Sassuolo – Lazio: Fogadási Tippek és Serie A Előzetes

Olvasd el 7 perc alatt szerző Bartos László 2021 május 22.
Sassuolo
Teljesítmény:
N V N D N
  • Mapei
  • Május 23. 20:45
Nézd élőben itt:
Joker8
Lazio
Teljesítmény:
D V N V N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Második olasz meccsünkkel hivatalosan is pontot teszünk az idei idényre. Rengeteg mindent tudnék mondani, voltak jó pillanatok, voltak kevésbé jók, mi összességében elégedettek vagyunk az egész szezonnal.

A végére a Sassuolo – Lazio meccset hagytam, ami csak a hazaiak számára fontos. A neroverdi számára még elérhető az EKL, de sok esélyük már nincs odaérni, ezt is hozzá kell tenni. Előttük ugyanis ott áll az AS Roma, kétpontos előnnyel, és a Speziához látogatnak. Itt lesz Paulo Fonseca utolsó mérkőzése a Roma kispadján, ezt követően José Mourinho veszi át majd a stafétát.

De most nem ők, hanem a másik római együttes lesz terítéken, és az ellentéteket ismerve nem lepődnénk meg, ha ki akarnának szúrni az örök ellenféllel. Na jó, ez durva konteó, ilyenekbe inkább bele se menjünk.

Nekik valóban cél nélküli ez a meccs, egy olyan, ami púp a háton, a játékosok egy része megy majd az EB-re, a többi szeretné megkezdeni a pihenését, szóval… Nekik erre a meccsre egész egyszerűen nincs szükségük.

Köszönjük, hogy az egész évben velünk voltatok, tippekkel az EB-n folytatjuk, aztán megújult erővel kezdünk neki a 2021/2022-es idénynek!

Mi történt az előző fordulóban?

Röviden összefoglaljuk a két csapat elmúlt bajnoki mérkőzését, hogy tisztább képet kapjunk a formájukról.

Parma – Sassuolo

A tavalyi év egyik legpozitívabb meglepetése idén abszolút negatív szereplővé vált. A Parma nyáron edzőt váltott, majd visszahozta régi sikerkovácsát, de akkor már késő volt, olyan simán hullottak ki a Serie A-ból, hogy csak na.

Még az a csúfság is megtörténhet, hogy utolsóként búcsúznak, de… Igazából az már mindegy, nem?

A Sassuolo csapata nehezen vette fel a ritmust, Sohm majdnem meg is szerezte a tiszta feketében játszó Parmának a vezetést. A fiatal középpályás teljesen üresen kapta a labdát Hernanitól, de elég rosszul találta el, így Consiglinek nem kellett játékba avatkozni.

Ezután a Sassuolo egy rövidpasszos, kényszerítőzős játék végén került helyzetbe, Jeremie Boga lövését Sepe ütötte ki szögletre.

Eljött a 25. perc, és az első gól: Domenico Berardi került hatalmas helyzetbe, lövését a kapus kivédte, de Giacomo Raspadori a kipattanót megkaparintotta, Busi, a Parma balbekkje viszont szabálytalankodott az ifjú olasszal szemben. A játékvezető tizenegyest ítélt, Manuel Locatelli pedig értékesítette azt. Furcsa egyébként, hogy nem a cséká végezte el, talán az is benne van, hogy a Juventus ellen hibázott.

Az első félidő hajrájában, egészen pontosan a 32. percben kiegyenlített a Parma, a veterán Bruno Alvés fantasztikus mozdulattal lőtt kapura, a gyönyörű ívben szálló labda a bal felsőben kötött ki.

A második félidőben azonban már nem adott esélyt a sereghajtónak a zöld-fekete együttes. Előbb Gregoire Defrel talált be, ezt követte zárásként Jeremie Boga gólja, a vége 1-3 lett, Roberto D’Aversa utolsó hazai meccsén nem tudott nyerni.

Előző 5 meccs eredménye
2021.01.24.Serie A
lazio
2:1
sassuolo
Serie A
2020.07.11.Serie A
lazio
1:2
sassuolo
Serie A
2019.11.24.Serie A
sassuolo
1:2
lazio
Serie A
2019.04.07.Serie A
lazio
2:2
sassuolo
Serie A
2018.11.11.Serie A
sassuolo
1:1
lazio
Serie A
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Lazio – Torino

Arra tippeltünk, hogy Simone Inzaghi szívességet tesz bátyjának, és legyőzik hazai pályán a Torinot, hogy aztán az utolsó fordulóban a Benevento és a Torino egymás ellen küzdjenek meg az egyetlen bent maradást érő helyért. Nos, az esély megvolt rá, azonban Ciro Immobile hibázott, ennek pedig a Stregoni itta meg a levét.

A meccs elejét a Lazio nyomta meg, de a kezdeti rohamokat jól védekezték ki a vendégek, Salvatore Sirigu is besegített, majd egy kicsit leült a meccs, és a Torino is előmerészkedett a csigaházából. Hazai oldalról meg kell említeni Luis Alberto lövését, valamint Vaded Muriqi próbálkozását, a spanyol lövését a kapus védte, míg a koszovói válogatott lehetőségébe egy védő dobta bele magát.

Miután felélénkült a meccs megint, jöttek a torinói helyzetek, Antonio Sanabria egy alkalommal a kapufát találta el.

A folytatásban ismét magához ragadta a kezdeményezést a fővárosi egyesület, Luis Alberto ismét próbálkozott, de nem csak ő, Escalante bombájánál nagyot kellett vetődnie Sirigunak.

Eljött a 84. perc, és a meccslabda. Ciro Immobile lépett be ekkor a tizenhatoson belülre, N’Koulou, a vendégek védője egy picit megfogta, a csatár összeesett, tizenegyes… Érdekes döntés volt, mindenesetre a támadó a labda mögé állt, és idén negyedszer hibázott. Most a jobboldali kapufát találta el…

A legvégén, az utolsó másodpercekben még egyszer eltalálták a hazaiak a kapufát, de most sem befelé, hanem kifelé pattant.

A hármas sípszó felharsanásakor a játékosok – a torinóiak – összeölelkezve ünnepeltek a pályán, Davide Nicola elérte a célját, a Serie A-ban tartotta csapatát.

Összefoglalás

A Lazio nem léphet semerre, ők ott maradnak a bajnokság végén is a 6. helyen – függetlenül az eredménytől. Sérültjeik is vannak, eltiltottak miatt is változtatni kénytelen Inzaghi. Egyrészt nincs Joaquin Correa – helyette már a Torino ellen is Muriqi játszott -, nincs Luis Alberto eltiltás miatt, ahogy Luiz Felipe és Andreas Pereira is. A csapatból még Francesco Acerbi sérült az argentin támadó mellett.

Jobb helyzetben a Sassuolo, ott csak Romagna és Magnanelli nem szerepelhet. Ciccio Caputo felépült, a Parma ellen már szerepelt is, de azért több mint valószínű, hogy az utolsó, nagyon fontos bajnokin Raspadori fog majd kezdeni.

A fogadóirodák oddsait látva a bukik gondolatai nagyban hasonlítanak az enyémekhez. A Lazio elfáradt, több kulcsjátékosa hiányzik, céljuk sincs, minek hajtanák agyon magukat? Hát felesleges, nem igaz? A BL nincs meg, de legalább az EL igen, szerintem ők tökéletesen elégedettek.

A Sassuolonak csak akkor van esélye, ha nyernek, az AS Roma pedig hibázik. Legrosszabb esetben ismét a 8. helyen végeznek, ami megegyezik a tavalyi helyezésükkel is.

Részemről ez most hazai. Az odds kifejezetten jó, és bár benne van a veszély, hiszem, hogy a nagyon erős támadósorral rendelkező Sassuolo otthon tartja a három pontot. A többi pedig már nem rajtuk fog múlni.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső