Sassuolo – Juventus: Fogadási Tippek és Serie A Előzetes

Olvasd el 6 perc alatt szerző Bartos László 2020 július 13.
Sassuolo
Teljesítmény:
N N N N D
  • Mapei
  • Július 15. 21:45
Nézd élőben itt:
Joker8
Juventus
Teljesítmény:
D V N N N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

A második helyezett után ezúttal az éllovassal kell megmérkőznie De Zerbi legényeinek, a Mapei Stadionba látogat a Juventus. Az újrakezdés egyik legjobb formájában levő Sassuolo egyáltalán nem lesz könnyű ellenfél, csak az Atalanta tudta őket megverni.

A Juventus a Lazio hibáiból élve még mindig magabiztosan vezeti a tabellát, hat fordulóval a vége előtt 8 pont az előnye a fővárosiakkal szemben, akik legutolsó három meccsüket elvesztették. Közel van az újabb bajnoki cím Gigi Buffonék számára.

Ezen a meccsen nem a végeredményre fogadunk, a múlt héten elég szép számmal jöttek azok a tippek, ahol a gólok számára tippeltünk vagy épp arra, hogy mindkét csapat szerez-e gólt. Ráadásul ezek a tippek elég jó oddsokon mozogtak, szóval a Sassuolo – Juventus meccsen sem az lesz a fő kérdés, hogy ki nyeri a találkozót.

Mi történt az előző fordulóban?

Röviden összefoglaljuk a két csapat elmúlt bajnoki mérkőzését, hogy tisztább képet kapjunk a formájukról.

Lazio – Sassuolo

Simone Inzaghi együttese nincs jó formában, de a Lazio nem hiába áll a második helyen. A Sassuolo pedig az Atalanta mellett remekül kapta el a rajtot, döntetlen az Inter és a Verona ellen, a többi meccsüket viszont hozták (leszámítva a nyitó fordulót Zapatáék ellen).

A mérkőzés első komoly helyzete Immobile előtt adódott, a középre passzolt labdát azonban kapu mellé gurította a talján csatár.

A vendégeknek is akadt helyzete, sőt a vezetést is megszerezték a zöld-fekete mezesek, de Raspadori gólja lesről született, a VAR pedig kiszúrta ezt.

Támadtak a vendégek tovább, Djuricin még a felsőlécet is eltalálta, de nem akart összejönni a vezetés.

A Lazionak viszont igen, ezt a gólt pedig nagyban köszönhetik Lazzarinak. Nem az első jó elfutása volt a szélvészgyors szélsőnek, középre passzolt labdájára Luis Alberto érkezett, aki átvétel után lőtt volna, de megelőzte őt egy berepülő Sassuolo védő, aki fel akart szabadítani. Sikertelenül, Luis Albertoba lőtte a labdát, akiről így bepattant a labda. Szerencsés gól, de legalább szabályos, ezzel vezetett a Lazio.

Újabb gólt viszont nem sikerült szerezniük, ez pedig megbosszulta magát. A második játékrész elején ismét Raspadori által jutott a labda a hálóba, de a VAR itt már nem jelzett. Caputot ugratták ki egy labdaszerzés után, a csatár önzetlenül az üresen álló Raspadori elé tálalt, aki nem hibázott.

A slusszpoén pedig a meccs végére maradt: A gólpasszt adó Caputo maradt teljesen üresen egy balról érkező beadás után, Ferrari elé fejelte a labdát, a csatár pedig egy méterről megszerezte a Sassuolo győztes gólját.

Nagy a gond Simone Inzaghiéknál, nagyon nagy veszélyben az ezüst, de még a bronzérem is.

Előző 5 meccs eredménye
2019.12.01.Serie A
juventus
2:2
sassuolo
Serie A
2019.02.10.Serie A
sassuolo
0:3
juventus
Serie A
2018.09.16.Serie A
juventus
2:1
sassuolo
Serie A
2018.02.04.Serie A
juventus
7:0
sassuolo
Serie A
2017.09.17.Serie A
sassuolo
1:3
juventus
Serie A
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Juventus – Atalanta

Az Atalanta kilenc bajnoki győzelemmel érkezett Torinoba, hogy összecsapjon az éllovassal. Sarri legénysége szinte már rutinból hozza a fordulókat, ezúttal azonban emberükre akadtak, az Atalanta olyannyira nem adta könnyen magát, hogy a végén még az egy pontnak is örülhetnek Cristiano Ronaldoék.

Duván Zapata szerezte meg a vezetést a vendégeknek, a kolumbiai csatár Gomez passzát váltotta gólra a 16. percben.

Az első félidőben még egy Dybala lövést jegyezhettünk fel, de az eredény továbbra is 0-1 volt.

A második félidőben aztán De Roon összehozott egy tizenegyest, Dybala beadásába kézzel ért bele, azonnal harsant a játékvezető sípja, aki közelről nézte végig az esetet. Cristiano Ronaldo végezte el a büntetőt, erős lövését nem tudta hárítani Gollini.

A 81. percig kellett várni az újabb találatra, a csereként beállt Malinovsky 15 méterről lőtte ki Szczesny kapujának bal alsó sarkát.

A végén azonban mégsem örülhettek győzelemnek, ugyanis újabb büntetőt kaptak a Zebrák, ezúttal is kezezés miatt, Muriel egy veszélytelen szituációban hibázott. Ronaldo ismét a labda mögé állt, ugyanazt a sarkot választva.

Jó meccset játszott a két csapat, az Atalanta pedig újfent bizonyította, hogy számolni kell velük a jövőben is.

Összefoglalás

Kicsit kiengedett a Juve az utóbbi időben. Lehetséges, hogy lélekben már elhitték, hogy ismét bajnokok lesznek, a BL is a küszöbön van, pedig ez a bajnokság még nem ért véget. Hat forduló alatt simán jöhet egy olyan hullámvölgy, ami miatt kicsúszik a kezükből a bajnoki cím.

A Sassuolo pedig komoly ellenfél lesz, egyáltalán nem olyan biztos, hogy elhozzák tőlük a három pontot. Még az újrakezdés előtt, februárban szenvedtek vereséget hazai pályán, akkor a Parma nyert 1-0-ra. Egyébként jó a hazai mérlegük, a Parma elleni pedig az egyetlen meccs, amikor nem szereztek gólt.

Érdekes egyébként, hogy úgy állnak a tabella nyolcadik helyén, hogy közel ugyanannyi gólt kaptak (54), mint amennyit rúgtak (59).

A Juve csapatában epdig mindig benne van a gól, ez pedig többek között Cristiano Ronaldonak köszönhető, aki még 35 évesen is szárnyal, Immobile mögött a góllövőlista második helyét foglalja el 28 góllal. Mellette pedig nem szabad megfeledkezni Dybaláról, Cuadradoról vagy Higuainról, ők is minőségi támadók.

Ritka az az eset is, amikor a Sassuolo kapott gól nélkül hoz le egy meccset, így a legokosabb dolog az, ha arra fogadunk, hogy mindkét csapat szerez gólt.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső