Sampdoria – Monza: Fogadási Tippek és Serie A Előzetes

Olvasd el 8 perc alatt szerző Bartos László 2022 szeptember 30.
Sampdoria
Teljesítmény:
V V V D V
  • Luigi Ferraris
  • Október 02. 15:00
Nézd élőben itt:
Joker8
Monza
Teljesítmény:
N D V V V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

A mai napra hat tippet hoztam nektek, köztük egy elég különleges mérkőzéssel, de az majd csak a nap vége felé következik. Először az olaszok meccseit vesszük górcső alá, aztán lesz egy spanyol találkozó, végül pedig két mérkőzés a Premier League-ből.

A Sampdoria – Monza lehet, hogy sokakat nem érdekel, pedig van benne spiritusz véleményem szerint. A genovai együttes, valamint az élvonalba frissen feljutó Berlusconi-legények valóságos kiesési rangadót fognak játszani vasárnap délután.

A helyzet ugyanis az, hogy a Samp nyeretlenül az utolsó helyen áll, míg a Monza a 18., tehát ők is kiesőhelyen vannak.

A Monzától többet vártunk ilyen nyári transzferhajrá után, a Sampdoria viszont azt hozza, ami már egy ideje lógott a levegőben. Az utóbbi években egyre lejjebb és lejjebb süllyedt az egykoron nemzetközi szinten is kiemelkedő együttes, várható volt, hogy hamarosan elérnek a szakadék mélyére. Most ott vannak…

Ha így folytatják, a Monza szezonja is keservesen gyenge lesz, de legalább ők a szünet előtt nyerni tudtak egy bajnokit.

A bukmékerek szerint a tabella, valamint az eddig mutatott játék ellenére a Sampdoria esélyesebb a győzelemre. 2.10 körüli szorzó van a sikerükre, míg a Monzáéra 3.10. A döntetlen sem elvetemülten rossz ötlet, 3.30 körül fogadhatják meg az ikszet a bukiknál.

Sampdoria

Bár okoskodásnak tűnhet, tényleg számítottunk arra, hogy a Sampdoria előbb vagy utóbb a kiesés elől fog menekülni. Főleg, hogy már tavaly is égett a ház, a szezon kétharmadánál még veszélyben volt Marco Giampaoli együttese. Idén meg már megkongatták a vészharangokat, ugyanis hét forduló elteltével a genovai csapat tökutolsó, két pontot gyűjtöttek, mint az újonc Cremonese.

Két döntetlen, az egyik a Lazioval, a másik a Juventusszal szemben. Tök érdekes, hogy élcsapatoktól pontot tudnak szerezni, de mondjuk egy Salernitanától kapnak négyet, a Spezia 2-1-re veri őket…

Probléma, hogy a nyáron szinte egyáltalán nem igazoltak, és közben több kulcsjátékos is távozott. Vagy ha nem is kulcsjátékos, olyan játékosok, akik segíteni tudtak volna idén a csapaton. Albin Ekdal, Morten Thorsby, Mikkel Damsgaard, csak hogy pár példát említsek. Az érkezők oldalán sincsenek túlzottan nagy nevek, arra fókuszáltak, hogy Ciccio Caputot és Abdelhamid Sabirit, akik már tavaly is velük voltak, végleg megszerezzék.

Szóval így áll most a helyzet, elég nagy problémák vannak az együttesnél.

Mondanom sem kell, hogy a hazai mérlegük szörnyű, két döntetlen, két vereség, két rúgott és öt kapott gól.

Mégis, ebben a hazai pályában reménykedhetnek most, mert idegenben még rosszabb a helyzet.

Beszéljünk egy kicsit az utolsó bajnoki mérkőzésről, amit játszottak. A Spezia otthonába látogattak, és korán megszerezték a vezetést Abdalhamid Sabiri góljával, majd Jeison Murillo, a Samp bekkje is betalált. Csak nem jó kapuba. Az egyenlítést követően ki-ki meccset játszottak, amiből végül a Spezia jött ki jobban, a hajrában megnyerték a meccset…

Azon a mérkőzsen nem léphetett pályára Harry Winks, Manuel De Luca, valamint Simone Trimboli. Az biztos, hogy De Luca és Trimboli ezúttal sem lesznek bevethetők, viszont egyes hírek szerint Winks már játszhat. Szükség is lesz rá, mivel a csapat 13 kapott gólnál jár…

A várható kezdőcsapat:

Audero – Bereszynski, Ferrari, Murillo, Augello – Pussetto, Rincon, Sabiri, Villar, Djuricic – Caputo

Egymás elleni meccsek:

Nincs sok meccsük, és friss meccsük meg egyáltalán nincs a csapatoknak. Négyszer találkoztak összesen egymással, mikor még mindketten a másodosztályban játszottak. Ezeknek a meccseknek már húsz éve, gondolhatjátok, hogy azóta egy teljes generációváltás megtörtént mindkét együttesnél.

Viszont annyit elmondhatok a találkozókról, hogy négyből hármat a Sampdoria nyert meg, egyszer ikszeltek, tehát a Monza még nyeretlen velük szemben. Más részletbe azt hiszem, felesleges belemenni…

Előző meccs eredménye
2001.06.03.Serie B
sampdoria
4:2
monza
Serie B
2001.01.14.Serie B
monza
0:4
sampdoria
Serie B
2000.05.21.Serie B
sampdoria
2:1
monza
Serie B
1999.12.19.Serie B
monza
1:1
sampdoria
Serie B
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Monza

Épp „panaszkodom” a Monzára, hogy többet vártam tőlük, amikor eszembe jutott, hogy az utolsó meccsükön végre megszerezték az első győzelmüket. És nem egy kiscsapatot győztek le, mint a Cremonese vagy a Lecce, hanem a Juventust. Oké, külön megérne egy cikket, hogy mostanában mi folyik a zebráknál, de attól még élcsapatnak számítanak, a bajnoki cím állandó esélyeseinek.

A Monza hazai pályán győzedelmeskedett Christian Gytkjaer találatával, és ez nagyban annak is volt köszönhető, hogy Ángel Di Mariát kiállították az első félidőben.

Ezen a győzelmen kívül sok öröme nem lehetett eddig a szezonban az újoncnak. Hat meccsből négyet elbuktak, kikaptak a Torinotól, a Romától, az Udinesétől, a Napolitól és az Atalantától, ikszeltek a Leccével, és ennyi. Egyébként a Lecce elleni vereséget követően Giovanni Stroppát menesztették, a helyére Raffaele Palladino érkezett, aki tehát győzelemmel mutatkozott be.

Ahogy már mondtam, kiesőhelyen állnak, de mivel még a bajnokság elején járunk, és elég sok körbeverés volt már a Serie A-ban, nincs veszve semmi. Egy győzelemmel a középmezőnyig juthatnak…

Nagyon sok új játékos érkezett a csapathoz a nyáron, és láthatóan gondot okoz a beépítésük a kezdőcsapatba. Az összeszokottság félsiker, például Angliában a Nottingham mutatja meg, hogy mennyit számít. Ők 23 játékost vásároltak a nyáron, és semmire nem mennek velük.

Az együttesnek három sérültje van, akikre nem számíthatnak: Andrea Ranocchia eltörte a lábát, Andrea Petagna és Marco D’Alessandro szintén kiestek. Gytkjaer már sokadszor bizonyítja, hogy helye lenne a kezdőben, persze a mestert is meg lehet érteni, hogy inkább Caprariban, Pessinában és Dany Motában látja a megoldást. A két szélső maradhat a csapatban, de szerintünk a dán ezúttal a kezdőcsapatba kerül.

A várható kezdőcsapat:

Di Gregorio – Marlon, P. Mari, Izzo – Ciurria, Rovella, Sensi, Carlos Augusto – Pessina, Gytkjaer, Caprari

Tippelde

Még sosem tudtak Genovában nyerni a Samp ellen Pessináék, most jó alkalom nyílik arra, hogy meglegyen az első siker.

Azért ez a Juve elleni győzelem még semmit sem jelent, a zebrák amúgy sincsenek jó formában, és még emberhátrányban is voltak, ahhoz azonban elegendő, hogy a Monza játékosai elhiggyék, hogy itt, a Serie A-ban van a helyük.

Nem biztos, hogy a Sampdoriáé is itt van. Az edzőváltás felpörgethette a vendégeket, ami a másik oldalon nem történt meg. És minél előbbre haladunk, annál kevesebb önbizalmuk lesz a játékosoknak. Ebben a meccsben benne vannak a gólok mindkét oldalon, valamint az is, hogy a Monza végül győzelemmel zár. A mi tippünk tehát az, hogy legalább két és fél gól esik a mérkőzésen, mindkét csapat be fog találni a kapuba, valamint a Monza győzni fog.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Joker8
Oddsok: 1.76 Bónusz: 35,000Ft
Rabona
Oddsok: 1.73 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Ivibet
Oddsok: 1.73 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső