Sassuolo – Lecce: Fogadási Tippek és Serie A Előzetes

Olvasd el 7 perc alatt szerző Bartos László 2022 augusztus 18.
Sassuolo
Teljesítmény:
V V N D N
  • Mapei
  • Augusztus 20. 20:45
Nézd élőben itt:
Joker8
Lecce
Teljesítmény:
V V V N V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Megvallom nektek, amit már néhányszor megvallottam. Évek óta kiemelt figyelemmel követem a Sassuolo együttesét, már akkor is nagyon szimpatikusak voltak, amikor még Roberto De Zerbi volt az edzőjük, aztán mit sem változtak az érzések, miután Alessio Dionisi váltotta őt. A felfogás maradt, ami eddig, tehetséges fiatalokat és rutinos rókákat ötvözve próbálnak meg érvényesülni a világ egyik legkeményebb bajnokságában. Elég hektikus csapat, nem lehet biztosra menni velük kapcsolatban.

Az idényt nagyon gyengén kezdték, kiestek a kupából és sima vereséget szenvedtek a nyitófordulóban. Ám most egy újonccal kerülnek szembe, mindezt hazai pályán, a fanatikusok elvárják, hogy Defrelék javítsanak.

Más kérdés, hogy ez az újonc a másodosztály bajnoka, a Lecce, akik a múlt héten a tavalyi második helyezett Inter dolgát nehezítették meg, a kék-feketék az utolsó pillanatban gyűrték maguk alá Strefezzáékat.

Egyáltalán nem hiszem, hogy a Sassuolora könnyű meccs vár. És ebben a fogadóirodák is egyetértenek velem. A hazaiak sikere 1.80-as oddson fut most, és bár csökkenésbe kezdett, még mindig magasnak mondható. Hiszen egy olasz középcsapat (amelyik azért a nagyok dolgát is sokszor tette nehezebbé) egy újonccal csatázik… A Lecce győzelme és a döntetlen is négy feletti szorzót jelent, előfordulhat, hogy ez a napokban még változni fog.

Jöjjön a Sassuolo – Lecce mérkőzés!

Sassuolo

Az első fordulóban mutatott teljesítmény finoman fogalmazva is kevés volt, ennél jóval többet várnánk el a Sassuolotól. Még úgy is, hogy amúgy a Juventus volt az ellenfél. Massimiliano Allegri együttese tavaly sokkal nagyobb erőfeszítéseket kellett, hogy tegyen, most meg könnyen lelépték a neroverdit. A zebrák 3-0-ra nyertek hazai pályán, és esély sem volt arra, hogy a Sassuolo pontot szerezzen. Bár a statisztika teljesen más képet fest a meccsről, a hazaiaknak nem okozott problémát felülmúlni a zöld-feketéket, akik amúgy tiszta kékben játszottak.

A nyár folyamán eladták Gianluca Scamaccát, és a helyére csak Andrea Pinamonti érkezett kölcsönbe, Dionisi úgy gondolhatta, hogy Defrel előrébb lép a rangsorban, itt van Berardi és Raspadori, Hamed Traoré sem rossz… Hát, pedig egy gólvágóra szükség lenne, mint mondjuk régen Ciccio Caputo volt.

A csapat egyébként szinte semmit nem változott, Thorstvedt mutatkozott be az első csapatban, de ő sem az, akitől a gólokat lehet várni.

Dionisi egyébként egy érdekes kezdőt hozott össze, abból a szempontból, hogy Raspadori a kispadon ült, a támadók között pedig Kyriakopoulos szerepelt… A húzás nem jött be.

Ez volt zsinórban a második veresége az együttesnek, korábban az Olasz Kupában a Modena kiejtette őket 3-2-vel.

Maxime Lopez nem játszhatott, mivel eltiltott volt, mellette Filippo Romagna és Hamed Traoré sérültek. És még mindig azok.

A következő mérkőzéstől azt várom, hogy Dionisi merjen változtatni. Tavaly Ruan Tressoldi kellemes meglepetést okozott, most mégis csak a kispadon láttam. Mellette Jeremy Toljan is padozott, ahogy Giacomo Raspadori is.

Maxime Lopezt is a kezdőbe várom, és egy sokkal offenzívebb együttest várok.

A várható kezdőcsapat:

Consigli – Toljan, Ferrari, Ruan, Kyriakopoulos – M. Lopez, Frattesi – Berardi, Defrel, Raspadori – Pinamonti

Egymás elleni meccsek:

A két együttesnek nincs túl nagy múltja, a 2009/2010-es bajnokságban mérkőztek meg még a másodosztályban, majd a 2019/2020-asban az elsőben. Azt hiszem, hogy a bő tíz évvel ezelőtti meccsekkel kár foglalkozni, annál érdekesebb lehet a két évvel ezelőtti párosuk.

A Lecce otthonában mérkőztek meg először, az a mérkőzés 2-2 lett, majd a visszavágón a Sassuolo 4-2-re győzte le ellenfelét. Akkor még kissé más volt mindkét keret, a neroverdinél például még ott volt Ciccio Caputo és Jérémie Boga is, mindketten gólt is szereztek, míg Domenico Berardi és Mert Müldür még mindig a csapat része. A másik oldalon Mancosu és Lucioni találtak be, közülük már egyik sincs a csapatnál.

Előző meccs eredménye
2020.07.04.Serie A
sassuolo
4:2
lecce
Serie A
2019.11.03.Serie A
lecce
2:2
sassuolo
Serie A
2010.05.30.Serie B
lecce
0:0
sassuolo
Serie B
2010.01.09.Serie B
sassuolo
1:1
lecce
Serie B
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Lecce

Emelt fővel, de szomorúan hagyta el a gyepet a Lecce a múlt héten. A bajnoki második helyezett Interrel csaptak össze, és játszottak egy egészen jó mérkőzést. Nem ijedtek meg a nagycsapattól, és még akkor sem törtek meg, amikor Romelu Lukaku góljával a nerazzurri megszerezte a vezetést. Folyamatosan támadtak, voltak is helyzeteik, de közben az Inter sem állt be védekezni. Azt kell mondjam, hogy ez a meccs leginkább két játékosról szólt: Samir Handanovicról és Wladimiro Falconéról. Mindketten sok védést mutattak be, ők voltak a meccs legjobbjai.

A második félidőben a sokadik Lecce-támadást már góllal tudták befejezni, Federico Di Francesco és Assan Ceesay összjátéka végén utóbbi volt eredményes, kezdődhetett minden elölről.

Úgy tűnt, hogy meglesz az egy pont a hazaiaknak, ám a 94. percben peches gólt kaptak, Denzel Dumfries testéről úgy pattant be a labda, hogy a holland szélső lényegében csak belefutott a játékszerbe. Szerencsétlen találat, hogy micsoda kemény meccs volt, azt mutatta az Inter gólöröme, még a kispadról is berohantak ünnepelni.

A Lecce büszke lehet a játékára, és ilyen focival nem lesz gondjuk…

Rengeteg a sérültjük, legalábbis a múlt héten még öt játékosára sem számíthatott Baroni. Elvileg már csak hárman estek ki, Kastriot Dermaku mellett Alessandro Tuia és Mert Cetin sem szerepelhet.

Viszont pályára léphet a most szerződtetett Kristoffer Askildsen, aki tétmeccsen még nem mutatta meg magát az újonc mezében. Cetin pótlására Alexis Blin a legalkalmasabb jelölt, ő fog játszani a belső védő helyett. Más változtatásra nem számítunk.

A Lecce is egyébként búcsúzott a kupától, ők a Cittadellától szenvedtek vereséget.

A várható kezdőcsapat:

Falcone – Gendrey, Blin, Baschirotto, Gallo – Bistrovic, Hjulmand, González – Strefezza, Ceesay, Di Francesco

Tippelde

Masszív csapat lehet a Lecce, de egy meccs alapján még nem merünk ítélkezésbe bocsátkozni. Ha így tennénk, akkor gyengének tartanánk a Sassuolot. Pedig tudjuk, hogy nem azok.

Kemény meccs vár a hazaiakra, de meg kell nyerniük. A Leccénél azért jobbak, és bár az első mérkőzés nem sikerült, azt, ha maguk mögött tudják hagyni, akkor adhatnak a fanatikusaiknak egy szép estét.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Joker8
Oddsok: 1.81 Bónusz: 35,000Ft
Rabona
Oddsok: 1.85 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Ivibet
Oddsok: 1.85 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső