Sampdoria – Napoli: Fogadási Tippek és Serie A Előzetes

Olvasd el 7 perc alatt szerző Bartos László 2021 április 09.
Sampdoria
Teljesítmény:
D N V D D
  • Luigi Ferraris
  • április 11. 15:00
Nézd élőben itt:
QuickWin
Napoli
Teljesítmény:
V N N N N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Szerdán két elmaradt olasz mérkőzés is volt, és olyan szépen belenyúltunk mindkettőbe, hogy zárásként visszatérünk a taljánokhoz, és két Serie A-s mérkőzéssel zárjuk le ezt a pénteket. Előfordulhat, hogy szombaton délelőtt még érkezik egy-két tipp, de ne haragudjatok meg, ha nem így lesz.

Szóval, van nekünk egy Sampdoria – Napoli bajnoki meccsünk, ahol ugyan a vendégek számítanak favoritnak, de szerdán elszúrták az esélyét annak, hogy megelőzzék a riválisukat, hogy fellépjenek a harmadik helyre, hogy megközelítsék az AC Milan együttesét. Helyette most az ötödik helyen állnak – a Juventus és a Napoli közé beékelődött az Atalanta.

Elképesztő befejezésre számítok. Számtalanszor elmondtam már, az Inter bajnoki címét egyre kevésbé veszélyezteti valami, de ami mögötte lesz… Az lesz ám az igazi csemege. A Milan a második hatvan ponttal, őket követi a Juventus (59), az Atalanta (58) és a Napoli (56)… És még van szerencsére hét forduló. Élvezzük ki, amíg tart!

Mi történt az előző fordulóban?

Röviden összefoglaljuk a két csapat elmúlt bajnoki mérkőzését, hogy tisztább képet kapjunk a formájukról.

AC Milan – Sampdoria

Egy nagycsapatnak a dolgát nemrég már megnehezítette a Samp, konkrétan az AC Milanról van szó, akik hazai pályán nem tudták elintézni Claudio Ranieri együttesét úgy, hogy még emberelőnyben is voltak egy ideig. Lássuk, pontosan mi is történt ezen az 1-1-es döntetlennel végződő találkozón!

Ahhoz képest, hogy a Milan harcol az ezüstért, míg a Sampdoria a tabella középmezőnyében teng-leng, sokkal jobban kezdtek a vendégek. Gabbiadini fifikás csavarását Donnarumma szedte ki a léc alól, Augello lövése gyengére sikeredett – de amíg odáig eljutottak az szép volt -, és Thorsby fejesénél is a válogatott hálóőrre volt szükség… Miközben a Milan semmiféle veszélyt nem jelentett Audero kapujára. És ez a félidő lefújásáig így is maradt, négy lövésből egy sem talált kaput.

A fordulás után is maradt a rossz játék, és Theo Hernández még össze is hozta a Sampdoria vezető találatát. Saját térfelén akart Kessiének – vagy valamelyik társnak – passzolni, de ehelyett Fabio Quagliarella lett a címzett, aki sokat nem totojázott: Jó 25 méterről a kint álló Donnarumma felett átpörgette a labdát. Ilyenkor szokták mondani, hogy az évek meg a rutin, meg hogy jó az öreg a háznál.

Nem tudni, így maradt volna-e minden, de Adrian Silva egy elkésett belépő miatt megkapta második sárga lapját, és így a hazaiak fél órára emberelőnybe kerültek.

Ez persze átalakította az erőviszonyokat, és innentől a Milan mindent bevetve támadott. A Samp pedig próbálta hősiesen őrizni szűk előnyét.

Sok helyzetet puskáztak el a piros-feketék, Calhanoglutól kezdve Rebicen át Ibrahimovicig, már a szurkolók kezdték feladni a reményt, hogy ebből lesz valami.

Végül lett, a 87. percben Jens Hauge sikeresen feltörte az Omar Colley fémjelezte védelmet.

Győzni viszont nem tudtak, és ez a döntetlen még sokba kerülhet a Rossoneri számára…

Előző 5 meccs eredménye
2020.12.13.Serie A
atalanta
3:0
fiorentina
Serie A
2020.02.08.Serie A
fiorentina
1:2
atalanta
Serie A
2020.01.15.Olasz Kupa
fiorentina
2:1
atalanta
Olasz Kupa
2019.09.22.Serie A
atalanta
2:2
fiorentina
Serie A
2019.04.25.Olasz Kupa
atalanta
2:1
fiorentina
Olasz Kupa
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Juventus – Napoli

Ez volt az a meccs, amit még ősszel kellett volna lejátszani, de a koronavírus miatt erre nem volt lehetőség. Sokáig azt hihettük, hogy nem is fogják megrendezni, hiszen a Juventus javára ítéltek, és odaadták a három pontot a zebráknak, de a Napoli sikeres fellebbezésen van túl. Hát, megspóroltak volna egy utat maguknak, ha elfogadják az első döntést. Persze, akkor ezt még nem tudhatták, és nagyon fontos lett volna begyűjteni a győzelmet az Allianz Stadionban.

Cristiano Ronaldo fejesével indult a meccs, Danilo tökéletes kanyarintását túlságosan lágyan fejelte meg a portugál, ami így méterekkel kerülte el a kaput. A világklasszis támadó annyira mérges volt magára, hogy nagyot rúgott a kapufába. Később viszont már nem a düh, hanem az öröm tükröződött az arcán, a 13. percben Federico Chiesa szintén jobboldali beadását lábbal juttatta a kapuba.

Nápolyi oldalról Lorenzo Insigne távoli lövését lehet megemlíteni, de Buffonnak nem kellett védenie, fölé szállt a labda.

Szépen kontrázgatott a Juve, Cuadrado – Morata – Chiesa passzolgatás végén utóbbi lőtt, nagyon fölé.

Minél jobban ment az idő, annál feljebb léptek a vendégek, és annál több teret hagytak a zebráknak. Egy ilyen kontra végén Cuadrado került gólhelyzetbe, egy fokkal volt jobb a lövése, mint Chiesának, azaz nem nagyon fölé lőtt, csak szimplán fölé… És mellé.

És aztán a 73. percben a visszatérő házibulizó, Paulo Dybala hosszú sérülését követően újra gólt szerzett, mesterien csavarta el a labdát Ospina mellett, egyre biztosabb volt a hazai győzelem.

A 90. percben tudott csak szépíteni a Napoli, Lorenzo Insigne vágott be egy tizenegyest, de ez édeskevés volt, az idő pedig lepergett…

Összefoglalás

Amit a Milan ellen játszottak, az nagyon biztató volt. Mármint a Samp. És ha nincs a kiállítás, több mint valószínű, hogy meg is nyerik a meccset.

Három játékosuk nem szerepelhet, a kiállított Adrian Silva, valamint Albin Ekdal és Ernesto Torregrossa, utóbbi két játékos sérüléssel küzd.

A Napolinál csak egy ember harcképtelen, méghozzá Faouzi Ghoulam.

Mondhatjuk, hogy a Luigi Ferrarisba nyerni járnak Mertensék, az utolsó öt meccsből négyet megnyertek. Ne feledjük, ha hibáznak, akkor minden álmuk szertefoszlik, és még annál is többet veszíthetnek, mert a Roma és a sarkukban van.

Elképzelni nem tudom, hogy mi lesz ennek a vége… Komolyan. Mármint a bajnokságnak, és azon belül az élmezőnynek. Na, nem mintha a kiesők harca annyira unalmas lenne…

Még egy dolgot említenék meg, ez pedig a gólok száma: Legutóbbi öt meccsükből három (!) ért véget 2-4-es végeredménnyel, egy buliszelvényen rajta lehet ez is, de alig van meccsük, ami 2,5 gól alatt lenne. Innentől egyértelmű, hogy mit kell tennünk: Az Over 2,5-re fogadni.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső