Schalke 04 – Bayer Leverkusen: Fogadási Tippek és Bundesliga Előzetes

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2020 június 11.
Schalke 04
Teljesítmény:
D V V V V
  • VELTINS-Arena
  • Június 14. 18:00
Nézd élőben itt:
Joker8
Bayer Leverkusen
Teljesítmény:
N V N V N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Négy gólt kapott a Bayer Leverkusen a Bayern Münchentől a múlt hétvégi fordulóban és mivel csak kettőt rúgtak, ezért vereséggel kellett elhagyniuk saját pályájukat. Hamarosan (július 4-én) lesz lehetőségük revansot venni, hiszen a német kupa döntőjében is ők küzdenek majd meg, addig viszont itt a Bundesliga, ahol továbbra is harcban vannak a Bajnokok Ligája indulásért és akár még a bronzérem is meglehet matematikailag.

A győzelem kötelező, így ki tudják használni, hogy közvetlen riválisuk Thomas Müllerékkel találkozik. Demirbayéknak pedig az a Schalke lesz az ellenfele, akik az elmúlt öt meccsen egyetlen pontot szereztek.

Lássuk a Schalke 04 – Bayer Leverkusen találkozó beharangozóját!

Mi történt az előző fordulóban?

Röviden összefoglaljuk a két csapat elmúlt bajnoki mérkőzését, hogy tisztább képet kapjunk a formájukról.

Union Berlin – Schalke 04

Négy vereséggel indított David Wagner csapata és igencsak inog a kispad a mester alatt. Pletykák szerint felvették korábbi ikonjukkal a kapcsolatot, aki nem más, mint Raúl González Blanco. A kivételes képességű csatár ugyan nem töltött el annyi időt, mint nevelőegyesületében, de nem csak ott, Gelsenkirchenben is legendaként kezelik.

Mivel Raúl edzői pályafutása nemrég indult meg komolyabban, természetesen felvetődött a neve Wagner lehetséges utódjaként. Biztosan komolyabb tapasztalatokat szerezne, mint a Real Madrid Castilla trénereként, nem hiszem, hogy nemet mondana a lehetőségre.

Egyelőre viszont még Wagner a Schalke vezetőedzője és ő irányította fiait az Union Berlin ellen, akik szintén rosszul kezdtek egy hónapja, ők sem nyertek az elmúlt négy meccsükön.

Úgy tűnt, ez most megváltozik, mert szabályosan nekiestek a királykékeknek és már a 11. percben vezetést szereztek Andrich góljával.

A 30. percig két komolyabb lehetőségük volt (plusz a gól), tehát nem szólhattak volna egy szót sem a vendégek, ha háromgólos hátrány várt volna rájuk.

Azonban a ziccerek kimaradtak, Jonjo Kenny, a gelsenkircheniek jobbhátvédje pedig egy távoli lövéssel kiegyenlített.

Új meccs kezdődött, egyik csapat sem tudta felülmúlni a másikat, holott az Union többet támadott. Maradt a döntetlen, amely eredmény igazából egyik csapaton sem segített nagyon.

Előző 5 meccs eredménye
2019.12.07.Bundesliga
bayer leverkusen
2:1
schalke 04
Bundesliga
2019.05.11.Bundesliga
bayer leverkusen
1:1
schalke 04
Bundesliga
2018.12.19.Bundesliga
schalke 04
1:2
bayer leverkusen
Bundesliga
2018.02.25.Bundesliga
bayer leverkusen
0:2
schalke 04
Bundesliga
2017.09.29.Bundesliga
schalke 04
1:1
bayer leverkusen
Bundesliga
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Bayer Leverkusen – Bayern München

Peter Bosz és csapata teljesítménye kissé visszaesett. Ősszel elképzelhetetlennek tartottam volna, hogy a Wolfsburg 4-1-re simázza le őket hazai pályán, most mégis megtörtént.

A Bayern elleni meccsen is majdnem ilyen eredmény született, egy góllal többet tudott szerezni a leverkuseni együttes.

Jól indult számukra a meccs, Alario góljával a 9. percben szereztek vezetést. Majd hiába próbálkozott a Bayern München, nem sikerült Hradecky kapujába juttatni az egyenítő gólt. Aztán megrázták magukat: Coman, Goretzka és Gnabry negyed óra alatt háromszor is mattolták a Leverkusen védelmét és kapusát, így a második félidőre már 3-1-es bajor vezetéssel fordultak a csapatok.

A hazaiak legjobbja, Kai Havertz nem játszhatott sérülése miatt egyébként, ami nyilván érzékenyen érintette őket, a fiatal támadó középpályás még a Bayern ellen is képes megteremteni a különbséget. Más kérdés, hogy szíve vágya a Bayernben játszani…

A futballban nincsen „ha”, tehát felesleges arról beszélgetni, mennyit jelentett volna Havertz pályára lépése.

A 60. percben már 3 góllal ment a Bayern, Lewandowski 30. bajnoki gólját szerezte a szezonban, ezzel valószínűleg (majdnem biztosan) gólkirály lesz.

Wirtz csereként beállva még kozmetikázni tudta az eredményt, de magabiztos játékkal Hans-Dieter Flick együttese bizonyult jobbnak.

Összefoglalás

Wagner körül fogy a levegő, lehetséges, hogy ez a meccs lesz az utolsó, amit a Schalke kispadján tölt. Ugyanis ha vereséget szenvednek, azt már biztosan nem hagyja szó nélkül a klubvezetés és akkor jöhet a Raúl-terv. Vagy bármilyen másik terv, aminek nem részese Wagner.

Minden esélyük megvan a leverkusenieknek, hogy megcsípjék a negyedik helyet, a Gladbach nehéz meccsre számíthat az Allianz Arénában. Onnan pedig már üldözőbe vezetik Gulácsi Péteréket, akik a harmadik helyen állnak.

Kérdés, hogy Havertz már tud-e játszani, az ő jelenléte azért sokat dob a minőségen.

Nálam egyértelmű a meccs, az odds is remek (ahhoz képest), szóval egyértelműen a gyógyszergyáriak győzelmét várom ettől a meccstől. Függetlenül attól, hogy a Kai Havertz tudja-e vállalni a játékot vagy sem.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső