Sheffield United – Chelsea: Fogadási Tippek és Premier League Előzetes

Olvasd el 6 perc alatt szerző Bartos László 2020 július 09.
Sheffield Utd.
Teljesítmény:
N D N V V
  • Bramall Lane
  • Július 11. 18:30
Nézd élőben itt:
Joker8
Chelsea
Teljesítmény:
N N V N N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Az újrakezdés előtt nem volt túl nagy esély arra, hogy a Chelsea feljebb léphet a tabellán, azonban láss csodát, már ők állnak a harmadik helyen. No, nem azért gondoltam ezt, mert szerintem nem jó csapat a Chelsea, hanem mert a Leicester is jó csapat. A Rókáknak viszont nem jön ki a lépés mostanság, ez pedig azt eredményezte, hogy immáron a Kékek szerepelnek a dobogó legalsó fokán. Ha még egy mondatig maradhatunk a Leicesternél: Még arra is van esély, hogy a BL-szereplést is bukják, a Manchester nagy formában van…

A Sheffield viszont újra magára talált egy nehéz időszakot követően. Mióta két vállra fektették a Spurst, mintha minden a régi lenne. Legutóbb épp az előttük található Wolvest verték, bár most ők sincsenek a topon egy ideje.

Mi sülhet ki a Sheffield Utd. – Chelsea meccsből?

Mi történt az előző fordulóban?

Röviden összefoglaljuk a két csapat elmúlt bajnoki mérkőzését, hogy tisztább képet kapjunk a formájukról.

Sheffield United – Wolves

Volt egy időszak, amikor azt gondoltam, hogy a Wolves elérheti az ötödik helyet. Mára kiderült, hogy ez szinte lehetetlen, legalábbis a Manchester United elleni versenyfutást el fogják veszíteni… Hogy a Leicesterrel szemben van-e esélyük? Nem, az azért egy vaskos meglepetés lenne a Rókák részéről, ha még az EL-t is buknák.

A Sheffield viszont pont fordítva áll, az újrakezdés döcögősen indult, aztán José Mourinho csapatát elég simán küldték haza Londonba. Azóta pedig ikszeltek a Burnleyvel és következett a Wolves elleni meccs:

Ez a meccs hosszú ideig állt úgy, hogy döntetlen lesz, hiszen Egan a mérkőzés legvégén talált a hálóba. A védő is igencsak belelendült, a Burnley ellen is az ő gólja kellett az egy ponthoz.

Maga a mérkőzés elég jó volt, mindkét csapatnak megvolt a lehetősége a győzelemre, sőt a Sheffield szerzett még egy gólt, de azt les címén elvették tőlük.

A Wolves pedig az Arsenal elleni vereség után újra üres kézzel maradt.

Előző 5 meccs eredménye
2019.08.31.Premier League
chelsea
2:2
sheffield united
Premier League
2007.03.17.Premier League
chelsea
3:0
sheffield united
Premier League
2006.10.28.Premier League
sheffield united
0:2
chelsea
Premier League
1994.05.07.Premier League
chelsea
3:2
sheffield united
Premier League
1993.11.27.Premier League
sheffield united
1:0
chelsea
Premier League
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Crystal Palace – Chelsea

Nem annyira megy mostanság idegenben a Chelsea-nek. Mondom ezt annak ellenére, hogy a Palace ellen végül sikerült kiharcolni a győzelmet, de nem volt ez egy egyszerű mérkőzés.

Pedig úgy indult, hiszen már 2-0-ra is mentek a vendégek. Mindkét alkalommal Willian adta a gólpasszt, a brazil beindult az újrakezdés óta, szinte nincs gól, amiben ne venne részt. Először a jobbról érkező beadását passzolta be Giroud, majd Pulisic lőtt gólt az ő passzából. Utóbbi szépre sikeredett, egy csel után lőtte ki a jobb felsőt az amerikai.

Aztán jött Zaha… Az elefántcsontparti csatár jó 25-ről szánta el magát lövésre, a kifelé csavarodó labda védhetetlenül csapódott Kepa Arrizabalaga kapujába. A forduló legszebb gólja volt, az biztos.

A második félidőben Tammy Abraham állította vissza a 2 gólos különbséget, de ez csak egy percig tartott, a középkezdésből ismét szépített a Palace, Benteke közelről volt eredményes.

Lett volna még lehetősége az egyenlítésre a hazaiaknak, de a kapufa kifogott rajtuk.

Maradt a 3-2, amellyel a Chelsea megelőzte a Leicestert és immáron a harmadik helyen áll.

Összefoglalás

Túlzás lenne azt állítani, hogy a Chelsea rosszul szerepel a Stamford Bridge-től távol, az idegenbeli tabella második helyén állnak. A felfüggesztés előtt két ikszük volt zsinórban, a Leicesterrel és a Bournemouth-szal is 2-2-t játszottak, és ugye itt van a West Ham elleni 3-2.

Utolsó nyolc bajnokijukon mindig kaptak legalább egy gólt, szerencséjükre a válasszal sem maradtak adósok, szóval összességében jól jöttek ki ezekből a meccsekből.

A Sheffield esetén újdonságnak mondható a hazai pálya, az egész júniust idegenben játszottak végig a Premier League-ben, nem is ment annyira a szekér. Azonban a Tottenhamet és a Wolvest legyőzni (újoncként!) nem semmi, most is egy jó teljesítményre számítok tőlük.

Ahhoz azonban elől is fejlődni kell, mert Egan nem lesz mindig ott, hogy kihúzza őket a pácból.

Egyébként a szezon egészét tekintve jól szerepelnek hazai pályán, 9-3-5-ös mérleggel.

Az örökmérlegük összesen öt mérkőzésből áll, hiszen a Sheffield nem gyakran volt a legmagasabb osztály tagja. Egyszer tudtak ők nyerni, háromszor a Chelsea. És volt egy döntetlenjük, melyet az idei bajnokságban játszottak, 2-2 lett a végeredmény.

Elől jó formában vannak a londoniak, viszont hátul össze lehet őket zavarni, így azt gondolom, esetünkben a legjobb megoldás, ha arra fogadunk, hogy mindkét csapat szerez gólt.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső