Sassuolo – Fiorentina: Fogadási Tippek és Serie A Előzetes

Olvasd el 7 perc alatt szerző Bartos László 2021 április 15.
Sassuolo
Teljesítmény:
N V D V N
  • Mapei
  • április 17. 18:00
Nézd élőben itt:
QuickWin
Fiorentina
Teljesítmény:
V D V N D
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Két olasz mérkőzéssel is készültünk számotokra, egyet szombaton, egyet pedig vasárnap rendeznek. Természetesen időrendben haladunk, így a Sassuolo – Fiorentina találkozóval indítunk. Érdekes kis összecsapás várható, amit alapból sima hazainak mondanék, de tekintve, hogy a három legfontosabb játékosa kidőlt a zöld-feketéknek, elkezdtem szkeptikussá válni.

A Sassuolo amilyen jól kezdett, annyira erőteljesen zuhant meg, most a nyolcadik helyen vannak, és nagyon nincs is lehetőségük már előrébb lépni. Nem ugyanez a helyzet a Fiorentinával is, ők hátrébb helyezkednek el, úgy látszik, már nem lesznek kiesési problémáik, a Crotone – Parma – Cagliari trió erőteljesen lemaradt, viszont előrébb még léphetnek, akár a tizedik pozíció sem elérhetetlen.

Sportfogadási szempontból a hajrá mindig érdekes. Most már beléptünk abba a szakaszba, ahol egyes csapatok motivációja megcsappant, és ez egy amúgy is nagyon hajtós szezon volt mindenkinek, ez pedig előbb vagy utóbb nyomot hagy a játékosok teljesítményén.

Az oddsmozgás is elég érdekesen alakul a mérkőzésen, javaslom, hogy ássuk magunkat bele, és próbáljuk meg a legjobbat kihozni a találkozóból!

Mi történt az előző fordulóban?

Röviden összefoglaljuk a két csapat elmúlt bajnoki mérkőzését, hogy tisztább képet kapjunk a formájukról.

Benevento – Sassuolo

Az újonchoz látogatott Roberto De Zerbi csapata, kissé megfogyatkozva. Már elég probléma az, hogy Defrel, Caputo és Berardi kiestek, de még Hamed Traorét is nélkülözni kellett, neki ugyanis összejött az öt sárga lapja. Az említett játékosokon kívül Kaan Ayhan és Romagna nem szerepelhetett.

Korán jött az első helyzet, és a Benevento állt közel a vezetés megszerzéséhez: Improta baloldali beadása a túloldalon találta meg Depaolit, akinek lövését Consigli nagyon nyugodtan nézte. Első blikkre tűnt nagyon veszélyesnek a lövés, másodszorra már látszott, hogy jócskán elkerülte a labda a kaput.

Szintén volt egy jó lövése a másik oldalon Manuel Locatellinek, ő háttal a kapunak kapott egy passzt Djuricictől, ráfordult és estében csavart mellé. De ez már egy jobb kísérlet volt.

Aztán jött a meccs első és utolsó gólja: Főszereplője Jeremy Boga és Federico Barba. Az elefántcsontparti védő szédületes sebességre kapcsolt a találkozó 45. percében. Három védő között cikázott el, egészen az alapvonalig, ahol középre pörgette a labdát, és a Raspadorit kísérő Barba lábáról saját kapujába pattant a labda.

A fordulás után többször is lezárhatták volna a vendégek a meccset, de nem tették, és erre majdnem ráfáztak. Előbb Jeremy Boga lőtt kapufát – Montipo tolta a felsőlécre az életerős lövést -, majd Iago Falque eladott labdája után Giacomo Raspadori egyedül mehetett kapura, Montipo mellett sikerült is elcsavarni, de a kapu mellett is. Annyi kellett volna, hogy alábök a labdának, a kapus a tizenhatos vonalán állt. Könnyű okoskodni egy klaviatúra elől…

Szóval, majdnem ráfáztak a vendégek, de Andrea Consigli a helyén volt háromszor is. Gianluca Lapadula lövését, Kamil Glik fejesét és a lengyel védő 20 másodperccel későbbi próbálkozát is fogta, hatalmas védés volt mindhárom…

A lefújás után De Zerbi lehetett boldogabb, még van egy halovány esélye a Sassuolonak odaérni a hatodik helyre. De az a halovány esély már csak matematikai…

Előző 5 meccs eredménye
2020.12.16.Serie A
fiorentina
1:1
sassuolo
Serie A
2020.07.01.Serie A
fiorentina
1:3
sassuolo
Serie A
2019.10.30.Serie A
sassuolo
1:2
fiorentina
Serie A
2019.04.29.Serie A
fiorentina
0:1
sassuolo
Serie A
2018.12.09.Serie A
sassuolo
3:3
fiorentina
Serie A
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Fiorentina – Atalanta

Kőkemény meccset játszott Cesare Prandelli és Gian Piero Gasperini csapata. Simának indult, aztán jött egy negyedórás adok-kapok, ahol felállt a padlóról a Fiorentina, de a bergamóiak gyorsan vissza is küldték őket oda.

Kezdjük az első félidővel, ahol a sztár egyértelműen Duván Zapata volt. A kolumbiai fejesével szereztek vezetést a vendégek, a 13. percben Ruslan Malinovsky szögletét bólintotta kapuba a csatár.

Egynél nem állt meg, a lefújás előtt is kapuba talált, ekkor Mario Pasalic szenzációs labdáját váltotta gólra.

A két találat között meg még volt két ziccere, ezen a délutánon egyszerűen tarthatatlan volt.

Sokan elkönyvelték a vendégsikert, de biztos nem volt közöttük Dusan Vlahovic. A violák szerb támadója a második félidő közepén tíz perc alatt duplázott, ezzel kezdődhetett minden elölről.

Azzal a hasonlattal éltem, hogy felálltak a padlóról a hazaiak, de vissza is küldték őket egyből. A K.O.-t jelentő ütést Josip Ilicic vitte be, aki négy perccel Vlahovic második gólja után tizenegyesből volt eredményes.

A hátralévő húsz percben több gól már nem született, a vártnál nehezebben gyűrték le Dragowskiékat.

Összefoglalás

Az oddsmozgásról csak egy szösszenet: Erőteljesen elindult lefelé a hazai győzelem szorzója, ami számomra egy kicsit meglepő. Érdemes lesz majd holnap és holnapután reggel visszanézni…

Térjünk rá arra, hogy milyen formában várják a Fiorentinát! Nem olyan jóban. Amúgy sem egy világverő banda a Sassuolo hazai pályán, de tudva, hogy kik hiányoznak majd a csapatból elbizonytalanodtam.

Az sem mellékes, hogy Prandelli csapata idegenben egyszerűen borzasztó, összesen gyűjtött 10 pontot, ami két győzelmet és négy döntetlent jelent, általában a hasonló képességű csapatok is legyűrik őket.

A Boga – Djuricic – Raspadori trió maradni fog véleményem szerint, a jobbszélső szerepében pedig Maxime Lopez helyett Hamed Traorét várom a kezdőbe, a Marseille-től érkezett középpályás inkább középen érzi jól magát. Esetleg berakják Locatelli mellé? Még az is lehet.

A vendégeknél Igor és Alexander Kokorin sérültek, ott nem igazán számítok változtatásra az Atalanta elleni mérkőzéshez képest.

Korábbi meccseiken jellemző volt, hogy mindketten a hálóba találnak (legutóbbi öt találkozóból négyszer történt ez), és legyünk őszinték, nem a neroverdié a legstabilabb védelem.

Plusz… Vlahovic is eléggé belejött, már tizenöt gólnál jár.

Ez legyen a végszó: Esélyes, hogy mindkét együttes kapuba talál, még a hiányzók ellenére is. Magam részéről – mondom még egyszer – hazai győzelmet várnék alapesetben, de a kezdő csatárok és támadó középpályások hiányában most inkább csak ennyit merek tippelni.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső