Sheffield Utd. – Leicester: Fogadási Tippek és Premier League Előzetes

Olvasd el 6 perc alatt szerző Bartos László 2020 december 04.
Sheffield Utd.
Teljesítmény:
V V V V V
  • Bramall Lane
  • December 06. 15:15
Nézd élőben itt:
Joker8
Leicester
Teljesítmény:
V V D V N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Egyik csapatról sem mondható el, hogy életük formájában futballoznak, de ez leginkább a Leicester esetén meglepő. Utóbbi négy meccsükből (Premier League és Európa Liga) hármat elveszítettek, utoljára a Wolvest verték még november 8-án. A Sheffieldnél a „mikor nyert utoljára” kérdésre nem tudok válaszolni, idén még egyetlen bajnokit sem nyertek. Pedig ez már a 11. forduló lesz. 1 döntetlen és 9 vereség. Nem csoda, hogy ők a sereghajtók jelen pillanatban.

Pedig milyen szép helyezést értek el tavaly… És most mi van? Nihil és csalódások sorozata.

De a Leicester szenved, ez nem vitás. Van-e rá esély, hogy kijöjjön bármelyikük is a gödörből?

A Sheffield Utd. – Leicester meccsre próbálunk tippet adni nektek.

Mi történt az előző fordulóban?

Röviden összefoglaljuk a két csapat elmúlt bajnoki mérkőzését, hogy tisztább képet kapjunk a formájukról.

West Brom – Sheffield Utd.

Igazából nincs nagy gond a Sheffield játékával, csak kevés gólt rúgnak és sokat kapnak. Na, ezt akkor fogalmazzuk gyorsan újra. Baromi nagy gáz van a Sheffieldnél, mert kevés gólt rúgnak és sokat kapnak.

Az újonc West Brom sem az a kivételes teljesítménnyel rendelkező csapat, de még nekik is sikerült megverni az ezúttal rózsaszín mezben játszó vendégeket.

És alapvetően nem volt gond a játékukkal – mármint Norwoodéknak -, de a kapu előtt egyszerűen elfogy a türelem, elfogy a tudomány, elfogy az akarat, minden elfogy. És nem tudnak hálóba találni. Csak a West Brom elleni meccsen kialakítottak legalább három olyan helyzetet, amit a megyeiben illik belőni/fejelni, mert különben kikergetnek a pályáról. És nem…

A meccs egyetlen gólját egyébként Gallagher az első félidőben szerezte, egy szöglet utáni kipattanót lőtt el belsővel a bal alsó sarokba. Hatalmas szerencséje volt, hiszen rengeteg láb között és mellett suhant el a nem túl erős lövés, emiatt Ramsdale csak az utolsó pillanatban látta meg, így nem tudott odaérni.

Burke még az első félidőben egyenlíthetett volna, hatalmas bravúrral tolta szögletre a fejesét Johnstone.

A második félidőben tovább támadtak a vendégek, a legígéretesebb helyzetet a jobboldali középpályás, Baldock hagyta ki, szemben a kapussal, senkitől sem zavartatva akart nagy gólt rúgni. Nem jött össze.

Ahogy a Sheffieldnek sem az egyenlítés, még mélyebbre került a csapat. Ha van még egyáltalán értelme „mélyebbről” beszélni.

Előző 5 meccs eredménye
2020.07.16.Premier League
leicester
2:0
sheffield united
Premier League
2019.08.24.Premier League
sheffield united
1:2
leicester
Premier League
2018.02.16.FA Kupa
leicester
1:0
sheffield united
FA Kupa
2017.08.22.Angol Ligakupa
sheffield united
1:4
leicester
Angol Ligakupa
2011.02.01.Championship
sheffield united
0:1
leicester
Championship
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Leicester – Fulham

Nem megy a King Power Stadionban a Rókáknak. Meg mostanában egyik stadionban sem. Az újonc Fulham csapatát fogadták a legutóbbi fordulóban és bár számtalan helyzetük volt, a végén mégis a londoniak örülhettek, három pont lett a jutalmuk.

Az elmúlt pár meccsen kimaradt jó néhány Fulham tizenegyes, hibázott többek között Mitrovics, Lookman és Cavaleiro is. Most utóbbi kettő jóvá tette hibáját. Lookman góljával szerzett vezetést a vendégcsapat, Andre-Frank Zambo szólója után passzolt a szélsőhöz, aki valamilyen okból kifolyólag teljesen üresen sprintelhetett a kapu felé és Kasper Schmeichel sem tudta megállítani.

Még a lefújás előtt, nyolc perccel Lookman gólja után büntetőhöz jutottak a vendégek. Cavaleironak volt bátorsága ismét a labda mögé állni és ezúttal nem hibázott. Az Everton ellen azért hagyta ki a tizit, mert elcsúszott. Ez most nem történt meg.

Brendan Rodgers érezte, hogy itt valami nem működik, hármat cserélt a félidőben, bejött Barnes, Iheanacho és Cengiz Ünder is. Ezzel sokkal támadóbbá vált a Leicester, de gól csak a 86. percben jött össze, Jamie Vardy fejelte le a labdát Barnes elé, ő meg szétbombázta a kapu jobb oldalát.

Ez kevés volt az üdvösséghez, így a Fulham begyűjtötte a három pontot. Ez volt amúgy az újonc második győzelme a szezonban.

Összefoglalás

Ez a meccs jó lehetőséget teremt mindkét csapatnak a céljai eléréséhez. Vagyis, hogy kimásszanak a gödörből. Nem lenne egyedi eset, hogy egy nyeretlen, szenvedő kiscsapat egy élcsapatot győz le először a szezonban. A Köln hétvégi teljesítménye megvan, nem?

Utolsó öt meccsük mondjuk elég beszédes, 5-ből 5-öt nyertek a Rókák. És valahol érthetetlen, hogy mi történik velük. A Liverpool elleni 3-0 még azért érthető, de a mostani vereségük, vagy az Európa Liga meccsük a Zorya ellen már valóban egy másik téma. Ugyanis a Zorya ellen tegnap este 1-0-ra kikaptak. Tény, a legjobbak csak a kispadon (Maddison, Ayoze Perez) vagy még ott sem Vardy, Schmeichel, Tielemans) voltak.

Szóval ebből messzemenő következtetéseket nem kell levonni, bár így is elég erős csapat – látszólag – a Leicester, hogy illett volna legyőzni az ukrán kiscsapatot.

Legégetőbb hiányzójuk továbbra is Timothy Castagne, akit a nyáron vásároltak és nagyon könnyen beilleszkedett a csapatba.

A Sheffield hiányzói: Továbbra is csak Jack O’Connell, akit még szeptemberben műtöttek.

Amennyiben a Leicester csak a felét hozza annak, amit a szezon elején láthattunk tőlük, akkor nincs kérdés. Az is nyilvánvaló, hogy egy szezont nem lehet nyeretlenül lehozni. Nem hinném, hogy most fog megindulni felfelé a Sheffield. Akkor pedig már óriási problémák lesznek. Nem csak a csapatnál, de Chris Wilder vezetőedzőnél is.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső