Roma – Lazio: Fogadási Tippek és La Liga Előzetes

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2020 január 22.
Roma
Teljesítmény:
N N V V N
  • Olimpico
  • Január 26. 18:00
Nézd élőben itt:
QuickWin
Lazio
Teljesítmény:
N N N N N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Nagyon izgalmasan alakul az olasz elsõosztályú labdarúgó-bajnokság az idei szezonban, hiszen bár a Juventus 51 ponttal vezeti a tabellát 20 forduló után, elõnye csak négy pont a szintén jó formában játszó Internazionale, hat ponttal mennek csak az elmúlt hat meccsébõl hatot nyerõ Lazio elõtt és bár a Roma már masszív, 13 pontos hátrányban van a 4. helyen, egy-egy nagyobb rangadón még õk is megszoríthatják az élbolyt. És erre most megint lesz lehetõségük, hiszen vasárnap a nagy római rangadón a Laziót fogadják és egy gyõzelemmel esetleg elkezdhetnek zárkózni a városi riválisra.

Ez azonban nagyon kemény diónak ígérkezik, hiszen a Lazio olyan formában van, mint a klub története során nem sokszor, az elmúlt 16 meccsükbõl 14-et megnyertek és a Serie A-ban legutóbb tavaly októberben veszítettek pontot egy szintén jó formában lévõ csapat, az Atalanta ellen. Ezzel szemben ha valamit el lehet mondani a vendéglátókról az a hullámzó teljesítmény, a farkasok elmúlt 8 meccsébõl volt 2 vereség, 2 döntetlen és 4 gyõzelem, ráadásul az elmúlt idõszakban pont odahaza nem megy nekik, hiszen a legutóbbi két hazai meccsüket elbukták, pont a két torinói csapat, a Juventus és a Torino ellen, ezzel szemben idegenben pont megnyerték a legutóbbi két meccsüket, legutóbb például Genoában nyertek roppant könnyedén, már félidõben 0-2 volt nekik az eredmény.

Odahaza a farkasok idén 10 meccsbõl ötöt nyertek meg két döntetlen mellett és meccsenként átlagosan 2 gólt össze tudtak hozni. Ellenfelük, a Lazio mostani formáját már ismerjük, bár azért meg kell említeni, hogy idegenbeli sikereik esetén nem voltak annyira acélosak, kilenc lejátszott meccsükbõl ugyan hatot megnyertek házon kívül, de ezeken alig rúgtak 1 gólnál többet, ami tökéletesen mutatja, hogy felállt védelem ellen azért nehezen tudják beerõltetni a gyõzelemhez szükséges gólt-gólokat.

Ebbõl indul ki az elsõdleges javasolt tipp, ami a döntetlen, méghozzá azért, mert ha a Lazio képes is lesz vezetést szerezni, elõbb vagy utóbb a Roma be fog gyötörni egy egyenlítõ találatot.

Előző 5 meccs eredménye
2019.09.01.Serie A
lazio
1:1
roma
Serie A
2019.03.02.Serie A
lazio
3:0
roma
Serie A
2018.09.29.Serie A
roma
3:1
lazio
Serie A
2018.04.15.Serie A
lazio
0:0
roma
Serie A
2017.11.18.Serie A
roma
2:1
lazio
Serie A
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

És pontosan ez történt a tavaly szeptemberi legutóbbi találkozójukon is, amikor 1-1-re végeztek egymással – és ennél a meccsnél tényleg nem lehet kiindulni a tabellából, a római rangadó mindig több volt egy szimpla mérkõzésnél. Gólok számát tekintve, ha az elmúlt 1 év összes meccsét nézzük, akkor a Roma képes volt majdnem kettõt rúgni átlagban egy találkozón, a Lazio esetében ugyanez a szám szintén majdnem megvan, tehát hiába olasz a meccs, nem nagyon nyúlunk mellé, ha 2.5 gólnál több gólt tippelünk a végeredményre. A hangulatra semmiképpen nem lesz panasz, a hivatalos információk szerint 60 ezer ember már biztos megtekinti a mérkõzést és a két csapat szurkolóit ismerve, a végletekig fogják tüzelni a játékosokat.

És az is biztos, hogy ha Immobile folytatja azt a félelmetes formát, amiben mostanában játszik, akkor a döntetlen mellett érdemes elgondolkodni a vendéggyõzelmen is – Immobile 20 meccsen rúgott 23 gólt! A két csapat 1993 óta egyébként 59 meccsen találkozott egymással és a Roma 25-ször, a Lazio 17-szer tudott nyerni, tehát statisztikailag még mindig a hazaiak mellett szólnak a számok, csak hát miután a vendégek egy 11-es gyõzelmi sorozattal érkeznek, érdemes kicsit hátratenni a statisztikát.

És bár a legnagyobb szorzót a döntetlenre fizetik a fogadóirodák, mégis a legvalószínûbb tippnek a pontosztozkodás ígérkezik, megspékelve a 2.5 gólnál több góllal. A jelenlegi forma és Immobile teljesítménye a vendégek felé billentik ugyan a mérleget, de a Romának historikusan mindig jól ment a városi rivális ellen és most létfontosságú számukra, hogy ne veszítsenek, ha szeretnének bejutni a Bajnokok Ligájába.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső