Sassuolo – AC Milan: Fogadási Tippek és Serie A Előzetes

Olvasd el 7 perc alatt szerző Bartos László 2020 december 18.
Sassuolo
Teljesítmény:
D N D V N
  • Mapei
  • December 20. 15:00
Nézd élőben itt:
QuickWin
AC Milan
Teljesítmény:
D D N N N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Rangadók itt, rangadók ott, az ember sokszor azt sem tudja, hová kapja a fejét, mindenhol Európában top meccseket játszanak. Ilyen a Sassuolo – AC Milan, ahol az éllovas előtt nehéz feladat áll. A Sassuolo ugyanis nagyon is képes megnehezíteni a nagycsapatok dolgát, megtette ezt már többször is. Idén egyetlen alkalommal szenvedtek vereséget (oké, a Milan meg egyszer sem), de nem vetik meg a döntetleneket, az idei kiírásban már hat meccsük végződött pontosztozkodással.

A Milan pedig két meccset is lejátszott a közelmúltban, ahol verhető ellenfelek ellen hullajtottak pontokat. Egyikük a Parma, a másik pedig a Genoa. Mindkettőt nyerni kellett volna, de törvényszerű, hogy előbb-utóbb a forma hanyatlani kezd. Vajon itt is erről van szó most?

Jöjjön a beharangozó!

Mi történt az előző fordulóban?

Röviden összefoglaljuk a két csapat elmúlt bajnoki mérkőzését, hogy tisztább képet kapjunk a formájukról.

Fiorentina – Sassuolo

Rettenetesen gyenge játékot mutat be ebben a szezonban a Fiorentina, egy hely választja el őket a 18., már kiesést érő pozíciótól, mindössze két győzelmet tudtak összehozni, így a Sassuolo szurkolói joggal várhatták azt, hogy csapatuk az Artemio Franchiból győztesen távozik. Nem így történt. Nem először fordult az elő, hogy egy gyengébb együttest nem tudtak megverni Caputoék.

Nagy lehetőség akadt már az első félidőben is, Biraghi képtelen volt eltalálni a kaput jó hét méterről a meccs elején. Ez gyorsan meg is bosszulta magát, mert Berardi remek labdát adott Traorénak, aki a 13. percben megszerezte a vezetést a Sassuolonak. Érdekesség egyébként, hogy ezen a meccsen Djuricic, Caputo és Maxime Lopez is csak a kispadon kezdett. Épp utóbbi helyén játszott a gólszerző, tehát ez a csere nem volt rossz döntés utólag nézve.

Nem álltak meg a vendégek, mentek tovább a második góljukért, Rogério távoli lövését Dragowski ütötte ki, de épp Berardi elé. A válogatott szélsőt viszont meglepte az ajándéklabda, így fölé lőtt.

Némileg váratlanul egyenlített a firenzei csapat, a 35. percben Ribéryt vágta fel a tizenhatoson belül Locatelli, a büntetőt Vlahovic értékesítette.

És ezzel ki is alakult a végeredmény, mert bár a második félidőben akadtak helyzetek – mindkét fél eltalálta egyszer-egyszer a kapufát – újabb gólt már nem rúgtak. A második játékrészben látottak alapján a végeredmény igazságos.

Előző 5 meccs eredménye
2020.07.21.Serie A
sassuolo
1:2
milan
Serie A
2019.12.15.Serie A
milan
0:0
sassuolo
Serie A
2019.03.02.Serie A
milan
1:0
sassuolo
Serie A
2018.09.30.Serie A
sassuolo
1:4
milan
Serie A
2018.04.08.Serie A
milan
1:1
sassuolo
Serie A
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Genoa – AC Milan

A szezon eddigi talán leggyengébb teljesítményét hozta az AC Milan, akik majdnem megégtek a Genoa ellen. A hazaiaknál nem mondható, hogy nagyon menne a játék, kiesőhelyen állnak és meccseik több mint felét elveszítették. Ugyanazt tudom elmondani, mint a Sassuolo esetében: A szurkolók joggal bíztak a győzelemben. És nekik is csalódniuk kellett.

Pedig ezt az első félidő alapján senki nem mondta volna meg, hiszen nagyon veszélyesen játszott az első helyezett, háromszor is közel jártak a gólhoz. Hakan Calhonoglu szabadrúgásánál és Ante Rebic lövésénél is Perin bravúrjára volt szükség, majd Romagnoli fejese szállt fölé.

A fordulást követően viszont az addig nem sokat mutató Genoa szerzett vezetést. Shomurodov közeli lövését még hárította Gigio Donnarumma, a kipattanóra viszont a lesipuskás Destro lecsapott és a kapuba lőtt.

Öt percen belül jött a válasz, Calabria jobboldalról eleresztett bombáját nem tudta Perin fogni, a jobb alsóban kötött ki a játékszer.

De ismét jött Destro, immáron második gólját szerezte a 60. percben, ezúttal fejjel talált a hálóba a csatár. Nagyon okosan a földre fejelte a labdát, amit így képtelen volt Donnarumma hárítani.

De nem volt még vége a gólok sorának, az AC Milan végül legalább egy pontot megszerzett. A Milan középhátvédje, Piere Kalulu Kyatengwa második Serie A-s meccsén játszott, és rögtön sikerült emlékezetessé tennie magának a meccset, a 80. percben az ő közeli találata jelentette a pontmentést.

Remek találkozó volt, de a kötelező győzelem ezúttal elmaradt.

Összefoglalás

Az egyik legfontosabb információ a Milan háza tájáról, hogy Zlatan Ibrahimovic lassan készen áll arra, hogy újra pályára lépjen. A 39 éves veterán csatár vezeti a góllövőlistát, a hiányát azért megérezte csapata, így nagy szükség lesz rá a folytatásban. Hogy a Sassuolo ellen már játszhat-e, az nagy kérdés, valószínűleg igen, de kétlem, hogy Pioli egyből a kezdőbe nevezné a svédet.

Van-e arra esély, hogy a Milan most veszíti el a veretlenségét? Véleményem szerint van. Nem hiába kezdett Caputo és Djuricic is csak a kispadon a Violák ellen, valószínűleg most a kezdőben találják magukat, és mindketten életveszélyesek. És akkor Berardit még meg sem említettem.

Egy döntetlenre minimum jó lehet a Sassuolo, ha tudásuk legjavát nyújtják, akkor még több is lehet ebből. Bár, az is tény, hogy bajnoki meccset utoljára négy éve nyertek a Milan ellen.

Számunkra most viszont nem is az a lényeg, hogy ki nyer vagy veszít, hanem hogy ki lő gólt! Én ugyanis azt tartom a legvalószínűbb forgatókönyvnek, hogy mindkét együttes betalál. Hogy miből gondolom? Nézzünk csak rá a csapatokra, a mutatott játékra, gólra törően játszanak, minőségi játékosokból válogathatnak, ha meg Zlatan is visszatérhet, az már eleve egy fél gól a Milan számára. A másik oldalon bízom a Berardi – Djuricic – Caputo hármasban, így ez a tipp már első ránézésre megfogalmazódott a fejemben: Mindkét fél szerez gólt.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső