Sevilla-Real Madrid – Fogadási Tippek és La Liga Előzetes

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2019 szeptember 18.
Sevilla
Teljesítmény:
N D N N D
  • Estadio Ramón Sánchez Pizjuán, Sevilla
  • április 24.
Nézd élőben itt:
Joker8
Real Madrid
Teljesítmény:
N D D N V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Két, négy forduló után is veretlen csapat találkozik most hétvégén a forduló rangadóján Sevillában, ahol a négy meccs után éllovas helyi csapat a Real Madridot fogadja és nem elvakultság kijelenteni, hogy a Los Rojiblancos (a Sevilla egyik beceneve) eséllyel fut neki a találkozónak, már csak azért is, mert a legutóbbi öt, ilyen felállású párosításban, egyszer sem veszítettek a hazaiak. Tehát lesz tűzijáték és rohamozás hazai oldalon az biztos, ehhez erőt adhat a Deportivo Alavés ellen kínkeservesen kiharcolt 1-0-s siker (Alavésben mindenki meg fog izzadni, az nem kérdés), ami viszont elgondolkodtató és a Real-drukkereknek örömhír, az a tény, hogy a vendég királyi gárdában ismét a kezdőben lesz Eden Hazard, akitől nem ok nélkül, bőven lehet világklasszis teljesítményre számítani.

Ettől függetlenül ez egy háromesélyes találkozó kétségtelenül, a szorzók is ezt mutatják, esetleg amibe kapaszkodhatunk, az az, hogy ebben a szezonban mindkét csapat szerzett legalább 1 gólt az összes eddigi meccsén, tehát akár a „nem kimenetelen alapuló” fogadások irányából is közelíthetünk a rangadó eredményének megtippeléséhez. Persze azért elvárható, hogy valamilyen támpontot azért adjunk a végső kimenetel megtippeléséhez is és ha ezt akarjuk megtenni, akkor inkább a Real Madrid oldaláról kell kezdenünk, amely az elmúlt időszakban nem igazán hozta azt, amit a vezetők és a szurkolók is vártak tőle, Zinedine Zidane visszatérése óta a győzelmi arány 50% alá zuhant és folyamatosan bizonytalanságot jelentő tényezők keringenek az alakulat körül – például Sergio Ramos szerződését várhatóan nem hosszabbítják meg, Mbappé átigazolása körül most kezdtek el pörögni a pletykák és így tovább.

Előző 5 meccs eredménye
2019.01.19.La Liga
real madrid
2:0
sevilla
La Liga
2018.09.26.La Liga
sevilla
3:0
real madrid
La Liga
2018.05.09.La Liga
sevilla
3:2
real madrid
La Liga
2017.12.09.La Liga
real madrid
5:0
sevilla
La Liga
2017.05.14.La Liga
real madrid
4:1
sevilla
La Liga
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Esélyek

Persze azért rossz szezonkezdésről nem lehet beszélni, de aggodalomra adhat okot hosszútávon az, hogy Zidane elmúlt 15 ligameccséből csak hetet tudott behúzni, elődje Santiago Solari viszont 32-ből 22-t nyert meg és az eddigi igazolások nem annyira váltották be a reményeket. Hazard valószínűleg villogni fog sérüléséből kezdőként visszatérve Sevillában, de Marco Asensio sérülése továbbra sem jó hír, Luka Jovic, a Frankfurtból érkezett sztárjátékos eddig egyetlen egyszer volt kezdő, akkor is lecserélték, a nagyobb összegekért érkezett fiatalok pedig még csak a kispadot sem közelítették meg.

És a meglévő sztárokkal, akikre tovább lehetett volna építeni, sikerült megrontani a viszonyt a francia edzőnek, emlékezhetünk, Balet el akarták adni, James Rodriguezt szintén, helyettük be akarták hozni Pogbát, de ezek az üzletek is meghiúsultak, Zidane kapcsolata pedig meg is romlott Florentino Pérezzel. Az itt felsoroltak ellenére azonban a királyi gárda brutálisan erős kerettel bír még mindig, így a fentiek inkább arra szolgáltak, hogy rávilágítsanak, nem igazán mennek most rendben a dolgok Madridban és ha Sevillában nem tud valami acélosat felmutatni a Real, akkor Zidane számára is jöhetnek a lengetett fehér zsebkendők (Mourinho pedig tűkön ülve vár).

És ha ehhez hozzávesszük, hogy a Sevilla hazai pályán mindig is az egyik legerősebb csapat volt a La Ligában (az előző szezonban 19-ből 12 győzelem, az azt megelőzőben mindössze egyetlen vereség 19 meccsből) és Nolitot leszámítva teljes kerettel várják a rangadót, akkor tényleg belátható, hogy ez egy olyan háromesélyes meccs, ahol talán minimálisan nagyobb esélye van a vendég alakulatnak, de valószínűleg inkább a speciális fogadási típusok felé kellene fordulnunk – gólszámban, szögletek számában elég ígéretesnek tűnik ez a meccs, a mindkét csapat szerez gólt tippje tutifixnek is nevezhető.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső