Sandefjord – Tromsö: Fogadási Tippek és Eliteserien Előzetes

Olvasd el 7 perc alatt szerző Bartos László 2022 június 24.
Sandefjord
Teljesítmény:
N N N V V
  • Sandefjord Arena
  • Június 26. 18:00
Nézd élőben itt:
Joker8
Tromsö
Teljesítmény:
N D N D D
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Felfelé indult el a Sandefjord együttese a bajnokságban, de a döntetleneket továbbra sem kedvelik, kilenc meccset lejátszottak már, és amolyan mindent vagy semmit! játszanak, vagy nyernek vagy veszítenek.

Ezúttal hazai pályán mérkőznek meg a Tromsö együttesével, ez pedig felfogható egy mini-rangadónak, ugyanis a két együttes egymás mögött áll a tabellán, mindkettejük 12 pontot gyűjtött idáig.

Aki nyer, az megszilárdíthatja a helyét az Eliteserien középmezőnyében, aki kikap, az akár még osztályozós helyre is kerülhet. Ennek mondjuk most elég kicsi az esélye…

A Sandefjord eddig minden egyes pontját idegenben gyűjtötte be, ami felettébb érdekes, itt lenne az ideje megszakítani ezt a bukósorozatot.

Azonban a bukik azt mondják, nem most fogja megszerezni első győzelmét az együttes, esélyesebbnek tartják a Tromsöt, akik viszont előszeretettel ikszelgetnek, hazai pályán és idegenben egyaránt. Lehet, hogy meglesz majd a hetedik alkalom is, amikor osztozkodni kell a pontokon.

Következzen a Sandefjord – Tromsö találkozó!

Sandefjord

A Sandefjord együttese jól ment szünetre, és jól is tértek vissza onnan, ugyanis két győzelmet arattak. Május végén az Odds BK otthonából távoztak három ponttal egy olyan mérkőzésen, amin igazából ki kellett volna kapniuk, a hazaiak sokkal jobbak voltak, rengeteg helyzettel, ám valahogy kihúzta a Sandefjord kapott gól nélkül. Miután visszatért a norvég bajnokság, újra pályára léptek ők is, és ezúttal is győztek, a hétvégén a Viking együttesét múlták felül, ami hatalmas meglepetés úgy is még, hogy a Viking amúgy rossz formában van. Mégis csak a tavalyi év bronzérmeséről beszélünk, akik ezúttal is ott vannak a dobogón.

A mérkőzésen a Viking szerzett vezetést, aztán a fordulást követően a Sandefjord más szellemben játszott, és Ofkir, valamint Tveter góljaival megfordították az állást. Ezúttal is alárendelt szerepet játszottak, ám a kapu előtt hatékonyabbnak bizonyultak.

Négy győzelmük van és öt vereségük, idegenben megy nekik igazán, hiszen minden győzelmüket az otthonuktól távol aratták. Hazai mérlegük már egy fokkal rosszabb. Inkább sok fokkal. Három hazai meccsükből mind a hármat elveszítették, három rúgott és kilenc kapott gól a mérleg. Még a Kristiansund is jobban teljesít náluk otthon, hiszen legalább ők már szereztek egy pontot. Igaz, nekik azon kívül más nincs is…

Egyik legfontosabb középpályásuk, Sander Risan Mörk nemrégiben lábtörést szenvedett, szeptember körül várható, hogy majd visszatér. Rajta kívül nincs a csapatnak sérültje, Sander Moen Foss is játszhat akár, aki a legutóbb még kimaradt.

Győztes csapaton ne változtass, gondolhatja Ödegaard, úgyhogy változatlan csapatot várunk tőle.

A várható kezdőcsapat:

Storevik – Haaskenstad, Taaje, Jansen, Smeulers – Kurtovic, Singh, Nilsson – Ofkir, Tveter, Nyenetue

Egymás elleni meccsek:

Nagyon változatos mérkőzéseket játszik egymás ellen a két együttes, gondolok itt a találkozók kimenetelére, valamint a gólszámra is. Első ránézésre kiegyenlítettek a csaták, mégis kicsit jobb a Sandefjord, akik az utolsó öt meccsből hármat megnyertek, egyszer volt iksz a találkozójukon, és a Tromsönek is egyszer sikerült nyernie.

A tavalyi bajnokságban a Sandefjord idegenben 3-1-re győzte le ellenfelét, majd hazai pályán döntetlent játszottak, az a meccs 1-1-es eredményt hozott.

A Sandefjord otthonában dominálnak a hazai játékosok, de időnként azért akadnak érdekes eredmények. Mint például 2017-ből, amikor a Tromsö idegenben nyert 5-0-ra. Oké, felkészülési meccs a szünetben, meg öt évvel ezelőtt történt, mégis elég érdekesnek találtam ahhoz, hogy kiemeljem. De nagy következtetéseket tényleg nem érdemes ebből levonni.

Egymás ellen tehát a két csapat kifejezetten jó meccseket játszik, néha a gólok terén azért akadnak hiányosságok, két és fél gól alatti eredmény az utóbbi időben elég gyakori.

Előző 5 meccs eredménye
2021.08.22.Eliteserien
sandefjord
1:1
tromsö
Eliteserien
2021.05.24.Eliteserien
tromsö
1:3
sandefjord
Eliteserien
2018.08.10.Eliteserien
sandefjord
1:0
tromsö
Eliteserien
2018.04.22.Eliteserien
tromsö
4:1
sandefjord
Eliteserien
2017.07.16.Eliteserien
sandefjord
3:0
tromsö
Eliteserien
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Tromsö

Szerintem csalódásként élik meg a szurkolók a Tromsö mostani szereplését, mert lehetne ez sokkal jobb is. Tíz mérkőzésen vannak túl, és csupán két vereségük van, mégis a 11. helyet foglalják el. Ennek az oka, hogy rengeteg a döntetlen, a Ham-Kammal egyetemben hatszor ikszeltek, és emellett kétszer nyertek. Több olyan meccsük volt, ahol egy kis szerencsével meglehetett volna a győzelem. Céljuk nem lehet más, mint legalább a felsőházba verekedni magukat.

Megvan erre az esélyük, és ha úgy nézzük, már öt meccse veretlenek is, szóval hozzáállás kérdése, hogy nevezhetjük-e őket jó formában lévő csapatnak vagy sem. Sorozatban négy döntetlent játszottak, utoljára a Haugesund ellen. Itt speciel a kis szerencse melléjük szegődött, és ezúttal a pontszerzésnek is örülhettek, ugyanis Lasse Nilsen a 89. percben egyenlített.

Idegenben nyeretlenek, ez egy kicsit bizonytalanná teheti a szurkolókat az esélyeket illetően. Háromszor ikszeltek, egyszer kikaptak. Bravúrosnak mondható eredményt értek el a Bodö/Glimt ellen, a másik három meccset talán illett volna megnyerniük, ugyanis a Jerv, az Aalesund, valamint az Odds BK voltak az ellenfelek, tehát két újonc.

Bevallom, Oskar Opsahl és Jesper Robertsen állapotáról nem találtam információt, ők voltak azok, akik a Haugesund ellen nem játszhattak, a sérültek között már nem emlegetik őket, viszont arról sem írnak, hogy felépültek volna…

A várható kezdőcsapat:

Haugaard – Vesterlund, Oyvann, Psyche, Gundersen, Nilsen – S. Opsahl, Jenssen, Antonsen – Mikkelsen, Tuominen

Tippelde

A döntetlenkirály ismét lecsaphat. Nem erősek idegenben, és bár a Sandefjord sem mondható egy bitang csapatnak, a Tromsö eddig sem igazán játszott bitang csapatokkal, nyerni mégsem tudott.

Véleményünk szerint a döntetlen megint reális lehet, valamint azt is gondoljuk, hogy az idegenben eddig szinte mindig gólt szerző Tromsö most is betalál. Innentől kezdve nálunk adott az is, hogy mindkét együttes betalál a hálóba.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Joker8
Oddsok: 3.30 Bónusz: 35,000Ft
Rabona
Oddsok: 3.40 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Ivibet
Oddsok: 3.40 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső