Sahtar Doneck – Real Madrid: Fogadási Tippek és Bajnokok Ligája Előzetes

Olvasd el 7 perc alatt szerző Bartos László 2020 november 30.
Sahtar Doneck
Teljesítmény:
N V D N V
  • NSC Olympic Stadium
  • December 01. 18:55
Nézd élőben itt:
Joker8
Real Madrid
Teljesítmény:
V N D V N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Már csak két kör van vissza a Bajnokok Ligája csoportjaiban, egyre élesedik a helyzet a legtöbb helyen. Persze van, ahol sima a helyzet, de nem ilyen a B csoport, ahol akár még az a csúfság is megeshet, hogy a Real Madrid kiesik. Nem így áll a helyzet, de egy ukrán bukás jelentősen megnövelné ennek az esélyét. Nincs jó formában a spanyol gárda, tele vannak sérültekkel és a hétvégén is vereséget szenvedtek az egyik leggyengébb csapat ellen a bajnokságban. A Sahtarnál sem túl fényes a szitu, ők két meccs alatt tízet kaptak a Mönchengladbachtól. Az idegenbeli 0-6 után Németországban 4-0-ra kaptak ki.

És mi az, ami miatt még félni kell a Sahtartól? Az az apróság, hogy az Alfredo Di Stefanoban legyőzték a Királyi Gárdát…

Nézzük a Sahtar Doneck – Real Madrid találkozót!

Mi történt az előző körben?

Hosszabb összefoglalót írunk a legutóbbi fordulóban elért eredményről, a két gárda a válogatott szünet előtt összecsapott egymással.

Borussia Mönchengladbach – Sahtar Doneck

Na, igen, a végeredményt már elárultam feljebb, de nézzük meg, hogy sikerült újra beleszaladni abba a német tenyérbe. Az első negyedóra alatt már látszott, hogy a Gladbach ugyanazt a taktikát választotta, mint az odavágón: Nekiestek az ukránoknak. Két gólt is rúghattak volna, de ez végül a 16. percben jött össze, miután tizenegyeshez jutottak. Lars Stindl jó csapatkapitányhoz méltóan magára vállalta a felelősséget és nem is hibázott, a bal alsót választotta.

Az ukránok teljes mértékben impotensek voltak az első félidőben, ennek köszönhetően a Gladbach azt csinált, amit csak akart. Stindl a 34. percben gólja után egy gólpasszal is gazdagabb lett, az ő szögletét fejelte a rövidbe Nico Elvedi, a svájci válogatott védelmének egyik oszlopa.

És a félidő lefújása előtt el is döntötték a három pont sorsát – már, ha a 2-0-lal nem dőlt volna el… – Breis Embolo is kapuba talált, négy méterről ollózott a szintén svájci válogatott.

A második félidőre értelemszerűen kevésbé volt támadó felfogású a hazai csapat, átadták a lehetőséget a Sahtarnak, akik ezzel nemhogy nem tudtak élni, de a 77. percben kaptak még egyet…

Ezt Wendt, a svéd balbekk szerezte, elég szerencsés gól volt, hiszen a veterán védő beívelésébe senki nem ért bele, ez megzavarta a védőket és Pjatovot is, így kialakult a 4-0-s végeredmény.

Az ukránoktól nem ilyen játékra számított senki sem, főleg az első két fordulót látva…

Előző meccs eredménye
2020.10.21.Bajnokok Ligája
real madrid
2:3
sahtar doneck
Bajnokok Ligája
2015.11.25.Bajnokok Ligája
sahtar doneck
3:4
real madrid
Bajnokok Ligája
2015.09.15.Bajnokok Ligája
real madrid
4:0
sahtar doneck
Bajnokok Ligája
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Inter – Real Madrid

Ezen a meccsen tévedtem, az Interből többet néztem ki és ki tudja, talán még igazam is lehetett volna, de aztán jött Arturo Vidal, és végérvényesen elvette a győzelem esélyét saját csapatától… Erről mindjárt…

Hamar vezetést szerzett a Real Madrid, a Gladbach csapatához hasonlóan itt is tizenegyesből született az első gól. Nacho maradt fent az ellenfél tizenhatosán belül, az ő lábát húzta ki Nicolo Barella.

Sergio Ramos hiányában Eden Hazard állt a labda mögé és a bal oldalt választotta. Handanovic jó irányba mozdult, de már későn…

Romelu Lukakut remekül megfogta a Real védelme, nem igazán tudott fickándozni a belga csatár. A meccs ezen szakaszában a Királyi Gárda több gólt is szerezhetett volna, Lucas Vazquez lövése a jobboldali kapufán csattant, majd ő maradt le Marco Asensio passzáról.

A félidő végén egy tizenegyest reklamáltak a milánóiak, Arturo Vidalt rúgta fel Raphael Varane, a játékvezető továbbot intett, ezen pedig feldühödött az amúgy sem nyugodt természetéről híres chilei. Addig mondta a magáét a játékvezetőnek, amíg az egy sárga lappal jutalmazta a magáról megfeledkezett középpályást. De itt még nem volt vége a sztorinak, Vidal – nem tudok jobb szót – három centiről beleüvöltött a bíró arcába és folytatta az ámokfutását. Ezt unta meg Taylor, felmutatta még egyszer a sárga kártyát.

Elképesztő felelőtlenség egy olyan rutinos játékostól, mint Vidal. Egy ilyen meccsen, 1-0-s hátrányban ezt művelni… Nem hiszem, hogy nálam sokat játszana a jövőben. De, én nem vagyok edző.

A második félidő elején minden mindegy alapon támadtak a hazaiak, gólig nem jutottak, csak még egy tizenegyes-gyanús szituig. Ez már egyértelműbbnek tűnt, de itt sem fújt semmit Taylor.

Az 59. percben aztán beállt Rodrygo, ő volt az, aki még abban a percben eldöntötte a meccset: Lucas Vazquez ívelt át a hosszúra, az érkező kis brazil pedig a hálóba lőtt. A gólt egyébként Achraf Hakimi öngóljának írták, tény, beleért a marokkói válogatott a lövésbe.

Ezzel a vereséggel az Inter lemondhat a továbbjutásról, de az EL még meglehet.

Összefoglalás

A hétvégén a Real Madrid meglepő vereségbe szaladt bele, többek között Thibaut Courtois hatalmas hibájának köszönhetően. A Deportivo Alaves a Di Stefanoból vitte el a három pontot.

Az ukránok a Dnipro ellen játszottak, idegenben sikerült nyerni 1-0-ra.

A Realnál fontos hír, hogy ismét le kellett cserélni Eden Hazard-t, ő nem is utazik el Ukrajnába, ahogy Dani Carvajal sem. A sérültek listája elég hosszú, Benzema és Jovic hiányzik elölről, hátul pedig Odriozola, Carvajal és Fede Valverde. Ő középpályás, de értitek…

Szóval sanszos, hogy Vazquezből ismét jobbhátvéd lesz, középen Nacho és Varane, baloldalon pedig inkább Mendyre számítok, Marcelo kezdett az Alaves ellen.

Elég sokat hibázik hátul a Real Madrid és elég sok gólt kapnak, legalábbis tavalyi énjükhöz képest.

Valószínű, hogy azért megnyerik ezt a meccset, de a gyengélkedések miatt számítok arra, hogy egy gólt kapni fognak. A Gladbach ellen nem sikerült a gólszerzés a Sahtarnak, de egy vereség esetén lemondhatnak a továbbjutásról.

Hajtani fognak, ez biztos. Kicsit kockázatos a tipp, de a győzelemért néha kockáztatni kell. Bár a bukik szerint sem akkora hülyeség… Tippem tehát: Mindkét fél szerez gólt.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

felső