogy tisztább képet kapjunk a formájukról.

PSG – Rennes

Nem voltak jó előjelei a PSG elleni meccsnek, a párizsiak a kezdeti nehézségek után összeszedték magukat, a Bajnokok Ligájában ugyan kikaptak a Lipcsétől, de a bajnokságban elindultak felfelé, hat meccset nyertek zsinórban, még csak gólt sem nagyon kaptak.

A Rennes viszont nem csak a Bajnokok Ligájában szenved, hanem a bajnokságban is, utolsó öt meccsükből csak egyet tudtak hozni (ezt is beleszámítva).

A 11. percben szerezték meg a vezetést a hazaiak, Moise Kean jó formája még mindig tart. Saját tizenhatosuknál vesztettek labdát a vendégek, lecsapott rá Di Maria, Kean elé passzolt, az Evertontól kapott játékos pedig 18-ról kilőtte a hosszú alsót. Szép gól volt, Kean pedig utolsó öt meccsén öt gólt rúgott.

Angel Di Maria később maga is gólt szerezhetett volna, távoli lövése azonban a kapufáról kifelé pattant. A 21. percben viszont már sem Gomis, sem a kapufa nem állhatott Di Maria és egy gól közé. Ander Herrera parádés kiugratása után egyedül maradt Gomisszal, hanyagul emelte át a kapust az argentin, 2-0.

Keylor Navasnak nem igazán akadt dolga, ha mégis, azt könnyedén oldotta meg.

A második félidőre már csak egy gól maradt, ezt is Di Maria szerezte. A Rennes játékosai megálltak, azt hitték, a bíró a sípjába fog fújni, de ez nem így történt, Di Maria pedig távolról lőtte meg a PSG harmadik gólját.

Nem tudott nagy ellenállást tanúsítani a Rennes együttese, sima vereséget szenvedtek.

Előző 5 meccs eredménye
2019.12.21.Ligue 1
rennes
1:0
bordeaux
Ligue 1
2019.03.17.Ligue 1
bordeaux
1:1
rennes
Ligue 1
2018.09.02.Ligue 1
rennes
2:0
bordeaux
Ligue 1
2018.03.17.Ligue 1
bordeaux
0:2
rennes
Ligue 1
2017.11.03.Ligue 1
rennes
1:0
bordeaux
Ligue 1
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Bordeaux – Montpellier

Korábbi tippjeim között ez a meccs is szerepelt, de úgy tűnik, többet néztem ki a Bordeaux-ból. Arra gondoltam, hogy mindketten szereznek gólt, de ez csak a Montpellier-nek sikerült, 2-0-ra nyertek a vendégek.

Nem hozott jó iramot vagy sok helyzetet a mérkőzés első félideje, mindössze 1-1 kaput eltaláló lövést láthattunk, gólt azonban nem. Kiegyenlített volt a találkozó, a Montpellier egy kicsit többet birtokolta a labdát, de ez nagyon nem látszott meg, nem játszott alá vagy fölérendelt szerepet egyik gárda sem.

Az első gólra a második félidő negyedik percéig vártunk, ekkor Laborde futott el a jobboldalon, középre passzolt labdájára Mollet érkezett és kapásból a kapuba passzolt.

A következő gól pedig a 66. percben esett: Hatem Ben Arfa veszített labdát a Montpellier tizenhatosánál, gyorsan építkeztek a vendégek, Savanier ugratta ki Delort-t, a csapatkapitányt, ő pedig védője szorításában gurította be a második gólt, amivel a végeredmény is kialakult.

A Bordeaux nagyon gyenge napot fogott ki, különösen a második félidőben játszottak gyengén, teljesen megérdemelten nyert a Montpellier.

Összefoglalás

Egyik csapat sincs jó formában, elég megnézni a fotónkat, milyen meccseken is vannak túl. A Rennes sorra veszíti el a meccseit, utoljára a Brest ellen tudtak nyerni, ők pedig nem világverő egyesület.

Ettől függetlenül remekül állnak, a harmadik helyen, de ez nagyban köszönhető a hektikus Ligue 1 eredményeknek is.

A Bordeaux maradt a 12. helyen, nem csúsztak hátrébb a vereség ellenére.

Előző meccseiken azért Rennes-fölény tapasztalható, az utóbbi hat, Roazhon Parkban lejátszott meccsen nem tudott nyerni a Bordeaux.

Az örökmérleg viszont Bordeaux-fölényt mutat, de ez ne tévesszen meg senkit, az még a „régi, nagy” Bordeaux érdeme volt.

Nézzük, kik hiányoznak!

A hazaiaknál Maouassa már szeptember óta sérült, Daniele Rugani a Sevilla ellen sérült meg, de elviekben a pénteki meccsen már hadra fogható, legrosszabb esetben a kispadon nézi majd végig a mérkőzést. Nem hinném, hogy életszerű lenne, hogy egy Bordeaux elleni bajnokin egyből mélyvízbe dobja őt Julien Stephan.

A másik oldalon sem sérült, sem eltiltott, mindenki Jean-Louis Gasset vezetőedző rendelkezésére állhat.

Még egy dolog, ami fontos lehet: A Bordeaux az egyik leggyengébb idegenbeli statisztikával rendelkezik, 1 győzelmet arattak és 3 vereséget szenvedtek, gólarányuk 4-9. Nem túl biztató, főleg az ellen a Rennes ellen, akik hazai pályán 3-1-1-gyel állnak. Az egyetlen hazai pályán elszenvedett vereségük meglepő módon az Angers ellen született.

Nem annyira nehéz döntés ez most, mert a Rennes egyértelműen jobb csapat. A dupla terhelés meglátszik rajtuk, szerintem a BL még kicsit túl nagy kabát számukra, azok a meccsek pedig rányomhatja bélyegét a bajnoki szereplésre is. Ne legyen igazam, mert jó kis csapat ez a Rennes. Ja, és végül: Az ő győzelmüket várom ezen a találkozón.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső