Sassuolo – Udinese: Fogadási Tippek és Serie A Előzetes

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2020 július 31.
Sassuolo
Teljesítmény:
N V V D D
  • Mapei
  • Augusztus 02. 20:45
Nézd élőben itt:
Joker8
Udinese
Teljesítmény:
V N N V D
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Nagyon nehéz dolga van egy sportfogadónak, ha egy tét nélküli utolsó fordulós meccsen kell kitalálnia, mivel is lehet növelni a bankrollt. Nem a legkönnyebb meccs a Sassuolo – Udinese ebből a szempontból, mégis teszünk egy próbát, hogy a Serie A befejezésekor mosolyra húzódjon az arcunk.

Nem tudom, milyen meccs várható, mert tét nincs, a játékosok erőltetett menetben nyomták végig az újrakezdést, háromnaponta játszottak, így alig várják, hogy ezen a 90 percen túl legyenek, és legalább egy kicsit tudjanak pihenni, mielőtt indul újra a móka a következő szezonnal.

Szóval egy felszabadult, ám mégis „felesleges” meccs az utolsó Serie A elemzésem, már ami az idei szezont illeti, hiszen azért a következő szezonban ugyanígy megpróbálunk segíteni.

Mi történt az előző fordulóban?

Röviden összefoglaljuk a két csapat elmúlt bajnoki mérkőzését, hogy tisztább képet kapjunk a formájukról.

Sassuolo – Genoa

Igazi vérengzést tartott a hazai pályán játszó zöld-fekete mezes Sassuolo, akik a kiesés elől menekülő Genoát sodorták nehéz helyzetbe. Nehéz lenne a helyzetük, ha csak 1-0-ra kaptak volna ki, de ez a vereség felért egy önbizalom-kasztrálással.

Már a félidőben 2-0 volt az eredmény, Traore közelről volt eredményes, majd a mérkőzés legjobbja, Berardi rúgott egy bombagólt távolról.

A fordulást követően pedig nem álltak le a hazaiak, Berardi pedig elemében volt: Kiosztott még két gólpasszt, egyet Caputonak, egyet pedig Raspadorinak. A kegyelemdöfést a harmadik gólt szerző Caputo vitte be, miután egy védelmi hibát kihasználva juttatta kapuba a labdát.

A Genoának egyetlen komolyabb lehetősége volt, de Pandev nem tudott túljárni Consigli eszén.

A múltkori Napoli elleni vereségen sikerrel léptek túl a hazaiak, az ott született négy góljukból egyet sem adtak meg… Most a Genoa ellen biztosra mentek.

Előző 5 meccs eredménye
2020.01.12.Serie A
udinese
3:0
sassuolo
Serie A
2019.04.20.Serie A
udinese
1:1
sassuolo
Serie A
2018.12.02.Serie A
sassuolo
0:0
udinese
Serie A
2018.03.17.Serie A
udinese
1:2
sassuolo
Serie A
2017.10.25.Serie A
sassuolo
0:1
udinese
Serie A
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Udinese – Lecce

A fekete-fehér csíkos Udinese is egy kiesés elől menekülő csapatot fogadtak, ők viszont ahhoz segítették hozzá őket, hogy nyílt maradjon a bajnokság kieséssel és bennmaradással kapcsolatos kérdése.

A hazaiak sokkal jobban kezdték a meccset, De Paulnak két lehetősége is akadt a gólszerzésre, de a vele szemben álló Gabriel mindkétszer védett.

A 36. percben aztán megtört a jég, egy szögletnél mozdult előre az udinei belső védő, Samir, aki senkitől sem zavartatva fejelte be De Paul beadását.

Négy perccel később a Lecce egalizált tizenegyesből, miután Becao kezét érte a labda a hazai tizenhatoson belül. Mint sokszor már a szezonban, most is Mancosu állt mögé és a kapu közepébe emelt.

Innentől egy egészen más meccs vette kezdetét, a Lecce ugyanis elhitte, hogy lehet esélyük, hogy győzhetnek.

Próbálkozásaikat pedig siker koronázta: A 81. percben a Lecce egyik legjobbja, Lapadula szerzett gólt. Egy balról érkező labdát Lapadula Barak elé készített le, aki az ötös sarkán visszapasszolta azt a csatárnak, neki pedig innentől könnyű dolga volt.

Életben a leccei álmok, de még hátra van egy forduló…

Összefoglalás

Alapjáraton ez egy akkora országos egyes, hogy csak na. Egyik csapatnak sincs már miért küzdenie, de a Sassuolo mérföldekkel jobb csapat, mint az Udinese.

Ez a tabellán is látszik, a játékoskereten is látszik, egyszerűen nincs olyan dolog, amiben a vendégek jobbnak bizonyulnának.

Az idény őszi találkozóján ennek ellenére nagyon simán nyert az Udine a Dacia Arénában, a forduló egyik meglepetését produkálva három góllal küldték haza Caputoékat.

Most ilyesmiről véleményem szerint nem is álmodhatnak, a zöldek viszont annál inkább.

A Sassuolo a szezonban rengeteg mérkőzésen bizonyította be, hogy van bennük potenciál, az élmezőny tagjaival játszottak 3-3-as döntetleneket (Juventus, Inter), megmutatták oroszlánkörmeiket.

Ez alapján számomra nem kérdés, hogy ki nyeri ezt a találkozót.

Ráadásul a Berardi – Caputo páros az utolsó meccsen hatalmasat focizott, tőlük elvárható, hogy a mostani meccsen is hasonlóval rukkoljanak elő.

Számomra még a 2,5-nél több + hazai, illetve a hendikepes hazai győzelem is játszik, de ezt mindenki döntse el maga, van-e a csapatban ennyi így az utolsó fordulóban, vagy megelégednek majd egy kényelmes focival?

Az Udinese amúgy sem remekel idegenben, a lejátszott találkozóikon 18 pontot és ugyanennyi gólt szereztek, ellenben kaptak 28-at.

Az amúgy is erős Sassuolo támadásokat ez a védelem kétlem, hogy meg tudja állítani.

Az én tippem tehát hazai győzelem, amit meg lehet különféle tippekkel még spékelni.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső