Sevilla – Atletico Madrid: Fogadási Tippek és La Liga Előzetes

Olvasd el 8 perc alatt szerző Bartos László 2022 szeptember 29.
Sevilla
Teljesítmény:
D D N V V
  • Ramón Sánchez-Pizjuán
  • Október 01. 18:30
Nézd élőben itt:
Joker8
Atletico Madrid
Teljesítmény:
V V N N D
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Azt hiszem, kijelenthetem, hogy a következő mérkőzésen az egyik edző állása lesz a tét. Ez az egyik edző közelebbről Julen Lopetegui, akivel idén a Sevilla nem tudja hozni még a legkönnyebb meccseket sem. Hogy aztán a mester-e a hibás? Valamennyire biztosan. De a játékosok keze is benne van ebben, no meg a gyengén kivitelezett nyári átigazolási időszak sem segített…

A Sevilla – Atletico Madrid mérkőzésen két spanyol nagycsapat fog szembenézni egymással, a tavalyi harmadik, valamint negyedik helyezett, tehát ez egy valóságos rangadó, még akkor is, ha a Sevillának eddig nem igazán megy a játék. Hosszasan lehetne ecsetelni, hogy mi a probléma, de legegyszerűbben – és a legnagyobb problémaként – azt tudnám mondani, hogy eladták a klasszis védelmüket, és nem pótolták őket megfelelően.

Nem csak hátul vannak gondok, hanem elöl is, Lucas Ocampos is nagyon hiányzik, és az újak, valamint a meglévő játékosok egyelőre nem tudtak úgy beilleszkedni, hogy hasznos tagjai legyenek a csapatnak. Lentebb majd részletesebben kifejtem.

Nem fenékig tejfel az élet az Atletico Madridnál sem. Diego Simeone együttese azt hiszem, idén nem lesz harcban a bajnoki címért, a reális az, hogy az első négy hely valamelyikén végeznek. Most nagyon le vannak maradva a Real Madridtól és a Barcelonától is, az előbbiekkel szemben ez már nem csak egy feltételezés, hanem tény… Erről is beszélni fogunk majd.

A Sevilla gyenge játékával és formájával tisztában vannak a fogadóirodák, ennek ellenére valamennyi esélyt adnak nekik a győzelemre. Nem annyit, mint az Atletiére, de én másra számítottam: A hazai siker háromszoros szorzóért vihető, a döntetlen 3.30, míg a vendégek diadala 2.50 környékén mozog.

Sevilla

Tényleg nagyon hosszú ideig tudnám ecsetelni, hogy most mi nem működik a Sevillánál. De akkor egész este ezt az egy cikket olvasnátok. Julen Lopetegui eddig remekelt a kispadon, rengeteg nagyszerű döntést hozott, legyen szó igazolásokról, a cserékre meccs közben, a formációváltásokra, és még sorolhatnám. Nem véletlenül volt ő a la roja szövetségi kapitánya is.

És miután kinevezték a Sevillához, itt is remek dolgokat hajtott végre. A kifejezetten nagy siker a La Ligában elmaradt, viszont ne feledjük, megnyerték az Európa-ligát a mester irányításával, állandó résztvevői a Bajnokok Ligájának, idén is ott szerepelnek, bár abban eddig sok köszönet nem volt. Ugyanis a Manchester Citytől simán kikaptak hazai pályán, míg a Köbenhavn ellen csak egy nagyon gyenge gól nélküli döntetlenre futotta.

A bajnokságban sem sokkal jobb a helyzet. Nagyon beragadtak, és három olyan meccsen sem tudtak nyerni, amit máskor lehet, hogy simán megnyertek volna.

Eddig öt pontot gyűjtöttek be, egyszer nyertek, kétszer ikszeltek és háromszor kaptak ki. Nem hiába beszélnek már arról, hogy egy újabb rossz eredmény után a csapat elküldené a mestert.

Annak leginkább Isco inná meg a levét. Az irányító a válogatottban kulcsembere volt Lopeteguinek, aztán a mestert kirúgták. Ment a Real Madridhoz, ahol szintén rá épített, onnan is kirúgták, Isco pedig a kispadon ragadt a következő edzőknél. Végül most itt a Sevilla. Lopetegui láthatóan még mindig rá építene…

Hazai pályán eddig csak két meccset játszottak le, 3-0-ra kikaptak a Barcától, valamint 1-1-et játszottak a Real Valladoliddal.

A legfrissebb hírek szerint még egy ideig nem játszhat Yassine Bono kapus, aki a Villarreal ellen sérült meg, ezzel pedig csatlakozott Jesús Coronához és Marcaohoz, aki még mindig nem tudott bemutatkozni új csapatában. A védelemben vannak bőven problémák, Carmona és Salas személyében fiatal spanyolok játszanak a kezdőben, akár ez is okozhatja, hogy idén gyengélkedik a csapat… Nincs Diego Carlos és nincs Jules Koundé sem.

A várható kezdőcsapat:

Dmitrovic – Carmona, Gudelj, Salas, Acuna – Jordan, Fernando – Januzaj, Isco, Torres, Dolberg

Egymás elleni meccsek:

Ritka, hogy a két csapat gólgazdag mérkőzést játszik a másikkal. A tavalyi szezonban az Atletinek nem ment az andalúzok ellen, idegenben 2-1-re kikaptak, majd hazai pályán csak 1-1-es döntetlent értek el ellenük.

Az ötmeccses mérleg a Sevillának kedvez, kétszer ők győztek, kétszer ikszeltek a felek, és egyszer tudtak a matracosok nyerni.

A Ramón Sánchez Pizjuánban is ugyanez a helyzet: Két hazai siker, két döntetlen, egy madridi győzelem. Az a madridi diadal egyébként nagyon komoly volt, 5-2-re nyertek anno 2018-ban. Akkor kiadtak magukból mindent, mert azóta ezt a gólszámot megközelíteni sem tudták. Általában egy vagy kétgólos meccseket játszottak, tavaly volt egy 2-1 ugye, amikor legalább a két és fél gólt elérték.

Előző 5 meccs eredménye
2022.05.15.La Liga
atletico madrid
1:1
sevilla
La Liga
2021.12.18.La Liga
sevilla
2:1
atletico madrid
La Liga
2021.04.04.La Liga
sevilla
1:0
atletico madrid
La Liga
2021.01.12.La Liga
atletico madrid
2:0
sevilla
La Liga
2020.03.07.La Liga
atletico madrid
2:2
sevilla
La Liga
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Atletico Madrid

Azért mostanában az Atletinek sem megy olyan nagyon, ezért is írtam, hogy az idei bajnokságban nyerni hatalmas meglepetés lenne. Amikor már azt hittem volna, hogy tévedek, és Simeone valamit kitalált (győzelem a Porto ellen a BL-ben, aztán magabiztos siker a bajnokságban a Celta Vigo ellen), jött a meglepetés: Két hajrában kapott góllal kikaptak a Bayer Leverkusentől, akik azért nagyon nincsenek jó formában, és elveszítették a fővárosi derbyt a Real Madrid ellen. Ez volt a szünet előtti utolsó meccsük.

Végül is, igazságos eredmény született, a Real Rodrygo és Valverde góljaival már 2-0-ra is vezetett, Mario Hermoso szépíteni tudott ugyan egy szerencsés góllal, de az egyenlítés már nem sikerült.

A bajnoki tabellán csak a hetedik helyet foglalják el 3-1-2-es mérleggel, a Real Madrid mellett a Villarreal verte még meg Oblakékat.

Tavaly azért nem volt esélyük a címvédésre, mert idegenben magukhoz képest borzasztóan szerepeltek, idén eddig veretlenek, két nyertes meccs mellett van egy döntetlenjük, és mindössze egy gólt kaptak.

Mario Hermoso a Real Madrid ellen nem csak a góljával hívta magára fel a figyelmet, hanem egy piros lappal is. Két perc alatt gyűjtött be két sárgát a védő, így szombaton nem léphet pályára eltiltás miatt. Szintén nem lesz ott Sergio Reguilón és José María Giménez sem, továbbá kérdéses Joao Félix játéka. Álvaro Morata – aki győztes gólt rúgott Portugáliának – mellett Ángel Correa vagy Antoine Griezmann kezdhet.

A várható kezdőcsapat:

Oblak – Mandava, Witsel, Felipe – Molina, de Paul, Llorente, Koke, Carrasco – Griezmann, Morata

Tippelde

Nem világverő csapat az Atleti idén, de látjuk mi is, hogy a Sevilla sem. Julen Lopetegui a szőnyeg szélén, győzelmi kényszerben, kíváncsian várjuk, hogy sikerült-e kitalálni valamit a mérkőzésre.

Magunk részéről a legvalószínűbb eredménynek a döntetlent tartjuk, egy ilyesfajta rangadóra a játékosok fel szokták szívni magukat, így gólokra is számítanánk. Az 1-1 jó eredménynek tűnik…

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Joker8
Oddsok: 3.23 Bónusz: 35,000Ft
Rabona
Oddsok: 3.14 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Ivibet
Oddsok: 3.14 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső