Sassuolo – Inter: Fogadási Tippek és Serie A Előzetes

Olvasd el 7 perc alatt szerző Bartos László 2022 október 07.
Sassuolo
Teljesítmény:
N N V D D
  • Mapei
  • Október 08. 15:00
Nézd élőben itt:
Joker8
Inter
Teljesítmény:
N V V N N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Mára is hoztam tippeket, összesen nyolc hétvégi bajnoki meccsről fogunk beszélni a mai napon. Azt gondolom, hogy a hétközi európai kupákkal nagyon is elégedettek lehetünk, a BL után az EL-ben is sikeres napot zártunk.

Meg kell jegyeznem, hogy a Bajnokok Ligája összefoglalói a hétvégére lesznek kész – vagy jövő hét hétfőre -, ezért bocsánatot kérünk!

Mára egy olasz meccset hoztunk, amit holnap délután fognak játszani. A hét közepén az Inter megmutatta a fanyalgóknak, hogy van még bennük erő, most a bajnokságban is szükségük lenne három pontra, mert ott sem állnak igazán jól. A tavalyi ezüstérmes, a két évvel ezelőtti bajnok ugyanannyi meccset nyert meg, mint amennyit elbukott, és Simone Inzaghi törhette a fejét, hogyan lábaljanak ki ebből a válságból.

Azért a Barca elleni játék minden volt, csak hibátlan nem, de kihozták a maximumot belőle, és ez jó alap lehet a továbbiakra.

A Sassuoloról az elmúlt másfél szezonban ugyanazt tudom elmondani: Kétarcúak, nehéz kiigazodni rajtuk, és elég sokat gyengültek a nyáron.

A fogadóirodák szentül meg vannak győződve arról, hogy az esélyesebb csapat az Inter. Nincs ebben semmi különös, valóban ezt el lehet mondani. De mi nem írnánk le annyira a neroverdit, mint ők teszik. Ugyanis a Sassuolo győzelme majdnem ötszörös szorzón fut sok helyen, az Interé pedig 1.70-en.

Kezdjük a Sassuolo – Inter meccsel a napot!

Sassuolo

Képtelen vagyok kiigazodni a Sassuolo együttesén. A sikerüknek azonban örülök, egy jó Sassuolora szükség van a Serie A-ban, és nem volt jó nézni, hogy csak vegetálnak, és sorra érkeznek a kínos vereségek. Még mindig tartom, hogy Alessio Dionisi elszórta a nagy tehetségeket, és itt Giacomo Raspadorira és Gianluca Scamaccára gondolok. Viszont meglátja a tehetséget a kevésbé ismert fiatalokban is, most is azt mondom, hogy Lauriente remek igazolás lesz.

A Sassuoloval utoljára akkor találkoztunk, amikor kikaptak az Udinesétől 3-1-re hazai pályán. Akkor már négy meccs óta voltak nyeretlenek, és kissé lehetett aggódni értük. De aztán a válogatott szünet előtt a Torinot idegenben 1-0-ra megverték, ami nem egyszerű az idei szezonban, illetve a Nemzetek Ligája utáni első fordulóban nagyon magabiztos, és némiképp váratlan sikert arattak. Nem a győzelem ténye, ami meglep, hiszen a Salernitana továbbra sem lett élcsapat, inkább az volt édekes, hogy ötöt tudtak vágni nekik.

Szépen megosztoztak a gólokon, az öt gólt öt játékos szerezte. Betalált Armand Lauriente, Andrea Pinamonti, Kristian Thorstvedt, Abdou Harroui és Janis Antiste is.

A Salernitana ellen Pinamontit le kellett cserélni, és félő volt, hogy nem tudja vállalni majd a játékot, ám nem volt komoly a sérülés, az egykori Inter-támadó ott lehet a kezdőben. Szerintem akkor sem lett volna nagy gond, ha nem tudja vállalni a játékot, mert Agusto Álvarez ott lett volna játékra készen.

A csapat mostanság elég sok sérülttel rendelkezett, a helyzet csak nagyon lassan javul. Úgy gondolom, mindegyik kieső játékos beférne a kezdőbe, ám visszatérésükre még várni kell. Valakinél már nem sokat, úgy tudom, Hamed Junior Traoré a hónap közepén már játszhat, viszont Mert Müldür csak novemberben, Grégoire Defrel csak decemberben térhet vissza. A csapatkapitány, Domenico Berardi viszont… róla még nem tudni semmit.

A kezdő tekintetében Dionisi nem fog változtatni a múlthetihez képest.

A várható kezdőcsapat:

Consigli – Toljan, Erlic, Ferrari, Rogerio – Frattesi, Lopez, Thorstvedt – Ceide, Pinamonti, Lauriente

Egymás elleni meccsek:

A tavalyi bajnokság nagyon szoros volt, az Inter néha váratlan helyeken botlott meg, amik végül a második helyüket eredményezték. Megbotlottak például a Sassuolo ellen is, méghozzá hazai pályán. Azok után, hogy idegenben 2-1-re nyertek ellenük, otthon rossz napot fogtak ki, és a jobban játszó zöld-feketék 2-0-ra nyertek. Ez volt az utóbbi évek egyetlen Sassuolo-győzelme, előtte az Inter négyből három meccset megnyert, egyszer pedig ikszeltek.

Mivel alapjáraton támadó csapatokról beszélünk, így az over és az under tekintetében nem lehet panaszunk, mindössze egyetlen találkozón nem érték el a két és fél gólt.

Hazai pályán a Sassuolo 2018-ban nyert, azóta zsinórban háromszor az Inter.

Előző 5 meccs eredménye
2022.02.20.Serie A
inter
0:2
sassuolo
Serie A
2021.10.02.Serie A
sassuolo
1:2
inter
Serie A
2021.04.07.Serie A
inter
2:1
sassuolo
Serie A
2020.11.28.Serie A
sassuolo
0:3
inter
Serie A
2020.06.24.Serie A
inter
3:3
sassuolo
Serie A
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Inter

Nem győzött meg bennünket idén az Inter azzal kapcsolatban, hogy visszavehetik a scudettot a Milan csapatától. És nem is úgy áll a helyzet, jelenleg a kék-feketék csak a tabella kilencedik helyét foglalják el, ugyanannyi pontot gyűjtve, mint riválisuk, a Sassuolo. Négy meccsüket nyerték, négyet elveszítettek, az elmúlt egy hónapban háromszor is kikaptak.

Legutóbb az AS Roma tudott nyerni a Giuseppe Meazzában, pedig Edin Dzeko és Federico Dimarco is betalált az első félórában, de csak utóbbi gólját adták meg, és innen fordítottak a fővárosi vendégek.

Simone Inzaghi valamelyest helyrehozta a hétvégi bakit azzal, hogy a BL-ben legyőzték 1-0-ra a Barcát, de aki látta a meccset, az tudja, hogy a játék közel sem volt zökkenőmentes, a vendégek érdemeltek volna győzelmet.

Az Inter idegenbeli teljesítménye is magyarázatra szorul, ugyanis a találkozóik többségét, négyből három mérkőzést elvesztettek. Már tíz gólt kaptak, ami rengeteg, és ez a védelem ehhez nincs hozzászokva…

Romelu Lukaku továbbra sem játszhat, de valószínű, hogy a jövő héten már pályára léphet. Csatlakozott most hozzá Joaquin Correa, így a csatársor már meg is van milánói részen: Lautaro Martínez és Edin Dzeko fog kezdeni.

A középpályán szintén nem bevethető Marcelo Brozovic, akit ismét Kristjan Asllani fog helyettesíteni.

A várható kezdőcsapat:

Handanovic – Skriniar, de Vrij, Bastoni – Dumfries, Barella, Asllani, Calhanoglu, Dimarco – Martínez, Dzeko

Tippelde

Egy dolgot nem vehetünk el a Sassuolótól, mégpedig azt, hogy jó a védelmük. Nyolc meccsen nyolc kapott gól, ami azért nem semmi, a Salernitana elleni volt az ötödik alkalom, hogy nem kaptak egyet sem.

Az Inter győzelme sokakat megtéveszthet, miszerint minden rendben, ha le tudták győzni a Barcát, de úgy gondolom, ennél a kép sokkal árnyaltabb. Két és fél gólnál kevesebbet várok a mérkőzéstől, és szerintem a meglepetés is benne lehet a találkozóban.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Joker8
Oddsok: 2.38 Bónusz: 35,000Ft
Rabona
Oddsok: 2.36 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Ivibet
Oddsok: 2.36 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső