Sassuolo – Crotone: Fogadási Tippek és Serie A Előzetes

Olvasd el 6 perc alatt szerző Bartos László 2020 szeptember 30.
Sassuolo
Teljesítmény:
N D V N V
  • Mapei
  • Október 03. 15:00
Nézd élőben itt:
QuickWin
Crotone
Teljesítmény:
V V V N N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Az első körös fennakadás már a múlté, a Sassuolo bizonyította, hogy ismét kell majd számolni velük. Szombaton pedig újból pályára lépnek, és újra egy újonc ellen. Az előző körben a Spezia ellen játszottak, semleges pályán (A Spezia stadionját nem találták alkalmasnak a játékra), és nagyon meggyőző játékot bemutatva hozták el a három pontot.

Ellenfelük, a Crotone két vereséggel indított, előbb kaptak egy négyest a Genoa ellen, majd az AC Milan verte őket idegenben, utóbbiról bővebben is írni fogok.

Vegyük górcső alá a Sassuolo – Crotone meccset!

Mi történt az előző fordulóban?

Röviden összefoglaljuk a két csapat elmúlt bajnoki mérkőzését, hogy tisztább képet kapjunk a formájukról.

Spezia – Sassuolo

Ahogy említettem, semleges pályán nézett farkasszemet egymással a Spezia és a Sassuolo. Az újoncnak ez volt az első bajnokija, míg a Sassuolonak már volt egy meccse, kisebb meglepetésre csak döntetlenre futotta a Cagliari ellen. Noha nyerhettek volna, a helyzeteiket nem tudták gólra váltani.

Itt viszont kiszakadt a gólzsák, úgy rúgtak egy négyest a kiscsapatnak, hogy még három (!) góljukat elvették les miatt.

A 12. percben a „vendégek” szereztek vezetést, egy gyönyörű Djuricic góllal: A szélső egy hosszú indítást kapott a bal oldalon, átvette a labdát, majd egyből kiosztott egy kötényt a vele szemben álló Salanak, az akciót pedig higgadtan fejezte be.

Ezután – a 20. percben – jött az első lesgól, Caputo hiába fejezte be góllal az akciót, a VAR jelzett.

És a semmiből, merthogy nem volt sok helyzete a Speziának – összejött az egyenlítés. Ricci adta be jobbról a labdát, Galabinov pedig senkitől sem zavartatva fejelhetett, 1-1.

Így zárult a félidő, félő volt, hogy ismét győzelem nélkül marad a Sassuolo, habár jobban játszanak. Így volt ez a Cagliari ellen is.

De sikerült összeszedniük magukat és a második félidőben bedarálták az ellenfelüket.

Előbb viszont Caputo vesszőfutása folytatódott, második gólját is elvették les miatt, majd összehozott egy tizenegyest, amit Berardi, a csapatkapitány hanyagul a kapu közepébe lőtt.

Két perccel később pedig végleg eldőlt a találkozó, a nyáron igazolt Defrel megszerezte a zöld-feketék harmadik gólját. Ebben is főszerepet játszott Caputo, de a saját gól csak nem akart összejönni. Később sem, a válogatott támadó megrúgta a harmadik gólját, de ezt is érvénytelenítették. Mondhatjuk, hogy Caputo rúgott egy… Lesterhármast. Elnézést!

De hogy happy end legyen a sztori vége, a 76. percben Ferrari lefejelt labdáját közelről juttatta hálóba, és itt már sem a partjelző, sem a játékvezető, sem a VAR nem szólt közbe.

Magabiztosan nyertek, egyértelműen uralva a meccset, a második félidőben leradírozták a halovány Speziát.

Előző 5 meccs eredménye
2018.04.29.Serie A
crotone
4:1
sassuolo
Serie A
2017.12.10.Serie A
sassuolo
2:1
crotone
Serie A
2017.03.05.Serie A
crotone
0:0
sassuolo
Serie A
2016.10.16.Serie A
sassuolo
2:1
crotone
Serie A
2013.01.25.Serie B
crotone
2:1
sassuolo
Serie B
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Crotone – AC Milan

Ezen a meccsen mutatkozott be a piros-feketéknél a Real Madridtól kölcsönkapott Brahim Diaz, az újonc pedig nehéz mérkőzés elé nézett, még akkor is, ha Zlatan Ibrahimovic nem léphetett pályára, ugyanis elkapta a koronavírust. Zlatan a közösségi médiában üzent kedvelőinek és magának a vírusnak is: Szerinte nagyon rossz ötlet volt a nagy Zlatant kihívni…

Nem volt azonos súlycsoportban a két együttes és ez már az elejétől fogva látszott. Az első játékrészben még nagyjából tartotta magát a Crotone, de igazából már a félidő végén hátrányba kerültek.

Addig is, kétszer megdolgoztatták Cordaz kapust, előbb Calhanoglu, majd Brahim lőtt, de Cordaz mindkétszer leért a jobb alsóba tartó lövésre.

A félidő lefújása előtt Ante Rebicet ugratták ki, aki kissé kéz-gyanúsan vette át a labdát, begyalogolt a tizenhatoson belülre, csinált egy cselt és… És felrúgták. A játékvezető a sípjába fújt és a büntetőpontra mutatott. Hiába reklamáltak a védők, hogy Rebic kezét érte a labda, most már mi, magyarok is tudjuk a Molde – Fradi óta, hogy mi számít kéznek és mi nem.

Franck Kessié a kapu bal oldalát választotta, míg Cordaz jobbra vetődött, megszerezte a Milan a vezetést.

Amit a második játékrész elején meg is tudott duplázni, Brahim Diaz bemutatkozó meccsén gólt szerzett. Szerencsés módon jutott el hozzá a labda, egy becsúszó, hazai láb által, de a fiatal spanyol köszönte szépen, fordulásból bebiztosította a milánóiak győzelmét.

Lehetett volna még gólt szerezni, de az eredmény maradt 2-0, Zlatan nélkül is magabiztosan nyertek a Rebicék.

Összefoglalás

Amilyen bomba játékot mutat sokszor a Sassuolo, szerintem esélye sincs a Crotone csapatának. Persze, a labda gömbölyű, meglepetések vannak (elég körülnézni, mik történtek hétvégén a Bundesligában), de a papírforma ezúttal azt mutatja, hogy magabiztos hazai siker várható.

Berardi és főleg Caputo ott folytatták az idei szezont, ahol az előzőt abbahagyták, a gólszerzéssel pedig most sincs probléma. Vagyis, javítom magam, a gólszerzéssel vannak problémák, de folyamatosan eljutnak helyzetekig, főként Caputo, Berardi és Djuricic révén.

Egyértelműen jobb csapatnak tartom a hazaiakat, itt a Sassuolo siker mellé meg lehet akár dobni ezt a tippet egy Over 2,5-lel, a kettő együtt igazán jó oddson mozog a fogadóirodáknál.

Én most maradok a sima hazai sikernél, remélhetőleg az egyik legsimább meccs lesz ez ebben a fordulóban.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső