Sassuolo – Torino: Fogadási Tippek és Serie A Előzetes

Olvasd el 6 perc alatt szerző Bartos László 2020 október 20.
Sassuolo
Teljesítmény:
N N N D V
  • Mapei
  • Október 23. 20:45
Nézd élőben itt:
Joker8
Torino
Teljesítmény:
V V V V D
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Folytatjuk a mai napot, méghozzá egy olasz bajnokival, a Sassuolo – Torino meccsel. Egy kissé könnyedebb tippet hagytam ma utoljára, véleményem szerint ez egy országos egyes. A Torinonál nagy bajnok vannak, az együttes jelen pillanatban utolsó helyen áll a bajnokságban, pontot még nem sikerült szerezniük. A Sassuolo viszont második, a nyitányon összehozott döntetlen óta csak nyernek, és ahogy szokták, nem nagyon fukarkodnak a gólokkal.

Legutóbbi meccseiket nézzük meg a csapatoknak, mielőtt tippelésbe bonyolódnánk.

Mi történt az előző fordulóban?

Röviden összefoglaljuk a két csapat elmúlt bajnoki mérkőzését, hogy tisztább képet kapjunk a formájukról.

Bologna – Sassuolo

Idegenben sem gyenge a Sassuolo, már tavaly is üde színfoltja volt a bajnokságnak a zöld-fekete csapat. Most Szinisa Mihajlovics csapatához, a Bolognához utaztak vendégségbe és játszottak egy irtó jó meccset.

A vezetést a hazaiak szerezték meg, egy gyönyörű akció után Soriano talált a kapuba. Érdemes kiemelni Palaciot, aki mesteri labdát adott a gólszerzőnek. Fel sem nézett, egyszerűen tudta, hogy társa ott fog érkezni. És érkezett is.

Az egyenlítésre a 18. percben került sor: Berardit nem vették elég komolyan, amikor lőtávolon belül ért. Pedig őt igenis komolyan kellene venni, ezt már többször bizonyította. Ki is lőtte a jobb alsó sarkot, körülbelül 18 méterről.

A félidő azonban nem 1-1-gyel zárult, erről Svanberg gondoskodott. A 35. percben még buktatásért egy sárgát gyűjtött be, majd négy perccel később Soriano labdáját vágta a kapu bal oldalába.

A fordulást követően nem lassultak az események, sőt… Még jobban elhúzott a Bologna, mivel Locatelli összehozott egy gólt a hazaiaknak. Saját tizenhatosánál cselezgetett, egy darabig úgy is tűnt, meg tudja oldani, de Orsolini végül csak elvette tőle a labdát. Bevezette a tizenhatoson belülre és ezzel már 3-1-re ment Mihajlovics csapata.

Innen kezdődött a csoda.

Ugyanis a Sassuolo nem adta fel: Orsolini gólja után négy perccel Djuricic szépített, majd egy szöglet után Caputo már ismét egyenlővé tette az állást.

A slusszpoén a végére maradt: A 77. percben Tomiyasu öngólt vétett, ezzel pedig már a Sassuolonál volt az előny. 3-1-ről 4-3. Nem semmi.

Ebből is látszik, a Sassuolo támadásban rendkívül erős és nem ismernek elveszett helyzetet.

Előző 5 meccs eredménye
2020.01.18.Serie A
sassuolo
2:1
torino
Serie A
2019.08.25.Serie A
torino
2:1
sassuolo
Serie A
2019.05.12.Serie A
torino
3:2
sassuolo
Serie A
2018.12.22.Serie A
sassuolo
1:1
torino
Serie A
2018.01.21.Serie A
sassuolo
1:1
torino
Serie A
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Torino – Cagliari

Nem játszott rossz meccset a Torino sem, legalábbis ami a gólokat illeti. A Cagliarit fogadták, akik szintúgy gyengélkednek a tavalyi szezon óta. Két nyeretlen csapat találkozóján az is kérdés volt, melyiküknek szakad meg a rossz sorozata?

Elég hamar megszületett a találkozó első gólja, a 4. percben ugyanis Lukicot sodorta el Cragno, a Cagliari kapusa, amiért a játékvezető azonnal tizenegyest ítélt. Andrea Belotti pedig magabiztosan szokta végrehajtani ezt az ítéletet. Most is így tett, nagy erővel bombázott a kapu jobb oldalába.

Ezt követően még további két gól esett a 20. percig, hamar fordított a vendég Cagliari: Előbb a 12. percben Joao Pedro kotort közelről egy labdát a hálóba, majd Giovanni Simeone szétbombázta Sirigu kapujának bal oldalát. És mondom, még mindig csak a 19. percben jártunk.

Igaz, hiába jártunk csak ott, további gólok nem születtek az első félidőben.

A második elején viszont ismét bekezdett a Torino, Andrea Belotti meglőtte a második gólját, ezúttal nem büntetőből, hanem akcióból. Bonazzoli beadására ért oda és kegyetlen erővel lőtte meg a bogyót, Cragnonak esélye sem volt.

Végül, mégis a vendégek örülhettek, ehhez pedig Sirigu óriási hibája kellett. Egy jobboldali, lapos beadás kijött róla, az arra kószáló Giovanni Simeone pedig nagy nehézségek árán, de beügyeskedte a harmadik Cagliari gólt, ami győztes találatnak bizonyult.

Amit még kiemelnék, az Belotti ollózása, az igazán gólt érdemelt volna, de Cragno leért az amúgy erős lövésre.

Továbbra is nyeretlen tehát a Torino, és nem lesz könnyű dolguk pénteken sem.

Összefoglalás

Nem lesz könnyű dolguk, mert a Sassuolo nem vett vissza tavalyhoz képest. Továbbra is azt a futballt játsszák, ami miatt nagyon sokan megkedvelték a játékukat, többek között én is.

Caputo, Berardi vagy épp Djuricic mind-mind minőségi futballisták. De a legnagyobb öröm, hogy legtöbbször közönségszórakoztató meccseket játszanak, de tényleg.

A tavalyi esztendőben mindkét meccsen a hazai pályán játszó csapat nyert 2-1-re, azaz egyszer a Torino, egyszer a Sassuolo.

Azt az egy szem döntetlent a Cagliari ellen mondjuk pont hazai pályán szedték össze, így az otthoni mérleg már nem 100 százalékos, de azért most van lehetőség a javításra.

Új sérültről nem tudni egyik csapatnál sem, szóval az én kis tippem már meg is született.

Nagyon jó az odds a hazai győzelemre, így ez az elsőszámú tipp. Emellett lehet menni a 2,5 gól feletti opcióra is, erre is elég nagy a sansz. A kettő kombinációja pedig a lehető legjobb döntés. Ha óvatosak akarunk lenni, akkor csak a Sassuolo győzelmét tegyük meg, az is szép pénzt hozhat.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső