Sahtar Soligorsk – Slutsk: Fogadási Tippek és Vysshaya Liga Előzetes

Olvasd el 4 perc alatt szerző Bartos László 2020 április 14.
Soligorsk
Teljesítmény:
D V D N V
  • Stroitel Stadion
  • április 17. 18:30
Nézd élőben itt:
Joker8
Slutsk
Teljesítmény:
D N V D N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Szomszédvári rangadót rendeznek a Vysshaya Liga ötödik fordulójában, ugyanis a Slutsk látogat a Sahtar Soligorsk csapatához a Stroitel stadionba. Oddsok és a tavalyi eredmények alapján ez egy országos hazai, de idén a Slutsk (igaz, még csak négy forduló telt el) jobban áll riválisánál, így megéri egy kicsi időt beletenni, hogy pontosabb képet kapjunk a meccsről.

Sahtar Soligorsk

Nagy múltú csapatnak tekinthető a soligorski gárda, a BATE nagy menetelése előtt ők voltak az utolsók, akik bajnoki címet tudtak szerezni 2005-ben (aztán onnantól 2018-ig jött a BATE, zsinórban 13-szor hódítva el a bajnokságot). Az egyeduralom alatt is összejött párszor a második és a harmadik hely, ahogy tavaly is bronzéremmel végeztek Yuriy Vornydub fiai. Az ukrán mester egyébként 2019-ben érkezett, előtte nyolc éven keresztül hazája bajnokságában irányította a Zoria csapatát.

Idén még nem kapta el a fonalat a Soligorsk, hiszen a 16 csapatos bajnokság 12. helyén állnak, mindössze 1 győzelemmel, 4 meccsükön pedig 2 gólt tudtak csak rúgni. A gólfelelősök elhagyták a csapatot, a tavalyi évben a Soligorsk 59 gólt szerzett a bajnokságban, ebből 35-öt a Yanush, Bakaj, Bodul, Kovalev négyes, közülük pedig már csak az osztrák Bodul játszik a gárdánál. Ráadásul nem igazán sikerült megerősíteni a csatársort, ketten érkeztek, Tin Vukmanic kölcsönben, illetve Vitalij Visakovics, mindkét játékos első gólja még várat magára.

Ne menjünk el szó nélkül a kapott gólok mellett sem. 1, azaz egy gólt tudtak rúgni a Soligorsknak, ebben pedig nagy szerepe van az egyik új igazolásnak, Szergej Politevicsnek, aki idén tért vissza hazája bajnokságába, előtte Kazahsztánban és Törökországban légióskodott.

Egymás elleni meccsek

Nem kifejezés, hogy mennyire a Soligorsk felé billen a mérleg, ami az egymás elleni meccseiket illeti. Legutóbbi öt meccsükből négyszer ők kerekedtek felül, a Slutsk két éve tudott utoljára nyerni. Utolsó meccsükön 5-0-s zakót kapott a Slutsk, 2019 nyarán.

Előző 5 meccs eredménye
2019.08.19.Vysshaya League
slutsk
0:5
soligorsk
Vysshaya League
2019.04.15.Vysshaya League
soligorsk
1:0
slutsk
Vysshaya League
2018.08.19.Vysshaya League
slutsk
1:3
soligorsk
Vysshaya League
2018.04.13.Vysshaya League
soligorsk
0:1
slutsk
Vysshaya League
2017.10.01.Vysshaya League
slutsk
0:2
soligorsk
Vysshaya League
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Slutsk:

Vitalij Pavlov 2017 óta irányítja a gárdát, ez pedig leghosszabb regnálása egy csapat élén. A Belshynánál például 8 napig volt csak vezetőedző. Csapata jól kezdte a bajnokságot, négy forduló elteltével a harmadik helyen állnak, 2 győzelemmel, 1 döntetlennel és 1 vereséggel. Az a vereség viszont a címvédő Brest ellen volt, tőlük pedig nem szégyen kikapni. A tavalyi évet a 11. helyen zárták, de az azt megelőző években is egy stabil középcsapat voltak.

Összesen négy játékost igazoltak idén, tehát a csapat egyben maradt, ez pedig ebben a ligában nagy erény. Jól is kezdték az évet, 3-1-re verték azt a Mozirt, aki az elmúlt egy hónapban kétszer is le tudta győzni a BATE Borisovot.

Mindenképp érdemes lesz szemmel tartani a burkina fasoi Koandát, aki új igazolás, de védő létére már két gólt szerzett és hamar alapemberré vált. Mellette pedig az orosz Serdyuk kiemelendő, aki már tavaly is a Slutsk házi gólkirálya volt, és idén is már két gólnál jár.

A bukik egyértelműen a Soligorsk győzelmét várják, hiszen az 1.3-as szorzó nagyon sima meccset sejtet. Én azonban azt gondolom, hogy nem lesz ez ennyire sima, és egy döntetlenre jók lesznek Pavlovék. Tippem: 1-1.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső