Salernitana – Juventus: Fogadási Tippek és Serie A Előzetes

Olvasd el 6 perc alatt szerző Bartos László 2023 február 06.
Salernitana
Teljesítmény:
N V V D V
  • Arechi
  • Február 07. 20:45
Nézd élőben itt:
QuickWin
Juventus
Teljesítmény:
N V D N V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Igyekszünk visszatérni a helyes útra, a megszokott mennyiségű tipphez, de van, hogy egyszerűen nincs meg rá a lehetőségünk. Pontosabban azzal még nem is lenne gond, de néha jobbnak tűnik egy adott mérkőzésre nem tippelni. Azzal nyerhetünk a legtöbbet, ha bizonyos meccseket kihagyunk. Így vagyunk ezzel ma, szóval hat mérkőzést választottunk ki. Igazán változatos nap lesz ez, ugyanis az FA Kupától kezdve a Francia Kupán át a Premier League-ig lesz itt minden.

Ám most nem a fentiekkel, hanem egy olasz első osztályú mérkőzéssel kezdünk. Melynek főszereplője két középcsapat. Ez a nagy helyzet, ezt kell mondanunk a Juventus csapatára. Azután, hogy az olasz szövetség tizenöt pontot levont tőlük, a dobogó közeléből az alsóházba kerültek. Most még a formájuk sem az igazi, ráadásul könnyen lehet, hogy ennek a könyvelési balhénak még messze nincs vége.

Ellenfelük a Salernitana, amely az ősz folyamán meglehetősen jól játszott, tavaszra azonban visszaesett, és így most a kiesés megint felsejlett előttük. Egyelőre még biztonságban vannak, köszönhetően annak, hogy három csapat elképesztő gyenge szezont produkál. Nagyon valószínű, hogy két kieső már meg is van, nagyon meg lennék lepve, ha a Cremonese – Sampdoria páros jövőre is az élvonalban szerepelne…

Egy sima hétköznap, egy sima helyzetben ez egy országos kettes lenne, ha a sportfogadás minden szempontját figyelembe vesszük. Ez azonban már túlmutat sima sportfogadáson. A Salernitana ezt a Juventust – főleg hazai pályán – elkaphatja, Massimiliano Allegriék láthatóan alaposan meg lettek fogva a levonás körüli botrány miatt.

A bukmékereknél ettől függetlenül ők a favoritok: A bet365 irodája 5.75-öt kínál a hazaiakra, 4.20-at a döntetlenre és 1.57-et a vendégekre.

Következzen a Salernitana – Juventus találkozó!

Salernitana

Az elmúlt hetekben foglalkoztunk már a Salernitana együttesével. Azzal is, hogy mennyire komikus jelenetek voltak a csapatnál. Davide Nicolát az Atalanta elleni 8-2 után elküldték a gárdától, hogy aztán kettő nappal később ismét kinevezzék. Azóta sem tudni, mi volt ott, de lehet, jobb, ha az ilyet nem is tudja az ember.

Nicola második regnálása sem indult jól, a gárda ugyanis kikapott a Napolitól. Ezzel azért valószínűleg számolt mindenki, sokakat inkább az foglalkoztatott, hogy a Lecce elleni mérkőzést meg tudják-e nyerni vagy sem.

Megnyerték.

A győzelem úgy kellett a csapatnak, mint szomjazónak egy korty víz. Egy kicsit meg tudtak lépni a Speziától, jelenleg három pont a különbség közöttük, így áll most a Salernitana a 16. helyen. A Veronához képest előnyük nyolc pont, de ez a Serie A-ban nem tűnik soknak. Pont a Salernitana tudja, hogy reménytelenül gyenge helyzetből is ki lehet harcolni a bennmaradást.

Öt győzelmük van, hat döntetlennel és kilenc győzelemmel. Hazai mérlegük 3-3-4, októberben nyertek bajnoki meccset utoljára. Én azt mondom, a Juve ellen már az iksz is egy sikerrel érne fel.

Azt hallani a csapathoz közel állóktól, hogy két belső védő, Federico Fazio és Gyömbér Norbert biztosan nem fog pályára lépni, viszont egyre jobban közeledik Giulio Maggiore és Pasquale Mazzocchi visszatérése.

Nem valószínű, hogy a két kulcsjátékos ezúttal már pályára tud lépni, de mentálisan az is sokat segítene, ha már a kispadra leülhetnének.

A várható kezdőcsapat:

Ochoa – Sambia, Troost-Ekong, Bronn, Bradaric – Coulibaly, Bohinen, Vilhena – Candreva, Piatek, Dia

Egymás elleni meccsek:

Ez idén már a második mérkőzése lesz a Juventusnak és a Salernitanának. Sokan mosolyognak, amiért akadnak kétségeink a zebrák győzelmét illetően, nekik itt van még egy kis adalék: Szeptemberben a Juve otthonában nem tudott nyerni a Salernitana ellen, a meccs 2-2 lett.

Nyilván összességében fölényben van a Juve, öt mérkőzésből hármat ők nyertek, egyszer volt jobb a Salernitana, még anno 1999-ben…

Az Arechiben összesen eddig két mérkőzésük volt. Az egyik az előbb említett 1999-es, valamint egy 2021-es, amit a Juventus nyert meg simán.

Előző 5 meccs eredménye
2022.09.11.Serie A
juventus
2:2
salernitana
Serie A
2022.03.20.Serie A
juventus
2:0
salernitana
Serie A
2021.11.30.Serie A
salernitana
0:2
juventus
Serie A
1999.05.02.Serie A
salernitana
1:0
juventus
Serie A
1998.12.20.Serie A
juventus
3:0
salernitana
Serie A
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Juventus

Nagy a balhé Torinoban, és mondom, nem is biztos, hogy vége. Majd egy későbbi cikkben mi is foglalkozni fogunk vele. Nézzük, hogy mi a helyzet most, hogy 15 pontot levontak tőlük.

Bármiféle sikerről lemondhatnak, a 12. helyen állnak, 11-5-4-es mérleggel, 23 ponttal. Az elmúlt hetekben nem jönnek az eredmények, kikaptak a Napolitól, iksz az Atalantával, és meglepő módon 2-0-ra kikaptak otthon a Monzától.

Idegenben a Napoli elleni vereségig teljesen rendben voltak, 4-2-2 volt a mérleg. Meglátjuk, mennyire sikerült összekapni magukat a váratlan vereségek után.

Azért nem minden rossz most a csapatnál, a múlt héten a Laziot fogadták hazai pályán a kupában, és 1-0-ra, Bremer góljával nyertek.

Leonardo Bonucci, Arkadiusz Milik, Paul Pogba és Kaio Jorge sérültek.

A várható kezdőcsapat:

Szczesny – Danilo, Bremer, Alex Sandro – Cuadrado, Fagioli, Locatelli, Rabiot, Kostic – Chiesa, Vlahovic

Tippelde

Nincs minden rendben a Juvénál, és idén már nem is lesz. A Salernitana ellen ugyan ők az esélyesek, de lehet, hogy meg fognak szenvedni, ahogy ősszel tették.

Mi azt mondjuk, ezen a mérkőzésen legalább két és fél gól lesz, és mindkét csapat a hálóba talál majd.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
QuickWin
Oddsok: 1.91 Bónusz: 35,000Ft
Spinanga
Oddsok: 1.88 Bónusz: 35,000Ft
Ivibet
Oddsok: 1.88 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső