Sampdoria – AC Milan: Fogadási Tippek és Serie A Előzetes

Olvasd el 6 perc alatt szerző Bartos László 2020 július 28.
Sampdoria
Teljesítmény:
V V N N N
  • Luigi Ferraris
  • Július 29. 19:30
Nézd élőben itt:
Joker8
AC Milan
Teljesítmény:
D N N N D
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Pioli kinevezésekor kapott hideget-meleget, mára azonban nincs olyan AC Milan szurkoló, aki ne hinne a mester munkájában. Képes volt mindenkit elhallgattatni, az őt kritizálóknak csattanós választ adott arra a kérdésre, hogy jó edző-e, van-e helye a csapatnál. Bár, nem a képességeit vitatták, a drukkerek problémája inkább az volt, hogy honnan is érkezett a vezetőedző.

Ha viszont a maradék két fordulóban nyernek, biztosan indulhatnak az EL-ben, ami az őszhöz képest igencsak nagy előrelépés lesz. Nem csak Piolira, de egy igazi csapategységre és Zlatan Ibrahimovic tekintélyére és rutinjára is nagy szükség volt.

Claudio Ranieri csapata sem szerepel rosszul az utóbbi időben, bár a Genoa elleni meglepő vereséget követően ők tették bajnokká a Juvét, szóval két vereség áll a nevük mellett.

Nézzük, mire számíthatunk a Sampdoria – AC Milan mérkőzésen!

Mi történt az előző fordulóban?

Röviden összefoglaljuk a két csapat elmúlt bajnoki mérkőzését, hogy tisztább képet kapjunk a formájukról.

Juventus – Sampdoria

Egyértelmű volt a hazaiak célja ezen a találkozón: Megverni a Sampot és megnyerni a Scudettot. A Juve mögötti csapatok hibája miatt megnyílt az esély, és rögtön az első meccslabdával éltek a torinóiak.

Az első találatot Cristiano Ronaldo szerezte, Pjanic végzett el szabadrúgást 18 méterre a kaputól, azonban nem beadta, nem rárúgta, hanem legurította Ronaldonak, aki laposan a bal alsóba lőtt. Okos megoldás volt Pjanictól, bizonyára begyakorolt figuráról volt szó.

Nem meglepő, hogy minden labdával a portugált keresték, hiszen harcban van még a gólkirályi címért, bár Immobile eléggé elhúzott, köszönhetően a Verona elleni mesterhármasának.

A második Juventus-gólhoz is volt köze Ronaldonak. Ő vezetgette a labdát, befelé húzott, majd lőtt, a lövést azonban hárítani tudta Audero. Szerencsétlenségére a kipattanóra Bernardeschi érkezett, bebiztosítva ezzel a Juventus győzelmét és zsinórban kilencedik bajnoki címét.

Előző 5 meccs eredménye
2020.01.06.Serie A
milan
0:0
sampdoria
Serie A
2019.03.30.Serie A
sampdoria
1:0
milan
Serie A
2019.01.12.Olasz Kupa
sampdoria
0:2
milan
Olasz Kupa
2018.10.28.Serie A
milan
3:2
sampdoria
Serie A
2018.02.18.Serie A
milan
1:0
sampdoria
Serie A
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

AC Milan – Atalanta

Nagy feladat előtt álltak Ibráék, a remek szezont produkáló Atalanta látogatott a San Siroba. Jó találkozót vártam, ami nem annyira a gólokban mutatkozott be, inkább az iramban és a remek támadó fociban.

Calhanoglu góljával szerzett vezetést a Milan, egy oldalról elvégzett szabadrúgást varrt fel a pipába, varázslatos megoldás volt. A töröknek amúgy is megy mostanában, remekül megérti egymást a társakkal, gólokat szerez, gólpasszokat ad.

Egyébként a hírek szerint az AC Milan letett Szoboszlai Dominik megszerzéséről, miután Ralf Ragnick nem vállal szerepet a milánóiaknál. Pedig ez a Milan egy-két kulcsjátékossal megerősítve a bajnoki címre is esélyes lehet a következő szezonban.

Éledezett az Atalanta, Malinovsky révén pedig büntetőhöz is jutottak. A középpályás a tizenhatos előterében esett el, de senki nem bántotta. Azonban Biglia kőkeményen beletalpalt a combjába, így a tizenegyes jogosságához kétség sem férhetett.

Donnarumma viszont megérezte, hogy Malinovsky melyik sarkot választja, így ki tudta ütni a labdát, maradt az 1-0. Nyolc perccel a kihagyott büntető után viszont már az olasz kapus sem tudott segíteni. Duván Zapata kapott labdát, szerencséjére a védők nem tudtak felszabadítani, így öt méterről Donnarumma alatt a hálóba passzolt.

A második félidőben inkább az Atalanta akarata érvényesült, két nagyobb helyzetük is volt, a Milan (pontosabban a csereként beállt Bonaventura) viszont kapufáig jutott, így végeredményben igazságos a döntetlen. A Milan továbbra is veretlen, és az Európa Ligáért folytatott versenyfutásban a Napoli előtt állnak.

Összefoglalás

Egyáltalán nem játszik rossz focit Claudio Ranieri együttese, azonban kétség sem férhet ahhoz, hogy ki számít a találkozó esélyesének.

Két forduló van már csak, ha ezen az akadályon túl tud lépni a piros-fekete együttes, akkor szinte borítékolható az EL, ugyanis az utolsó fordulóban hazai pályán fogadják azt a Cagliarit, akik a szezon második felében látványosan szétestek.

De miben is bízhatnak a milánóiak?

Az egyik legnagyobb kulcs a csapategység. Bárki is lépjen pályára, valamennyit hozzá tud tenni a csapat győzelméhez. Legyen szó Leaoról vagy Saelemakersről, Castillejotól Bonaventuráig mindenki kiveszi a részét a feladatból.

Ez pedig Pioli érdeme, és muszáj megemlíteni még egy döntő tényezőt, Zlatan Ibrahimovicot. Hihetetlen, hogy 38 évesen ilyen szinten tud focizni, és bár már nem ő a leggyorsabb, de a tehetség nem vész el.

Hét meccs óta veretlenek idegenben, most azonban csak a győzelem elfogadható. A Napolinak sokkal nehezebb a sorsolása, de attól még figyelniük kell saját magukra, Gattusoékban is benne van a potenciál, még ha nem is akkora, mint mondjuk tavaly.

Ez a Milan egy világklasszis belső középpályással és egy jó belső védővel csodákra lenne képes, valamint fontos, hogy a vezetőedzőt is hagyják dolgozni.

Legutóbbi meccsükön egyébként 0-0-t játszottak Milánóban, ez nem jó előjel, igaz, akkor még egy másik Milant láthattak a szurkolók.

A hazaiaknál Gabbiadini és Bonazzoli nagyon ment tavasszal, ahogy Linetty és az örökifjú Quagliarellát sem szabad leírni.

Ettől függetlenül véleményem szerint nem is lehet kérdés, kié lesz a három pont ezen a meccsen. A Milan nagy formában, van is motivációjuk, idegenben is megy nekik, az odds pedig egész jó nekünk.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső