Salernitana – Spezia: Fogadási Tippek és Serie B Előzetes

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2020 július 29.
Salernitana
Teljesítmény:
D V D N V
  • Arechi
  • Július 31. 21:00
Nézd élőben itt:
Joker8
Spezia
Teljesítmény:
D D V N N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Lesz egy-két izgalmas találkozó az olasz másodosztályú bajnokság utolsó fordulójában, ezek közé pedig beillik a Salernitana – Spezia meccs. No, nem a vendégek miatt lesz izgalmas, hiszen ők már elérték céljukat és osztályozót fognak játszani a feljutás érdekében. Tény és való, hogy hátrébb csúszhatnak egy vereség után, de a play off már biztos.

A Salernitana viszont csak egyetlen pontra van attól, hogy ugyanezt elmondhassa magáról.

Kérdés, hogy a vendégek hogy fognak hozzáállni ehhez a találkozóhoz? Pihentetik legjobbjaikat, hogy a rájátszásra kipihentebbek lehessenek? Vagy a jobb pozíció érdekében meghajtják a meccset?

Megpróbálunk utánajárni…

Mi történt az előző fordulóban?

Röviden összefoglaljuk a két csapat elmúlt bajnoki mérkőzését, hogy tisztább képet kapjunk a formájukról.

Pordenone – Salernitana

A Salernitana és a Spezia is döntetlennel hangolt az utolsó fordulóra. Az újonc Pordenone-hoz látogattak, akik meglepetésre szintúgy elérték a rájátszást, hihetetlen teljesítmény lenne, ha két év alatt a Serie C-ből a Serie A-ig jutnának.

A mérkőzésen egyébként a Salernitana jobban játszott, a végeredmény nem tükrözi hűen a meccs képét. A meccsen két gól esett, mind a kettő tizenegyesből.

Egy test a test elleni összecsapást ítélt meg szabálytalannak a játékvezető, a hazaiak rúghatták az első tizenegyest. Burrai állt a labda mögés és az elmozduló kapus helyére bombázott, megszerezve a vezetést a Pordenone-nak.

Nyolc perccel később jött az egyenlítés, ugyancsak büntetőből. Egy vendég szöglet után Di Tacchiot rántották le, de közben Hertaux félmeztelenül állt, a Pordenone védője valósággal leszedte róla a mezt.

Valószínűleg inkább a Di Tacchio elleni szabálytalanság ért tizenegyest, a sértett pedig higgadtan értékesítette.

A hazaiaknak a második játékrészben nem sok babér termett, gólt azonban a vendégek sem tudtak rúgni, dacára a számtalan lehetőségnek. Maradt az 1-1, amivel a Pordenone legjobb eredményét produkálta, a Salernitana pedig az utolsó fordulóban is izgulhat.

Előző 5 meccs eredménye
2019.12.29.Serie B
spezia
2:1
salernitana
Serie B
2019.04.02.Serie B
spezia
2:1
salernitana
Serie B
2018.11.10.Serie B
salernitana
1:0
spezia
Serie B
2018.02.23.Serie B
spezia
3:0
salernitana
Serie B
2017.09.23.Serie B
salernitana
2:0
spezia
Serie B
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Spezia – Virtus Entella

Ahogy írtam, a Spezia is döntetlennel hangolt, az ő meccsükön viszont egyetlen gól sem született. Amúgy sem kényeztettek el minket a Serie B csapatai, nem igazán voltak gólgazdag találkozók, domináltak a nulla, egy vagy kétgólos meccsek.

Egyáltalán nem játszott alárendelt szerepet a vendég Entella, akik azért hátrébb szerepelnek a Speziához képest. Az első félidőben ők álltak közelebb a gólhoz, Morra próbálkozását azonban bravúrral hárította Scuffet.

A túloldalon is volt egy jó kísérlet, itt is a kapusra volt szükség, Bartolomei távoli lövését szögletre tolta Contini.

A második félidő is kiegyenlített játékot hozott, az Entellának is voltak lehetőségei, a legnagyobb ziccert mégis Nzola, a hazaiak csatára hagyta ki.

Maradt a 0-0, a Spezia pedig ugyan maradt a 3., de a Pordenone már csak egy pontra van tőlük.

Összefoglalás

A fogadóirodák szerint egyértelmű esélyese a Salernitana a találkozónak. Igen, elég valószínűnek tűnik, hiszen a Serie B harmadik és negyedik helyezettje csak az elődöntőben csatlakozik a rájátszásban résztvevő csapatokhoz, a negyedik helynél rosszabb pozícióban pedig nem végezhetnek már. A Pordenone megelőzheti őket, de a Cittadella már nem. Ha azonos pontszámmal végeznek, az egymás elleni eredmény számít, ott pedig egyszer ikszeltek, egyszer pedig a Spezia győzött.

A hazaiaknak viszont nagyon kell a három pont, biztosan előznek, ha sikerül nyerniük, mivel a Frosinone és a Pisa (a két csapat, akik előttük állnak) egymás ellen játszanak.

Jellemző, hogy az a csapat nyeri kettejük találkozóját, aki otthon játszik, vendégként utoljára 2015-ben sikerütl nyerni a Spezianak.

Már csak azért is valószínű a Salernitana jó eredménye, mert odahaza összesen kétszer kaptak ki. A Spezia pedig nem túl meggyőző, ha az idegenbeli teljesítményüket vesszük alapul.

Amondó vagyok, nagyon jó ez az odds a Salernitana győzelmére, mégis kissé félek tőlük. Magam sem tudom megmagyarázni, pontosan mit is érzek, miért van bennem a félsz, de úgy érzem, a Spezia mégis meglepheti a nagy motivációval játszó hazaiakat.

Ha biztosabb tippet szeretnénk, akkor az 1X jó döntés lehet, és bevallom, erősen gondolkoztam rajta.

De aztán felülkerekedik rajtam a józan eszem, és rájövök, az érzelmeim nem befolyásolhatnak. Így maradok az eredeti elképzelésemnél, és a Salernitana győzelmére fogadok.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső