Sheffield United – Wolves: Fogadási Tippek és Premier League Előzetes

Olvasd el 6 perc alatt szerző Bartos László 2020 szeptember 11.
Sheffield Utd.
Teljesítmény:
D N V V V
  • Bramall Lane
  • Szeptember 14. 19:00
Nézd élőben itt:
Joker8
Wolves
Teljesítmény:
V N V N D
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Nem csak a hétvégén, de még hétfőn is vár ránk két Premier League találkozó, amelyek közül most a Sheffield United – Wolves meccsről, amely egy igazán üde színfoltja lehet majd az első fordulónak, a két csapat pedig üde színfoltja volt a tavalyi bajnokságnak, így hát most sem várok kevesebbet tőlük. Egészen elképesztő, de hat évvel ezelőtt még az angol harmadik ligában, tehát a League One-ban mérték össze tudásukat, de azóta sok víz lefolyt a Dunán Temzén, és a Sheffield újoncként nagyot szólt, míg a Wolves már megjárta az Európa Ligát is.

Új szezon, és félő, hogy ezt a teljesítményt nem fogják tudni tartani, főleg, hogy a nagyok is erősödtek. Lássunk hozzá!

Sheffield United

A Sheffieldnek nem sikerült az a bravúr, ami például pár országgal arrébb a Granadának igen: Újoncként harcolták ki az európai kupaindulást. Na, most ebben semmi meglepő nincs, az lett volna az igazi csoda, ha ebben a rendkívül erős mezőnyben odaértek volna a hatodik helyre. Esélyük volt rá, a Premier League újraindulását követően azonban fontos meccseket buktak, így végül a tabella 9. helyén végeztek, öt pontra a Tottenhamtől.

A csapat számára a lehető legfontosabb az volt, hogy szerezzenek egy jó kapust. Volt nekik egy, de csak kölcsönben és úgy tűnik Dean Henderson szolgálataira a következő szezonban számít egyesülete, a Manchester United, így nem volt mese, lépni kellett. A Bournemouth kapusára, Aaron Ramsdale-re esett a választásuk. Nagyon keményen szétszedik a Bournemoutht, több meghatározó játékosuk is távozott már, félő, hogy nem egyhamar fogjuk őket viszontlátni a PL-ben.

Ramsdale egyébként az egyik kellemes megleptés volt a kieső csapatban, 37 mérkőzésen védett. Meredeken ível felfelé a portás karrierje, a 2017/2018-as szezont még a negyedosztályú Chesterfieldben töltötte, majd jött a harmadosztályú Wimbledon, aztán a Bournemouth, most pedig a Sheffield.

A csapatnál a védelem mindkét oldala erősítésre szorult, érkezett is Max Lowe és Jayden Bogle, mindketten a Derby Countytól. Az eredeti terv Antonee Robinson volt, de ő végül a Fulhamet választotta.

Callum Robinson eladása célegyenesben van, a West Brom pedig cserébe Oliver Burke játékjogát ruházza át a Sheffieldre. Nem mellesleg még egy támadót, Rhian Brewstert, a Liverpool fiatalját szeretnék soraikban tudni. Valószínűleg jobban járna itt, mintha a Tottenhambe igazolna…

Jó hír számukra, hogy fontos játékostól nem kellett megválniuk.

Egyelőre kétlem, hogy még egy ilyen jó szezont le tudnának húzni, de igazából tavaly sem gondolta róluk senki, hogy ennyire jól szerepelhetnek.

Előző 5 meccs eredménye
2020.07.08.Premier League
sheffield united
1:0
wolverhampton
Premier League
2019.12.01.Premier League
wolverhampton
1:1
sheffield united
Premier League
2018.02.03.Championship
wolverhampton
3:0
sheffield united
Championship
2017.09.27.Championship
sheffield united
2:0
wolverhampton
Championship
2014.03.22.League One
sheffield united
0:2
wolverhampton
League One
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Wolves

Olyan július környékén azt találtam mondani, hogy a Wolves akkor jár a legjobban, ha sikerül a csapatot egyben tartani és melléjük tudnak egy-két jó játékost szerezni. Nos, az egyben tartás nagyjából jó úton halad, de vezéráldozattal járt, ugyanis Matt Dohertyt már megszerezte a Tottenham.

Nagy kérdés, hogy a többi csapat indít-e még egy rohamot a legjobbakért, gondolok itt Jimenezre, Jotára, Ruben Nevesre vagy Dendonckerre. Ha nem, akkor majdnem tökéletesen teljesítették a tervet.

A portugál vonal továbbra is erős, ami nem is csoda, a vezetőedző is az ibériai-félsziget nyugati csücskéből érkezett. Szóval, újabb portugál játékost igazoltak, méghozzá a Porto 18 esztendős csatárát, Fabio Silvát. Ugyan még csak tavaly mutatkozott be a Porto első csapatában (12 meccs, 1 gól), de Santo Espirito meglátta benne a potenciált és nem sajnált 40 millió eurót kifizetni.

Általában jó szeme van honfitársaihoz, de elég kockázatos ennyi pénzt kifizetni érte. Nem Silva az egyetlen új portugál, szintén a Portóból szerezték meg Vitinhát, őt mondjuk csak kölcsönbe.

A Lyon csapatából Marcal jött, ő balbekként bevethető és úgy nagyjából ennyi.

Összefoglalás

A Wolves egyelőre egyben maradt és ez nagy szó, hiszen a fél csapatot meg akarták szerezni szerte Európában. A Sheffielnél ugyanez a helyzet, de a két klub között azért van minőségbeli különbség.

Természetesen a bukmékerek is a Wolvest tartják esélyesebbnek, de azért a 2-es feletti odds sokatmondó.

Két mérkőzésük a tavalyi szezonban így alakult: A Sheffield 1-0-ra nyert hazai pályán, míg a Molineux-ben 1-1-et játszottak.

Nem valószínű, hogy sok gól fog esni, de azért tegyük hozzá, hogy a Wolves támadói rendkívül veszélyesek. Gondoljunk csak Jimenezre (akit a Juventus is le akart igazolni Cristiano Ronaldo kérésére), Traoré, őt is több klubbal szóba hozták vagy Jota.

Hogy mindkét csapat szerez-e gólt? Szerintem igen, de ezt túlontúl kockázatosnak tartom. Valahogy azt gondolom, hogy a Sheffield idén inkább a tabella hátsó harmadában fog szerepelni, de ugye erről felesleges agyalni, amíg nem láttuk őket játszani.

Nehéz pálya a Bramall Lane, tavaly csak 6-szor szenvedtek vereséget, de most máris meglehet az első. Óvatos fogadásra biztatlak titeket, talán pár forduló múlva már okosabbak leszünk. Most viszont a csapatok közötti különbség miatt Raúl Jimenezékre fogadok.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső