Sandhausen – Regensburg: Fogadási Tippek és Bundesliga 2 Előzetes

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2020 május 20.
Sandhausen
Teljesítmény:
V D D V V
  • BWT Stadium on Hardtwald
  • Május 23. 13:00
Nézd élőben itt:
Joker8
Regensburg
Teljesítmény:
D V V V N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

A Sandhausen a múltheti vereséget követően kellene, hogy javítson, de a Regensburg ellen biztosan nehéz dolguk lesz. Ők ugyanis a Kiellel csaptak össze és az ő meccsük is a vasárnapi drámák között foglal helyet, 2-0-s hátrányból sikerült felállniuk és a hosszabbításban pontot menteniük.

Nézzük csak meg, mire számíthatunk a Sandhausen – Regensburg meccsen!

Mi történt az előző fordulóban?

Röviden összefoglaljuk a két csapat elmúlt bajnoki mérkőzését, hogy tisztább képet kapjunk a formájukról.

Erzgebirge Aue – Sandhausen

Hazai győzelmet jósoltak a bukik és a tipsterek is – engem is beleértve. A dolgunkat pedig megkönnyítette Dennis Diekmeier, pontosabban a játékvezető, aki a sandhauseni védő 4. percben elkövetett szabálytalanságát piros lappal és egy Aue-büntetővel díjazta.

Innentől kezdve gyakorlatilag el is dőlt a találkozó, több mint 80 percen át voltak a vendégek emberhátrányban, ráadásul a tizenegyest is értékesíteni tudták Nazarov révén.

Meglepő módon a Sandhausen nem állt teljesen vissza, megpróbáltak egyenlíteni, de az amúgy is visszaesett erőnlétük az emberhátrányt nem bírták, így jöttek a további gólok, előbb Kruger, majd Cacutalua révén már kiütés-szaga volt a meccsnek.

Biada azért szépíteni tudott, amivel egy kicsit sikerült kozmetikázni az eredményt, de a vereség az vereség.

Egymás elleni meccseik:

Legutóbbi találkozóikon a hazai csapatok domináltak, az idegenben játszó csapatoknak nem termett sok babér. Két kivételtől eltekintve (amikor döntetlennel zárult a meccs) mindig a hazai csapat nyert. Örökmérlegük a következőképp alakult: Hétszer nyert a Sandhausen, ötször a Regensburg és a maradék hét meccsen nem sikerült eldönteni, ki a jobb.

Előző 5 meccs eredménye
2019.10.19.Bundesliga 2
ssv jahn regensburg
1:0
sv sandhausen
Bundesliga 2
2019.05.19.Bundesliga 2
ssv jahn regensburg
2:2
sv sandhausen
Bundesliga 2
2018.12.16.Bundesliga 2
sv sandhausen
2:2
ssv jahn regensburg
Bundesliga 2
2018.03.11.Bundesliga 2
ssv jahn regensburg
2:1
sv sandhausen
Bundesliga 2
2017.10.01.Bundesliga 2
sv sandhausen
2:0
ssv jahn regensburg
Bundesliga 2
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Regensburg – Kiel

Ahogy említettem, vasárnap igazi dráma volt majdnem minden német pályán, ami a másodosztály meccseit illeti, mivel három mérkőzésen is esett gól a hosszabbításban. Ezen meccsek közé tartozott a Regensburg meccse is, akik a sírból hozták vissza azt és legalább egy pontot tudtak szerezni.

Nagyon korán, már a harmadik percben megszerezte a vezetést a Kiel, egy szöglet után megcsúsztatták a labdát, amire a koreai Lee Jae-Sung csapott le és közelről a hálóba bombázta a labdát.

Sokkal aktívabbak voltak a vendégek, a hazaiak összesen három kapu felé tartó lövést tudtak felmutatni az első félidőben.

Mivel jobb focit játszott a Kiel, meg is lett az eredménye: Csiki-csuki után a védő lábai között lőtt a kapuba Finn Porath, aki nevével ellentétben nem skandináv, hanem német. Oké, csak vicceltem.

A gólpassz Lee Jae-Sunghoz kötődik, így neki különösen jó meccse volt.

2 gólos hátrányból kellett felállnia a Regensburgnak, amit sokan lehetetlennek hittek, köztük a Kiel játékosai is – pont ezért sikerült.

Előbb Stolze használta ki, hogy a teljes Kiel védelem eltolódott, a kiugratást követően a kapus lábai között talált a hálóba. Majd jött a hosszabbítás és ismét jött a dráma: A 92. percben a csereként beállt Lais startolt rá egy labdára, Neumann fel akart szabadítani, de a labda helyett Laist találta telibe. A bíró tizenegyest adott, amit sérelmeztek a vendégek, mondván, a szabálytalanságot is szabálytalanság előzte meg, Lais talppal, nyújtott lábbal sodorta el a labdát. Van benne igazság, tipikusan a tyúk és a tojás esete.

A szintén csereként beállt Albers lépett a labdához és jól helyezett lövése utat talált a kapuba. Hihetetlen, de sikerült pontot menteni ekkora hátrányból is a Regensburgnak.

Összefoglalás

Egyik csapat sincs amúgy jó formában, a hazaiak hét, a vendégek négy meccse nyeretlenek. Azonban a Regensburg játékosai sokat meríthetnek a hétvégi mérkőzésből. A Sandhausennek nélkülöznie kell Diekmeiert a piros lapja miatt.

Van miért küzdeni mindkét csapatnak, mivel a mezőny hátulja annyira szoros, hogy akár még a Regensburg is bajba kerülhet a maga 33 pontjával és 10. pozíciójával, hiszen a Wehen és a Karlsruhe tör fel, mint a talajvíz.

Véleményem szerint a Sandhausen tanult a múltheti hibáiból és ezúttal is a hazai pályán játszó gárda fogja győztesen elhagyni a pályát.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső