Sassuolo – Udinese: Fogadási Tippek és Serie A Előzetes

Olvasd el 7 perc alatt szerző Bartos László 2020 november 03.
Sassuolo
Teljesítmény:
N D N N N
  • Mapei
  • November 06. 20:45
Nézd élőben itt:
QuickWin
Udinese
Teljesítmény:
V N V N V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

A mai napot egy olasz első osztályú bajnokival zárjuk, konkrétan a Sassuolo – Udinese meccsel. Azért ezt a mérkőzést választottam, mert nagy potenciál van benne, és itt most inkább a Sassuolora gondolok, bár az Udinese jó pár nagyobb csapatot próbára tett már idén.

Próbára tett, de nem eléggé, mivel jelenleg kiesést jelentő pozícióban állnak, ami viszont ijesztőbb, hogy 1 győzelem mellett 5 vereséget számlálnak. Tehát megszorongatni meg tudták az erősebb gárdákat, de rendre alul maradtak.

A Sassuolo pedig azt nyújtja érzésem szerint, amire képes. Korrekt futballt, meglepetést és sok gólt. Jelenleg a tabella második helyét foglalják el és még nem kaptak ki a Serie A idei szezonjában.

És ehhez képest az odds egészen magas a Sassuolo győzelmére. Vajon van valami oka? Próbáljuk meg kideríteni!

Mi történt az előző fordulóban?

Röviden összefoglaljuk a két csapat elmúlt bajnoki mérkőzését, hogy tisztább képet kapjunk a formájukról.

Napoli – Sassuolo

Egy meglepetés lehet pozitív és negatív is. A Sassuolo esetében egy Torino elleni 3-3 negatív meglepetés, míg egy Napoli elleni 2-0 pozitívnak számít. Márpedig megtörtént mind a kettő, nem csak úgy a kitalációm szüleménye.

A hétvégén Nápolyba látogatott a Sassuolo, a hazaiak pedig jó formában várták a találkozót, nemrégiben kiütötték az Atalantát, ami nagy szó, ezt követően pedig a Beneventot intézték el idegenben.

Az első helyzetet Vlad Chiriches hozta össze a Napoli számára, a korábbi Napoli játékos passzolta el a labdát, az Dries Mertens elé került, aki kapu mellé lőtt. Consigli nagyon nyugodtan szemlélte a szituációt, de végül neki lett igaza.

Később Consigli még hajmeresztőbb hibát követett el, ő is eladta a labdát, csak az egy kapusnál még nagyobb gond. Tudott azonban javítani, így ezt is megúszták a zöld-feketék.

Nagyon agresszíven támadta le a labdát a Napoli, a Sassuolot gyakorlatilag folyton hibára késztették, ennek következménye egy újabb hazai helyzet lett, de a tizenhatosról leadott Fabian Ruiz lövést újfent védte Consigli.

Végre ki tudott jönni a szorításból a vendégcsapat, ez pedig egy Boga-lövésben mutatkozott meg, Ospinának kellett nyújtóznia, de végül elérte a labdát.

Az első félidő ennyi helyzetet hozott, nem született gól.

Folytatódott a második félidőben a Napoli nyomása, Mertens szabadrúgása után ismét Consiglié volt a főszerep.

És aztán jött egy váratlan tizenegyes! Di Lorenzo lépett rá Raspadori lábára, a játékvezető videózás után mutatott a büntetőpontra. A labda mögé Locatelli állt és a jobb oldalt választotta, 0-1.

Kicsit a semmiből jött a vezetés és ez már csak azért is nagy szó, mert a Sassuolo mindhárom kezdő csatára sérült volt, sem Caputo, sem Djuricic, sem Berardi nem léphetett pályára, a Boga – Raspadori – Muldur hármast nem biztos, hogy sokszor látjuk majd együtt pályára lépni.

Ez a gól egy kicsit megtörte a hazaiakat, bár Mertens előtt adódott még egy lehetőség, aznap viszont minden kimaradt a belgánál.

A hosszabbítás ötödik percében pedig megszületett a második Sassuolo gól: Lopez kavargatott a tizenhatoson belül, elfektetett két játékost és a kapust, majd a hálóba lőtt. Ospina még belekapott, de ez kevés volt.

Legyünk őszinték, csodaszámba megy, hogy ilyen csapattal, ennyi Napoli helyzettel is képes volt nyerni De Zerbi csapata, óriási eredmény ez a számukra.

Előző 5 meccs eredménye
2020.08.02.Serie A
sassuolo
0:1
udinese
Serie A
2020.01.12.Serie A
udinese
3:0
sassuolo
Serie A
2019.04.20.Serie A
udinese
1:1
sassuolo
Serie A
2018.12.02.Serie A
sassuolo
0:0
udinese
Serie A
2018.03.17.Serie A
udinese
1:2
sassuolo
Serie A
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Udinese – AC Milan

Nem várta jó előjelekkel a meccset az udinei csapat, ahogy írtam, nem kezdték túl jól a bajnokságot, ellenfelük pedig a jó erőkből álló Milan volt. Az első helyzet Alexis Saelemaekers előtt adódott, egy baloldali Kessié beadást stukkolt mellé a belga. Majd Kessié már nem beadott, hanem gólt szerzett, méghozzá nagyot.

Ibrahimovic felé ívelték fel a labdát, ő mellel átvette, visszagurított az érkező Kessié elé, aki okosan lőtt a kapu bal felső sarkába, még a kapufa is segítő jobbot nyújtott a Milan középpályásának.

Több gól nem esett a félidőben, egyedül egy Ibra lövés és egy gyengécske udinei próbálkozás volt terítéken.

A fordulást követően aztán szinte azonnal egyenlített a hazai csapat: Romagnoli szabotálta a tizenhatoson belül Pussettot, a bíró pedig büntetőt ítélt. Ezt a büntetőt De Paul értékesítette.

Sokáig úgy tűnt, hogy a hazaiak megszerzik első döntetlenjüket a bajnokságban, de a svédek 38 esztendős csatára, Zlatan Ibrahimovic ismét lecsapott. Felépülése óta rendkívüli formában van a csatár, most egy gólt ollózott a 83. percben. Semmi különös.

Ezzel a góllal végül nyerni tudott a Milan, az Udinese talán megérdemelt volna egy pontot.

Összefoglalás

Talán egyértelmű ennek a meccsnek a végkimenetele, de azért nézzük át, milyen plusz infók vannak itt, amire oda kell figyelni.

Ezekben az időkben fontos megnézni a sérüléseket, a mai napi adatok alapján a két csapat egyikénél alig van koronavírus-fertőzött. Konkrétan Toljan, Djuricic és Haraslin a hazaiaktól. Mellette nem épült fel egyik kezdő csatár sem. Szóval valószínű, hogy ismét a Raspadori – Muldur – Boga hármast láthatjuk majd. Coulibaly és Walace nem játszhat a vendégeknél.

Kicsit most kockáztatni fogok. Nem vagyok annyira biztos a hazai győzelemben, bár papíron adná magát. Inkább most arra tippelnék, hogy a gólok nem fognak menni a csapatoknak. Nem tudom, talán butaság, ha nem hallgattok rám, akkor irány a Sassuolo győzelem, de egyébként most a 2,5 gól alatti opcióra fogadok.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső