Sassuolo – Verona: Fogadási Tippek és Serie A Előzetes

Olvasd el 6 perc alatt szerző Bartos László 2021 március 11.
Sassuolo
Teljesítmény:
V D D N V
  • Mapei
  • Március 13. 15:00
Nézd élőben itt:
QuickWin
Verona
Teljesítmény:
V N D D N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Mai napon egy olasz első osztályú bajnoki mérkőzéssel zárunk, a választásom a Sassuolo – Verona találkozóra esett. Nem azért, de tényleg nagyon kedvelem mindkét együttest, szomorúan konstatálom, hogy a Sassuolo a kezdeti lendületet elhagyva javarészt csak szenved, pedig a labdarúgóit elnézve erre nem lenne szükség. A Verona is nagyon kedves focit játszik számomra, így velük is tudok szimpatizálni. Valami olyasmi érzés az ő játékukat nézni, mint a tavalyi Parmáét.

Most egymás ellen mérkőznek meg, és ez egy olyan találkozó, amire első blikkre lehetetlen okosat mondani. Ha csak a formából indulunk ki, akkor a Verona győzelmére nagyobb esély mutatkozik, de az igazság ennél jóval árnyaltabb, és a forma csak egyetlen tényező.

Épp ezért szokásunkhoz híven megnézzük az utolsó bajnoki meccsükön történteket, majd kitérünk a mérlegükre, a hiányzókra, egyszóval minden ugyanabban a mederben folyik majd, mint az összes többi tipp esetén. Hátha így könnyebben tudunk majd dönteni.

Mi történt az előző fordulóban?

Röviden összefoglaljuk a két csapat elmúlt bajnoki mérkőzését, hogy tisztább képet kapjunk a formájukról.

Udinese – Sassuolo

Voltak időszakok, amikor az udineieknek nagyon nem ment a játék, de most már egy ideje stabil középcsapattá váltak. Tavaly a 13. helyen zártak, most a 11.-ek, szóval hozzák a megszokottat. A Sassuolo ellen pedig általában jól is megy nekik, nézzük, ezúttal hogy muzsikáltak!

Rendkívül jól kezdtek a hazaiak, szinte csak ők támadtak, de az bizonyos, hogy a veszélyesebb lehetőségeket ők teremtették. Stryger Larsen lövésénél Consigli védett szépen, majd Fernando Llorrente próbálkozott, de a kapus ezt is védeni tudta.

Wallace bombájánál nem kellett játékba avatkoznia, mert a brazil védő fölé durrantott, de a végtelenségig nem tarthatott ki a Sassuolo. A 42. percben Molina ívelt a védők mögé, a veterán Llorrente még úgy is kapura tudott pöckölni, hogy Kaan Ayhan két kézzel rántotta őt vissza, Consigli pedig tehetetlenül nézte végig, ahogy a labda a hálóba kerül.

A második félidőben is csak a hazaiakról szólt a meccs, Rodrigo de Paul szétlőtte a felsőlécet, majd újabb Consigli bravúrok következtek. Volt egy tizenegyes, amit később visszavontak leshelyzet miatt, de egyre jobban érett a második hazai gól.

Erre végül a hosszabbításban került sor, a nagyon kitámadó vendégek között szépen ment végig az udinei támadás, de Paul Roberto Pereyra elé tálalt, aki 12 méterről begurította az Udinese mindent eldöntő találatát.

Nagyjából komolyabb helyzet nélkül hozta le ezt a meccset a Sassuolo, hiába volt a pályán Djuricic, Berardi vagy épp Traoré.

Előző 5 meccs eredménye
2020.11.22.Serie A
verona
0:2
sassuolo
Serie A
2020.06.28.Serie A
sassuolo
3:3
verona
Serie A
2019.10.25.Serie A
verona
0:1
sassuolo
Serie A
2018.04.18.Serie A
verona
0:1
sassuolo
Serie A
2017.11.25.Serie A
sassuolo
0:2
verona
Serie A
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Verona – AC Milan

Ha már megfogták a Juventust nem is olyan régen, elképzelhetőnek tartottam, hogy a Milan ellen is jók lesznek legalább egy pontra. Nem így történt, a második helyezett milánóiak végül 2-0-ra legyőzték Ivan Juric csapatát.

Pedig több komoly hiányzó is volt a piros-feketéknél, és nem arról híresek, hogy olyan nagyon hosszú lenne a kispadjuk, de a győzelmet sosem kell megmagyarázni…

A meccs első helyzete Kevin Lasagna előtt adódott, aki kihasználta, hogy Kalulu képtelen átvenni egy labdát. Megszerezte tőle, de valószínűleg megijedt a kapujából kilépő Donnarummától, így az egészből nem lett semmi. A másik oldalon Rafael Leao fejelhetett, a brazil jó helyzetben volt, a beadás is tökéletes volt, csak a fejes nem.

Tökéletes volt viszont Rade Krunic szabadrúgása. A középpályás a tizenhatos sarkáról lőhetett kapura, és sokan azt gondolták, hogy a horvát majd beíveli a társaknak a labdát. Hát, egy nagy fenét. Bombagólt lőtt Krunic, érdemes megnézni a találatot.

A második félidő elején már jött is a második, Diego Dalot kóborolt előre, de ha már ott volt kíméletlenül bevágta Alexis Saelemaekers passzát.

Csak 0-2 után kezdett éledezni a Verona, de ez gólban nem mutatkozott meg. A legkomolyabb lehetőségüknél a gólvonalról mentettek Faraoni fejese után.

Sima győzelem, még így, tartalékosan is, a Verona nem tudott felnőni a feladathoz ezen a találkozón.

Összefoglalás

A tabella nyolcadik és kilencedik helyezettjéről beszélünk, adott esetben a zöld-feketék előzhetnek, hiszen két pont a Verona előnye.

Hazai pályán a Sassuolo tavaly sem szerepelt kiválóan, de most még ahhoz képest is le vannak maradva. Három győzelmük és hat döntetlenjük van a Mapeiban.

A Verona öt nyeretlen meccs után tudott győzni idegenben – a Beneventot 3-0-ra győzték le.

Összesen öt játékosára nem számíthat a Verona mestere, többek között Kalinic és Vieira is a maródiak listáján szerepel, míg a Sassuolonál Boga és Chiriches kiesése okozhat gondot.

Ciccio Caputo, Defrel és Djuricic is csak csere volt az Udinese ellen, most mindhármat a kezdőbe várom.

Őszi meccsükön Boga és Berardi találatával a Sassuolo bizonyult jobbnak, amikor a Neroverdi legutóbb hazai pályán fogadta a Veronát, akkor 3-3 lett a végeredmény.

Egy ilyen meccsel most is kiegyeznék, és a döntetlen nem is egy rossz alternatíva. Ahogy az sem, hogy mindketten a kapuba találnak, dacára, hogy ez a legutóbbi meccsükön nem sikerült. Maradok azonban az első tippemnél, miszerint egy-egy ponttal gazdagodnak a csapatok.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső