Salzburg – Frankfurt: Fogadási Tippek és Európa Liga Előzetes

Olvasd el 4 perc alatt szerző Bartos László 2020 február 25.
Salzburg
Teljesítmény:
D V V N N
  • Red Bull Arena
  • Február 27. 21:00
Nézd élőben itt:
QuickWin
Frankfurt
Teljesítmény:
V N V N N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Az Európa Liga kieséses szakaszának visszavágói következnek e hét csütörtökén. Ebből a felhozatalból az egyik legérdekesebb párharc Szoboszlai Dominik csapatáé, akik meglepetésre az első körben egy négyest kaptak a német Eintrach Frankfurttól. Vajon a visszavágón sikerül javítaniuk?

Szoboszlai Dominik valósággal berobbant a magyar köztudatba, szépen, csendben építkezve válik az osztrák Red Bull Salzburg meghatározó középpályásává. A magyar felnőtt válogatottban is magának helyet követelő fiatal remek rúgótechnikával van megáldva, emellett gyors, jó felépítésű és rendkívüli játékintelligenciája van. Nem is csoda, hogy több európai élcsapat érdeklődéséről lehet olvasni. Legutóbb az AC Milanról lehetett hallani, de szóba hozták már a Lazioval és az Arsenallal is.

Jesse Marsch nincs könnyű helyzetben. Nem csak az odavágón elért 4-1-es vereség miatt, hanem azért, mert télen elvesztette csapata két meghatározó játékosát. A világ egyik legnagyobb tehetségének tartott Erling Braut Hålandot a Borussia Dortmund vette meg a téli átigazolási szezonban, míg a csapat japán támadó középpályását, Takumi Minaminot a Liverpool csábította magához.

Érdekesség, hogy Hålandért mindössze 20 millió eurót fizetett a Dortmund, amit a mai fociban nyugodtan nevezhetünk aprópénznek. Gondoljunk bele, a Barcelona is majdnem ennyiért vette meg a dán Martin Braithwaite-et a Leganéstől. Håland hatalmas elánnal játszik, a Dortmund azóta lejátszott 8 meccsén 12 gólnál jár minden sorozatot figyelembe véve.

Előző meccs eredménye
2020.02.20.Europa League
eintracht frankfurt
4:1
salzburg
Europa League
2012.08.07.Friendly
salzburg
1:4
eintracht frankfurt
Barátságos mérkőzés

Az osztrák Bundesligában jelenleg a második helyre csúsztak vissza, ráadásul nemrég szenvedtek vereséget a LASK Linztől, akik ezzel átvették a vezetést. Lemaradásuk csupán egy pont, de a végelszámolásnál az ilyen volumenű rangadókon vesztett pontok sokat fognak érni. Mindössze döntetlenre futotta az alsóházban tanyázó St. Pölten és az Admira ellen is, tehát a bajnokság sem alakul túl jól a számukra. Hiába lőtték a legtöbb gólt, ha kulcsfontosságú meccseken nem tudnak nyerni.

Az Európa Ligába egy szép BL menetelés után kerültek, miután a 3. helyen végeztek a csoportjukban, így inkább ők számítottak esélyesnek a németek ellen. Ezért is volt meglepő, hogy ennyire sima lett a mérkőzés végeredménye. A japán Daichi Kamada első góljait szerezte a Frankfurtban (rögtön hármat!), mellette pedig még Kostic volt eredményes. A Salzburg részéről pedig a dél-koreai Hwang szerzett gólt.

Az Eintracht Frankfurt a bajnokságban korábbi önmagához képest gyengén szerepel, csak a nyolcadik helyet foglalják el a tabellán, ami még EL indulást sem ér, így ott mindenképp javítani kell, ha jövőre is szeretnének eljutni a nemzetközi porondra. Amerikai kollégájához hasonlóan a frankfurtiak mesterének is meg kellett birkóznia legjobb csatárának elvesztésével. Igaz, Adi Hutterék a nyáron adták el házi gólkirályukat, a szerb Luka Jovicot a Real Madridnak.

Helyette érkezett kölcsönben az AC Milantól André Silva, aki a Portóban igazi szupertehetségként indult, de mióta a Milan megvásárolta folyton tovább is adja. A csapatnál szerepel a holland gólkirály Bas Dost, de jelenleg sérülés miatt nem számíthatnak rá.

Valószínű, hogy a párharc már az első meccsen eldőlt, igazán nagy csoda kellene ahhoz, hogy a jelenlegi Salzburg legalább 3 góllal verje Kosticékat. Azonban egy szűk győzelem hazai pályán összejöhet számukra, így a tippem a visszavágóra egy 2-1-es hazai győzelem.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső