Sassuolo – Verona: Fogadási Tippek és Serie A Előzetes

Olvasd el 6 perc alatt szerző Bartos László 2020 június 26.
Sassuolo
Teljesítmény:
D V N V N
  • Mapei
  • Június 28. 19:30
Nézd élőben itt:
QuickWin
Verona
Teljesítmény:
V N V D N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Az újonc Verona idei menetelése minden elismerést megérdemel, hiszen a Serie B-ből feljutva a bajnokság hajrájában is van egy halovány sansz arra, hogy jövőre EL-résztvevők legyenek. Igaz, az a halovány tényleg haloványt jelent, hiszen a Napolit (meg a Milant és a Parmat) kellene megelőzni ehhez, de egy biztos: Kiesési problémáik nem lesznek.

Jellemző amúgy a kiscsapatokra, hogy az újrakezdést követően visszaesnek, pedig a koronavírus-járvány előtt remek formát mutattak. Gondoljunk csak Spanyolországban a Getafera, Németországban a Kölnre vagy az Union Berlinre, Angliában pedig a Sheffield ragadt be. Lehetséges, hogy a Verona lesz az, aki Olaszországban beragad?

Nem tudni még, de az biztos, hogy most górcső alá vesszük a Sassuolo – Verona meccset és megnézzük, hogyan tudunk egy kis extra pénzt kiszedni ebből a meccsből.

Mi történt az előző fordulóban?

Röviden összefoglaljuk a két csapat elmúlt bajnoki mérkőzését, hogy tisztább képet kapjunk a formájukról.

Inter – Sassuolo

A harmadik helyen álló Interhez látogatott De Zerbi csapata, és mint kiderült, tudnak ők igazán fordulatos és jó meccset játszani. Bár azért a tavalyi szezonban lejátszott 3-4 is ide sorolható.

Sassuolo góllal kezdődött a mérkőzés, már a negyedik percben a zöld-fehérek voltak előnyben. Djuricic ugratta ki Caputot, aki a kimozduló Handanovic mellett elgurította a labdát.

Enyhe fölényben játszottak a gólt követően a kék-feketék és várható volt, hogy ennek előbb vagy utóbb meglesz az eredménye. Meg is lett, bár kellett hozzá a Sassuolo játékosának, Bogának a hibája. Skriniar tört be a tizenhatoson belülre, Boga viszont labda helyett a védő lábát találta el, jöhetett a jogos büntető. Amit Lukaku végzett el, a bal sarokban kötött ki a labda.

Még a félidő lefújása előtt sikerült megfordítani a meccset, Biraghi kaparta ki a gesztenyét, és közelről bevarrta a labdát.

A második félidő sem volt izgalmaktól mentes, több alkalommal is bebiztosíthatták volna a győzelmet a hazaiak, de még az üres kapu is túl nagy falatnak bizonyult. Történt ugyanis, hogy Lukaku került ziccerbe, lövését vetődve védte Consigli, a kipattanóra érkezett Gagliardini, aki egy egyszerű passz helyett felemelte a labdát, így öt méterről, üres kapura sikerült felsőlécet lőnie. Ez volt a meccs legnagyobb helyzete.

És a dolog megbosszulta magát, 3-1 helyett 2-2-t mutatott az eredményjelző, ugyanis a vendégek is kaptak egy jogos tizenegyest a 81. percben, amelyet Berardi be is lőtt. Itt kezdődött el az igazi őrültek háza, öt perccel később egy pontrúgást követően egy méterről lőtt hálóba Borja Valero (86. perc), majd a 89.-ben ismét egyenlítettek a vendégek, a csereként beálló Magnani Valerohoz hasonlóan egy méterről passzolt a hálóba.

Újabb őrült találkozót játszott tehát a két együttes. Alig várom a következő szezonban esedékes összecsapásukat.

Előző 5 meccs eredménye
2019.10.25.Serie A
verona
0:1
sassuolo
Serie A
2018.04.18.Serie A
verona
0:1
sassuolo
Serie A
2017.11.25.Serie A
sassuolo
0:2
verona
Serie A
2016.05.01.Serie A
sassuolo
1:0
verona
Serie A
2015.12.20.Serie A
verona
1:1
sassuolo
Serie A
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Verona – Napoli

A hazai pályán stabilan szereplő újonc Veronához látogatott a hatodik helyen álló Napoli. Mindkét csapat szempontjából fontos találkozó volt ez, hiszen egy pont választotta el a két csapatot egymástól.

Az első félidő nagy részét inkább a hazaiak uralták, két nagy helyzetük is volt, gólt mégis a Napoli szerzett. De haladjunk sorban.

Még az előző meccs összefoglalójánál említettem, hogy Gagliardini mekkora helyzetet hagyott ki. Hát a Veronának is volt egy hasonlóan nagy helyzete, amit nehezebb volt kihagyni, mint belőni. Az esemény főszereplője Verre, aki három méterről, senkitől sem zavartatva hagyta ki a mérkőzés legnagyobb helyzetét.

Ezt követően volt még egy Di Carmine lövés, amelyet hárított Ospina, majd jött Milik.

A lengyel támadó egy szöglet után gyönyörűen fejelt a hosszúba, esélye sem volt Silvestrinek.

A lefújás előtt még egyszer megdolgoztatták a nápolyi kapust, Miguel Veloso sistergős bombájánál kellett nyújtózkodnia a kolumbiai hálóőrnek.

Maradt a 0-1 félidőben.

A második játékrészben ugyan gólt szerzett a Verona, de a gólpasszt adó veronai kezét érte a labda, mielőtt beadta volna azt. Így a játékvezető nem adta meg a találatot.

Ezután a Napoli Lozano révén megszerezte a második gólját, ez is egy szögletből született, bár Lozano két kézzel támaszkodott felugráskor, a játékvezető szabályosnak ítélte a találatot, ezzel 2-0-ra nyert a Napoli.

Egyáltalán nem játszott rosszul a Verona, de nem mondhatni, hogy a nápolyiak győzelme ne lett volna megérdemelt.

Összefoglalás

Zsinórban három meccse tart az a sorozat, hogy a vendégek nyerik a két csapat meccsét. Ősszel a Sassuolo 1-0-ra nyert a Hellas Verona otthonában, ahogy a tavaly előtti szezonban is mindkétszer az idegenben játszó gárda nyert.

Nem kenyere a Sassuolonak hazai pályán az iksz, idén csak egyszer osztozkodtak a pontokon, amikor otthon játszottak. Emellett 6 győzelem és ugyanennyi vereség áll a nevük mellett.

A Verona pedig öt meccs óta nyeretlen idegenben, négy döntetlen és egy vereség a mérlegük.

Ami a Verona játékosait illeti: Danzi már régóta sérült, hozzá csatlakozott most Dawidowicz és Eysseric, Faraoni pedig eltiltását fogja tölteni.

A Sassuolonál Romagna, Turati és Toljan nem játszhat a hírek szerint.

Mire is számítok ezen a meccsen? Sassuolo győzelemre. A hazaiak az Inter ellen megmutatták, hogy a végsőkig kitartanak, otthoni mérlegük sem rossz, valamint az örökmérleget tekintve is jobban állnak.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső