Sampdoria – Crotone: Fogadási Tippek és Serie A Előzetes

Olvasd el 6 perc alatt szerző Bartos László 2020 december 17.
Sampdoria
Teljesítmény:
N V V D V
  • Luigi Ferraris
  • December 19. 18:00
Nézd élőben itt:
Joker8
Crotone
Teljesítmény:
D N V V V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Mai utolsó meccsünk az olasz első osztályból érkezik, ez pedig nem más, mint a Sampdoria – Crotone. Talán azt gondoljátok, butaság erre fogadni, de szerintem nem az. A Crotone ugyan a tabella végén áll most – konkrétan a sereghajtó -, de az utóbbi két meccsükön négy pontot szereztek, így már elmondható, hogy nincs nyeretlen csapat a Serie A-ban.

A Samp pedig a középmezőny tagja, vannak kifejezetten jó eredményeik, de nem ritka, hogy váratlan helyeken hullajtanak pontot vagy pontokat. Megemlíthetjük, hogy nyertek a Gewissben az Atalanta ellen, de kikaptak hazai pályán a Bolognától.

Ha nem csak a Serie A-t, hanem az olasz kupát is figyelembe vesszük, akkor a hétvégén a Samp egy hétmeccses nyeretlenségi sorozatot szakított meg, és most újra megindulhatnak felfelé a tabellán az utolsó helyezett ellen.

Mi történt az előző fordulóban?

Röviden összefoglaljuk a két csapat elmúlt bajnoki mérkőzését, hogy tisztább képet kapjunk a formájukról.

Verona – Sampdoria

Azt gondolom, Claudio Ranieri kezdhetett aggódni az állása miatt, hét meccs óta képtelen volt nyerni csapata. Ezúttal pedig a Veronához látogattak, akikben továbbra is van fantázia, már tavaly is nagyon tetszett a játékuk, most pedig a hetedik helyen tanyáznak. Két hete a Laziot verték az Olimpicoban…

Az első félidő akkora iramot nem hozott, helyzetből is keveset láthattunk, La Gumina fejesét Silvestri ütötte ki, a másik oldalon pedig Barak cselezte be magát a Samp védői között az ötösig, ott azonban Audero került az útjába és a támadás véget ért.

Az első gólra öt perccel a lefújás előtt került sor, egy rossz felszabadítást vett mellre Albin Ekdal, majd távolról bombázott kapura, egyenesen a jobb alsóba.

A folytatásban még két gólt láthattunk: Egy Verona támadás után Verre indult meg saját térfeléről, két embert kicselezett a nagy sprint alatt, majd ballal belőtte a Sampdoria második gólját. Nagy szóló volt, szép cselek és szép befejezés a támadó középpályástól.

Negyedórán keresztül csordogált a meccs, amikor a Verona büntetőhöz jutott: A 69. percben egy beadásról mindenki lemaradt, az akciót követő Kevin Rueggnek viszont pont tökéletes volt a labda. Csakhogy az őt szerelni igyekvő Damsgaard hátulról megtaszította a cserejátékost, pont annyira, hogy az kihagyja a helyzetet. Csak azzal nem számolt a szélső, hogy mindez szabálytalan. Zaccagni erőből bombázott a jobb sarokba, így visszajött az esély a pontszerzésre.

Ez viszont nem sikerült, a meccsen már csak egy nagyon durva szabálytalanságról tudok mesélni. La Gumina húzta az időt a sarokban, már földre zuhant, amikor Barak erőből, szánt szándékkal rálépett a térdére.

A játékvezető visszanézte az esetet és azonnal kiállította a magáról megfeledkezett középpályást. Én bízom benne, hogy hosszú eltiltást kap, hogy legközelebb ne forduljon meg ilyen a fejében.

Előző 5 meccs eredménye
2019.08.18.Olasz Kupa
crotone
1:3
sampdoria
Olasz Kupa
2018.03.11.Serie A
crotone
4:1
sampdoria
Serie A
2017.10.21.Serie A
sampdoria
5:0
crotone
Serie A
2017.04.23.Serie A
sampdoria
1:2
crotone
Serie A
2016.11.27.Serie A
crotone
1:1
sampdoria
Serie A
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Udinese – Crotone

Nagy győzelmet aratott legutóbb az udinei gárda a Torino otthonában. A bikák 2-0-ról álltak fel, a végén mégis De Paulék örülhettek, 3-2-re nyertek Giampaolo tanítványai ellen.

Ebből (is) kiindulva győzelmet vártam a Crotone ellen, és a helyzetek számát látva teljesen megérdemelt lett volna a hazaiak sikere, de az újonc kapusának köszönhetően egy pontot elvitt a Dacia Arénából.

Az első félidő még kiegyenlített játékot hozott, ekkor a Crotone előtt is akadtak lehetőségek, főleg Messias volt felettébb aktív, az ő szabadrúgása volt a legígéretesebb kísérlet, de Musso hárítani tudott.

A második félidő viszont egyértelműen az Udineseről szólt, a Crotone szinte el sem jutott Mussoig, kaput sem találtak a vendégek.

Talált viszont az Udine, Pussetto, valamint Nestorovski is veszélyeztetett, a meccs legnagyobb gólszerzési lehetőségét előbbi hagyta ki, amikor a meccs hajrájában a végletekig kijátszott akció után Cordazba lőtte a labdát.

Cordaz teljesítménye miatt mondom azt, hogy megérdemelte a Crotone az egy pontot, de a mutatott játék a jövőben kevés lesz.

Összefoglalás

Ha Cordaz szombat este is úgy véd, mint az Udinese ellen, akkor bajban lehet a tippem, bár azért azt gondolom, hogy a Sampdoriának jobb minőségű csatárai vannak, mint az Udinesenek. Vegyük például máris az elnyűhetetlen Fabio Quagliarellát, aki még 37 évesen is fontos szerepet kap a csapatban, 11 meccsen eddig 5 gólt rúgott. A Verona ellen La Gumina szerepelt a kezdőben, amellett, hogy kiharcolt egy piros lapot, főszerepe volt Ekdal góljában is.

Az örökmérleget tekintve eddig teljesen kiegyenlített ez a párharc, kétszer nyert a Samp, kétszer a Crotone, emellett egy döntetlenjük van.

Hazai pályán egyébként nem szerepelnek jól, de az megnyugtató, hogy a Crotone idegenbeli teljesítménye még rosszabb. Két pontot szereztek távol az otthonuktól és mindössze négyszer tudtak gólt szerezni.

Ez már eleve elegendő volna nekem ahhoz, hogy a pénzem a Sampra tegyem, de még azt hozzá kell tennem, hogy kaptak 13 gólt 6 találkozón. Szóval meccsenként kettőt, ha átlagolunk.

Remélhetőleg, a Verona elleni győzelem adott egy akkora lökést a hazaiaknak, hogy a Crotonét is legyőzzék. Én ugyanis tántoríthatatlan vagyok ebben, Claudio Ranieri csapatának győzelmére fogadok.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső