Sassuolo – Atalanta: Fogadási Tippek és Serie A Előzetes

Olvasd el 7 perc alatt szerző Bartos László 2021 április 29.
Sassuolo
Teljesítmény:
N N N N V
  • Mapei
  • Május 02. 15:00
Nézd élőben itt:
QuickWin
Atalanta
Teljesítmény:
N D N N N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Szerintem az olasz blokkban is a legjobbat tettem a végére. A Sassuolo – Atalanta meccsek mindig gólokban gazdagok, néhol izgalmas, néhol feszült csatákat hoznak, de egy biztos: Ha ez a két együttes pályára lép, ott kő kövön nem marad. Hát hogyan hagyhatnám ki ezt a kínálatból? A válasz: Sehogy. Gian Piero Gasperini együttese az idény eleji gyengélkedésen abszolút túl van. Sőt, most lendültek bele a srácok igazán, elég megnézni az utóbbi meccseiket. A kiesés a Bajnokok Ligájából nem törte össze őket, épp ellenkezőleg. Szinte hibátlan teljesítményt nyújtanak azóta. Szinte, mert a Roma ellen „csak” döntetlent játszottak.

De nem panaszkodhat a Sassuolo sem, ők az Intertől elszenvedett vereség óta – azaz négy forduló óta – hibátlanok.

Három pontra van az AS Roma, három pontra vannak attól, hogy EKL selejtezőbe jussanak. De nem elég odaérni, azt a pozíciót meg is kell tartani.

Hihetetlen, micsoda izgalmak lesznek még itt…

Mi történt az előző fordulóban?

Röviden összefoglaljuk a két csapat elmúlt bajnoki mérkőzését, hogy tisztább képet kapjunk a formájukról.

Sassuolo – Sampdoria

Szerencsés helyzetben van Roberto De Zerbi, a Sassuolo vezetőedzője. Elől rengeteg jó játékosa van, és pont emiatt ez az áldás néha átok is, mert mindenki nem tud egyszerre játszani. Ezúttal a Traoré – Defrel – Berardi hármasnak szavazott bizalmat, és utóbbi, a csapatkapitány tette próbára először Auderot. A 16 méteres kapáslövés beakadt volna, ha a kapus nincs ott…

Ezt követően viszont a triónak – meg az egész neroverdinek – nem akadt lehetősége. A Sampnak viszont igen, Jakub Jankto például kapufát lőtt, Antonio Candreva meg egy izmos lökettel kínálta meg Consiglit, de a kapusnak nem okozott semmiféle problémát ezzel.

Térfélcsere következett, majd hazai rohamok. Jeremie Boga nagy futása után pont a lövésre fáradt el, aztán egy ideig megint semmi.

A meccs első és egyedüli találata a 69. percben esett: Egy baloldali beadást fejelt fel az égbe a vendégek védője, Omar Colley, Audero nem indult ki a labdára – pedig négy méterre volt az egész a kaputól -, Domenico Berardi pedig háttal állva, hátradőlve, amolyan ollózó mozdulattal rúgta be a játékszert.

A Samp a meccs végén egy elmaradt tizenegyest reklamált a sporinál, szerintük La Gumina lövését Ferrari kézzel blokkolta, és a visszajátszások alapján ez valóban így történt, de a védő keze le volt szorítva, így jogosnak érzem, hogy ebből nem született büntető.

Maradt az 1-0, a Sassuolo nagy formába került…

Előző 5 meccs eredménye
2021.01.03.Serie A
atalanta
5:1
sassuolo
Serie A
2020.06.21.Serie A
atalanta
4:1
sassuolo
Serie A
2019.09.28.Serie A
sassuolo
1:4
atalanta
Serie A
2019.05.26.Serie A
atalanta
3:1
sassuolo
Serie A
2018.12.29.Serie A
sassuolo
2:6
atalanta
Serie A
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Atalanta – Bologna

Mészárlást rendeztek Romeroék a Bologna ellen, Barrownak és társainak egy pillanatra sem volt komoly esélye legyőzni a bergamóiakat. A vége pedig valóságos kiütés lett, öt gólt rúgtak a kék-feketék.

A gólgyártást Ruslan Malinovsky kezdte meg, de ebben az akcióban nem a befejezés, hanem az előkészítés volt szemet kápráztató. Luis Muriel ugyanis négy védő közé satuba fogva, sarokkal játszott az ukrán elé, az ő dolga onnantól már gyerekjáték volt.

Az első félidő – és a második is – egyértelműen a hazaiakról szólt, Luis Muriel nagyot játszott, minden labdájának szeme volt, a Bologna játékosai képtelenek voltak feltartóztatni őt. Gólt a támadó „csak” a 44. percben szerzett. Ekkor Danilo vágta földhöz Romerot, kábé mint Böde Dani a norvégot a pótselejtezőn. Itt is a zsíroskenyér szinonima jutott az ember eszébe. A játékvezető ezt is – mind Böde esetében – sárga lappal jutalmazta, meg még jöhetett egy tizi is.

A második félidő is rosszul indult a vendégek számára, Jerdy Schouten ugyanis véletlenül letalpalta Romerot, így a Bologna egy félidőt emberhátrányban kellett, hogy lejátsszon. És a vérengzés ekkor kezdődött igazán.

Harmadjára Remo Freuler talált be egy egyéni megmozdulás végén, majd jött Duván Zapata és Malinovsky passzát lőtte be.

Az utolsó gólt pedig Aleksey Miranchuk szerezte, így alakult ki az 5-0-s végeredmény.

Ha nincs a kiállítás, ebből akkor sem lett volna pontszerzés…

Összefoglalás

Annyira ezt a tippet nem szeretném túlhúzni. Nézzük meg az elmúlt találkozóikat egymás ellen, aztán az elmúlt fordulók eredményeit is, és egyből látni fogjuk, mi a helyes döntés.

Egymás ellen legutóbbi öt meccsükön összesen 28 gól esett. És minden esetben a bergamóiak nyertek. Azért ez a 28 gól nem semmi, majdnem hatos átlag.

Mindketten veretlenek már jó ideje, és a mostani meccseiken szép számmal esnek a gólok – eltekintve a Samp elleni meccstől.

Nekem ez már elegendő bizonyíték arra, hogy ez egy jó kis meccs lesz. Az őszi meccset is megtippeltük, tisztán emlékszem rá, mennyire örültem Vlad Chiriches góljának, ami már 5-0-s Atalanta vezetésnél esett. Kitalálhatjátok, arra tippeltünk, hogy mindkét csapat szerez gólt.

Hazai pályán azért hibázgatnak Berardiék, sok a döntetlen, a három pontot viszont csak három csapat tudta elvinni tőlük. Idegenben az Atalanta bombaerős, kilenc győzelmük, öt döntetlenjük van, és kétszer szenvedtek vereséget.

Luis Muriel, Duván Zapata viszik a szekerét a csapatnak, a másik oldalon pedig Berardi és Ciccio Caputo. Aki nem lesz ott ezen a meccsen sérülés miatt. Ahogy Raspadori, Haraslin és Romagna sem.

Az Atalantánál pedig mindenki egészséges, még Hans Hateboer is felépült, aki elég sokat hagyott ki a múltban.

Tényleg nem húzom tovább az időt. Én gólokat remélek. Mélységesen csalódnék akkor, ha ez egy kevésgólos mérkőzés lenne, sokat várok a csapatoktól.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső