Sevilla – Real Betis: Fogadási Tippek és LaLiga Előzetes

Olvasd el 9 perc alatt szerző Bartos László 2020 március 12.
Sevilla
Teljesítmény:
D N D N D
  • Ramon Sanchez Pizjuan
  • Március 15. 21:00
Nézd élőben itt:
QuickWin
Real Betis
Teljesítmény:
N V D D V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Ezúttal nem csak egy elemzéssel, egyenesen hárommal készültünk. A fenti mérkőzés kerül fókuszba, de mindegyik meccset megéri elolvasni, mert együtt, kötésben még nagyobb nyereményt jelenthetnek. Természetesen részletesen kitérünk a csapatok háza táján történtekre, az elmúlt időszak eredményeire és a mutatott formára.

Sevilla – Real Betis

A sevillai városi rangadó mindig óriási csatákat és remek meccseket hoz, de ezúttal a szurkolók nem tudják hozzátenni a saját részüket, mert a derbit a koronavírus-járvány miatt zárt kapuk mögött rendezik. Ezzel igazán sokat veszít a mérkőzés, a fanatikus drukkerek mindig remek hangulatot teremtettek, akár a Ramón Sánchez Pizjuánban, akár a Benito Villamarínban játszották az aktuális meccset.

Az előző fordulóban mindkét együttes madridi ellenféllel játszott. Lopetegui csapata az Atleticohoz látogatott, míg Rubi legénysége otthon fogadta a Real Madridot. Nem mondhatni, hogy sikertelen meccseken vannak túl, a Sevilla ikszelt a Wanda Metropolitanoban (2-2), míg a Betis megverte a szenvedő Real Madridot. Susoék harcban állnak a dobogó legalsó fokáért, szoros csatát vívnak az Atletico-Getafe-Sociedad trióval. Egyelőre megjósolhatatlan, ki hol fog végezni, a harmadik és hatodik hely között mindösszesen két pont van.

Legutóbbi öt mérkőzésén egyszer kaptak ki, meglepetésre a 17. helyen szerénykedő Celta Vigo ellen, de rangadót nyertek a Getafe ellen (0-3) és megverték az Osasunát is (3-2). Sérülttel, eltiltottal nem kell számolniuk, Óscar Torres és Fernando at Atleti ellen letöltötték eltiltásukat.

Előző 5 meccs eredménye
2019.11.10.La Liga
real betis
1:2
sevilla
La Liga
2019.04.13.La Liga
sevilla
3:2
real betis
La Liga
2018.09.02.La Liga
real betis
1:0
sevilla
La Liga
2018.05.12.La Liga
real betis
2:2
sevilla
La Liga
2018.01.06.La Liga
sevilla
3:5
real betis
La Liga
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

A Betis vasárnap a forduló zárómeccsén intézte el a bajnok aspiráns Real Madridot, tegyük hozzá: Teljesen megérdemelten. Nyoma sem volt annak, hogy a zöld-fehérek az elmúlt hét meccsükön nem nyertek, összeszedetten, tetszetős focit játszva verték meg Zinedine Zidane együttesét, a végeredmény a madridiak számára hízelgő.

Igen, pont a Real Madrid ellen szakadt meg a rossz széria, ami hatalmas önbizalmat adhat nekik. Nagy céljaik ebben a szezonban már nem lehetnek, bár egy erőteljes(ebb) lejtmenet még a kiesés közeli helyekhez sodorhatja őket, tehát nem árt az óvatosság.

Eltiltottjuk nekik sincs, akár a Real elleni kezdőt is pályára küldheti Rubi vasárnap este, legutóbb bejött neki.

A sevillai városi rangadó mindig különleges meccs. Nem kizárt a sok gólos találkozó, hiszen az elmúlt öt meccsükön 21 gól született. Kétszer nyert a Sevilla, kétszer a Betis. Legutóbb a piros-fehérek örülhettek, a Benito Villamarínban 2-1-re verték a Betist. A gólokat akkor Ocampos, Luuk de Jong illetve Loren szerezték. Ezúttal is remek meccsre számítok, persze nagyon hiányozni fognak a szurkolók.

A Sevillát jobb csapatnak tartom és a Madrid-verés ellenére nem gondolnám, hogy nyerhet a Betis. Tippem: 2-0.

Real Sociedad – Osasuna

22bet
Szorzó
FOGADJ MOST
1.63
Döntetlen: 4.08
5.10

A Real Sociedad sikeresnek mondható szezont játszik. A bajnokságban ők a Sevilla egyik üldözői a bronz-csatában, míg bejutottak a kupadöntőbe, ahol baszk házi rangadót játszanak, ugyanis a másik ágon az Athletic Bilbao lesz az ellenfelük.

Remek gárda áltt össze idén San Sebastianban. A főként spanyolokból álló Sociedadban viszont olyan külföldieket igazoltak (kölcsönben vagy véglegesen), akik erősségei a csapatnak, de látszik, számítanak a sajátjaikra is. Alexander Isak, Willian José vagy Martin Odegaard mindannyian remekül játszanak idén, José és Isak fej-fej mellett vannak a házi góllövőlista élén, míg Odegaard inkább a játék szervezésével és kiváló passzaival véteti észre magát.

Legutolsó meccsüket kedd este játszották, immáron zárt kapuk mögött. Az Eibarhoz látogattak, akiket Oyarzabal és Willian José góljaival vertek meg. Érdekesség, hogy a mérkőzésen három tizenegyest is befújt a játékvezető.

A formájukat nézve sem panaszkodhatnak, öt meccsükből négyet megnyertek, csak a Camp Nou-ban szenvedtek vereséget, a Barcelona egy igencsak véleményes tizenegyessel nyert Oyarzabalék ellen.

Előző 5 meccs eredménye
2020.01.29.Copa Del Rey
real sociedad
3:1
osasuna
Copa Del Rey
2019.12.22.La Liga
osasuna
3:4
real sociedad
La Liga
2019.11.14.Barátságos Mérkőzés
real sociedad
0:1
osasuna
Barátságos Mérkőzés
2019.10.10.Barátságos Mérkőzés
osasuna
0:0
real sociedad
Barátságos Mérkőzés
2019.08.09.Barátságos Mérkőzés
real sociedad
2:0
osasuna
Barátságos Mérkőzés
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Asier Illaramendi továbbra is a hiányzók listáját erősíti, a baszk középpályás bokatörést szenvedett, így felépülése hosszú időt vesz igénybe. Az Osasuna az egyik legtöbbet ingázó csapat az első osztályban. Idén is újoncként szerepelnek, miután a 2018-19-es másodosztályú bajnokságot megnyerték. Stabil középcsapat benyomását keltették eddig a szezonban, akik okoztak már meglepetést a szezonban (döntetlen a Barca ellen, legyőzték a Valenciát), jelenleg a 11. helyet foglalják el a táblázaton.

Jagoba Arrasete csapatának formája egészen ingadozó, öt mérkőzésükből hármat elveszítettek, kétszer nyertek. Legutóbb az utolsó helyezett Espanyolt verték hazai pályán 1-0-ra. A gól a rendes játékidő utolsó percében tizenegyesből született, Roberto Torres lőtte.

Az Osasuna nem igazán szerencsés góllövés terén az utóbbi időben (öt meccs alatt négy rúgott gól), aminek oka, hogy a csapat házi gólkirálya, Luis Avilá januárban megsérült.

Utolsó közös meccsüket a Spanyol Király Kupában játszottak, ott magabiztosan nyert a Sociedad, a gólokat Carmona illetve Isak és Odegaard szerezték, a svéd támadó duplázott a meccsen.

Egyértelmű hazai sikerre számítok, a Sociedadnak élet-halál kérdése, hogy nyerjen a kisebb csapatok ellen (is), és továbbra is harcban legyen a harmadik helyért és az európai kupaindulásért. Tippem: 3-0.

Athletic Bilbao – Atletico Madrid

22bet
Szorzó
FOGADJ MOST
3.32
Döntetlen: 2.856
2.49

Harmadik tippünk a másik kupagyőztes hazai mérkőzése az Atletico Madrid ellen.

Az Athletic Bilbao a két nagy mellett az egyetlen csapat, aki a spanyol első osztályú bajnokságból még sosem esett ki. Csak és kizárólag baszk nemzetiségű játékosokkal lépnek pályára, így az utánpótlás-nevelésük az egyik legjobb az országban.

A Bilbao a Granada ellen játszotta a Király Kupa elődöntőjét. Az első mérkőzésen 1-0-ra nyertek a San Mamésben, a visszavágón pedig 2-1-es vereséget szenvedtek, így idegenben lőtt több góllal ők kerültek a fináléba.

A La Ligában jelenleg a 10. pozíciót foglalják el, ami kissé csalódást keltő, hiszen tavaly épphogy lemaradtak az Európa Ligáról, de rosszabb volt a gólkülönbségük, mint az Espanyolnak.

Teljesítményük eléggé csapongó, képesek pozitív és negatív meglepetésekre egyaránt. Az utóbbi két bajnoki fordulóban sikerült megszerezni a három pontot, előbb a Villarrealt győzték le hazai pályán, majd négyet rámoltak be a Valladolidnak idegenben.

A keret játékosai között szép számmal vannak remek futballisták, elég csak Mikel San Josét, Inigo Martinezt vagy Raúl Garciát felsorolni, de még mindig aktív a helyi legenda, a 39 éves Aritz Aduriz.

Előző 5 meccs eredménye
2019.10.26.La Liga
atletico madrid
2:0
athletic bilbao
La Liga
2019.03.16.La Liga
athletic bilbao
2:0
atletico madrid
La Liga
2018.11.10.La Liga
atletico madrid
3:2
athletic bilbao
La Liga
2018.02.18.La Liga
atletico madrid
2:0
athletic bilbao
La Liga
2017.09.20.La Liga
athletic bilbao
1:2
atletico madrid
La Liga
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Llorrente vezetésével megfordították a találkozót, a vége 2-3 lett, így az Atletico a Bajnokok Ligája lejobb nyolc csapata közé került.

Szezonjuk nem mondható kifejezetten jónak, ami a bajnokságot illeti, de ők is a bronzért folytatott küzdelem résztvevői. Az, hogy jelenleg csak a hatodik helyen állnak, semmit nem jelent, hiszen többször említettem már: Két pontra van a Sevilla.

Legutóbbi meccsüket az írásom elején kifejtettem, ugyebár a Sevillával játszottak a hétvégén.

A múltkori Atletico elemzésnél kifejtettem, nem lőnek sok gólt, Oblaknak és a védelemnek hála pedig nem is kapnak sokat. Így kevés gólos meccsre számítok, ahol a három pont a vendégeknek fontosabb. A két és fél gól alatti eredmény + vendég győzelem egy kifejezetten jó opciónak tűnik. Tippem: 0-1.

Amennyiben az általunk tippelt három meccset megteszitek, úgy az eredő odds 7.48, ami már igen szép summát jelenthet.
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső