Sassuolo – Juventus: Fogadási Tippek és Serie A Előzetes

Olvasd el 7 perc alatt szerző Bartos László 2021 május 11.
Sassuolo
Teljesítmény:
N D N N N
  • Mapei
  • Május 12. 20:45
Nézd élőben itt:
Joker8
Juventus
Teljesítmény:
V N D N V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Mai utolsó olasz meccsünk következik, a Sassuolo – Juventus találkozót választottam, mert ez bizony hordoz magában rengeteg izgalmat, feszültséget és reményeink szerint egy kis pénzt is.

A Juventus idei szezonja egyértelmű csalódás. Andrea Pirlo nagy reményekkel érkezett, és bár játékosként csak szuperlatívuszokban tudok beszélni az egykori játékmesterről, addig edzőként első komoly állomáshelyén kudarcot vallott. Nincs mit szépíteni ezen.

Lehet ezen még javítani három forduló alatt is, még egy ezüst is összejöhet ebből, de legyünk egymással őszinték, erre kevés esély van. A Juve ötödik, előttük ott a Napoli, az AC Milan és az Atalanta is, épp most kapott ki Pioliéktól a Juve, hazai pályán és elég csúnyán, szóval már az is nagy szó lenne, ha esetleg a Bajnokok Ligája összejönne.

És még ott a Szuperliga balhé, ami bizonyára meg fog oldódni, de azért okoz feszkót minden bizonnyal vezetők és játékosok között egyaránt.

Beszéljünk egy kicsit a Sassuoloról is. A csapatnak volt egy mélypontja, még az is megfordult a fejemben, hogy De Zerbinek lefőtt a kávé, de aztán egy szép hajrát produkálnak, és két pontra vannak a Romától. És akár még egy európai kupaindulás is kisülhet a dologból…

Van tét, van cél, lesz izgalom…

Mi történt az előző fordulóban?

Röviden összefoglaljuk a két csapat elmúlt bajnoki mérkőzését, hogy tisztább képet kapjunk a formájukról.

Genoa – Sassuolo

Nagyon kemény meccset játszott a Lazioval a Genoa, szoros csatában 4-3-ra kaptak ki, most pedig következett hazai pályán a Sassuolo, és itt is egy szoros vereség lett a meccs vége.

Giacomo Raspadori ismét kezdőként kapott szerepet, mióta Ciccio Caputo megsérült egyre gyakoribb, és teljesítményével felkeltette fél Olaszország figyelmét. Nem hiába…

A 14. percben Hamed Traoré ugratta őt ki, a fiatal csatár pedig korát meghazudtoló rutinnal fejezte be góllal az akciót.

Domenico Berardi folytatta, de ő nem talált be, bal alsóba tartó labdát Perin ki tudta szedni. A 28. percben meglepetésre egyenlített a Genoa, de nem tartott sokáig az öröm, mert a játékvezető egy kis videózás után visszavonta Zajc gólját, Mattia Destro szabálytalankodott még a félpályánál, abból indult az akció, jogos ítélet született.

A második félidőben Raspadori már nem volt annyira rutinos, kettő az egyben vezethették a labdát Perinre, de végül későn reagált, a kapus meg ezt kihasználva rávetődött a játékszerre.

És akkor jött egy hatalmas hiba. Masiello akart hazaadni, de felpörgette a labdát, amit Domenico Berardi átvett, és senkitől sem zavartatva a második vendég találatot szerezte meg.

Innen már csak a szépítés sikerült, Davide Zappacosta öt perccel a rendes játékidő vége előtt akkora gólt rúgott Consigli kapusnak, hogy a remek hálóőrnek talán azóta rémálmai vannak a védőről. Hatalmas bomba volt. De már későn jött, nem tudott egyenlíteni a Genoa.

Előző 5 meccs eredménye
2021.01.10.Serie A
juventus
3:1
sassuolo
Serie A
2020.07.15.Serie A
sassuolo
3:3
juventus
Serie A
2019.12.01.Serie A
juventus
2:2
sassuolo
Serie A
2019.02.10.Serie A
sassuolo
0:3
juventus
Serie A
2018.09.16.Serie A
juventus
2:1
sassuolo
Serie A
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Juventus – AC Milan

A bevezetőben már mindent elmondtam a Juventusról, ami érdekes lehet, most jöjjön a legutóbbi meccsük összefoglalója, amely után nem a zebrák voltak boldogok. Hanem a Milan drukkerei, az Allianz stadionban sikerült három góllal nyerni, amivel visszakapaszkodtak a harmadik helyre. Hihetetlen, hány fordulat van még ebben a bajnokságban?

Nagyon jól indult Brahim Diaz milánói karrierje. Rengeteget játszott, gólokat szerzett, gólpasszokat adott, aztán Pioli mester egy kicsit jegelte a Real Madrid kölcsönjátékosát. A legutóbbi négy meccsén mindössze 67 percet kapott a fiatal támadó középpályás, most viszont kezdőként számított rá a mester, Diaz pedig meghálálta a bizalmat.

A találkozó első félidejének utolsó mozzanataként ugyanis megszerezte a vezetést az AC Milan számára. Wojciech Szczesny mozdult ki rosszul egy szabadrúgásra, pont Brahim elé öklözött, aki kettőt tolt a labdán, és felvarázsolta a bal felső sarokba. A játékos pedig örömében Pioli nyakába vetette magát. Gianluigi Buffon meg az arcát a fejébe temette a kispadon…

Brahim később – a második félidő közepén – egy büntetőt is kiharcolt, Giorgio Chiellini kezezése után jöhetett Franck Kessié 11 méterről. Ám a mindig magabiztos középpályás ezúttal hibázott, Szczesny meg javította korábbi hibáját.

De a Juve nem kerülhette el a sorsát… Hamarosan már a lengyel kapus sem tudott segíteni, sőt, igazából egy kapus sem tudta volna kiszedni Ante Rebic bombáját. A horvát támadó alaposan kipókhálózta a pipát, a forduló egyik legszebb gólját szerezte.

És jött a hab a tortára: A 82. percben Hakan Calhanoglu beadását Fikayo Tomori bólintotta be, összetörve teljesen a torinóiakat.

Hatalmas győzelem, amire előzetesen nem sokan számítottak…

Összefoglalás

A Milan elleni meccs összefoglalójában nem említettem meg a Juventust. Nem hiába. Nem róluk szólt ez a mérkőzés, még ha akadt is egy-két helyzetük. Ennél sokkal több kell a befejezésre, mert könnyen előfordul, hogy csak az Európa Ligában fognak tudni elindulni. Az pedig elég nagy blama lenne attól a csapattól, aki 9 éven át dominált a Serie A-ban.

Mindig nem lehet a csúcson lenni, ez is igaz, de valahogy elképzelhetetlen a Bajnokok Ligája az öreg hölgy nélkül. És milyen elképzelhetetlen lenne a Serie A az öreg hölgy nélkül? Márpedig még ez is létrejöhet (amúgy szerintem nem, csak erőfitogtatás), hiszen megfenyegették a klubot, ha nem lépnek ki a Szuperligából, akkor nem indulhatnak az olasz bajnokságban.

Most viszont még maradjunk a jelenben. A Sassuolo legyőzése nem lesz olyan könnyű, mint azt sokan gondolják. Én úgy hiszem, hogy bele is törik majd a Juve bicskája. Holott a Mapeiben az utóbbi időben sikerült nyerni, de volt itt izgalmas 3-3-as döntetlen, szoros torinói győzelem meg sima is.

Úgy veszem észre, hogy a Juventusnál idén nem működnek a dolgok. Pletykálják, hogy Pirlo távozik, ott a Szuperligás balhé, Cristiano Ronaldo körüli állandó találgatás és még sorolhatnám.

A Neroverdi pedig most igazán kihasználhatja a problémákat. Talán a hét legmerészebb tippje következik: Hogy a hazaiak legyőzik a címvédőt. Sok jel utal erre, és a bukik szerintem nagyon alábecsülik Berardiékat…

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső