Sheffield Utd. – Tottenham: Fogadási Tippek és Premier League Előzetes

Olvasd el 6 perc alatt szerző Bartos László 2020 június 30.
Sheffield Utd.
Teljesítmény:
V V V D N
  • Bramall Lane
  • Július 02. 19:00
Nézd élőben itt:
Joker8
Tottenham
Teljesítmény:
N D V D V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Az év újoncának neveztem a Sheffieldet az újrakezdés előtt, és amit mondtam az helytálló volt. A legjobb újoncként harcban álltak az Európa Ligáért, ami hatalmas teljesítmény lett volna, aztán ahogy Németországban és Spanyolországban vagy épp Magyarországon is láttuk, a vírus után némelyik csapat erőteljesen beragadt. Így járt Chris Wilder csapata is, akik három meccs alatt egy pontot gyűjtöttek a Premier League-ben és a hétvégén kiestek az FA Kupából is.

A Tottenham összesen két mérkőzést játszott, mióta elindult a bajnokság, ezeken négy pontot szedett be. Legyőzték a West Hamet és ikszeltek a Manchester Uniteddel.

Ha kikapna a Sheffield, lehet kongatni a vészharangokat? Lássuk a Sheffield Utd. – Tottenham beharangozóját.

Mi történt az előző fordulóban?

Röviden összefoglaljuk a két csapat elmúlt bajnoki mérkőzését, hogy tisztább képet kapjunk a formájukról.

Manchester Utd. – Sheffield Utd.

Nevezhetnénk rangadónak is a mérkőzést, de ez annál sokkal, de sokkal simábbra sikeredett. Marcus Rashford újra a kezdőben kapott helyet, és Paul Pogba sem a cserepadon kezdte ezt a mérkőzést. Az első félidő egyértelműen a Manchesterről szólt, a Sheffield a kapu közelébe sem tudott eljutni, de amikor mégis, abból sem lett komoly veszély.

A másik oldalon a Rashford – Fernandes – Martial irányította Vörös Ördögök akkor kerültek helyzetbe kis túlzással, amikor akartak. Ennek meg is lett az eredménye, két kísértetiesen hasonló gólt szerzett Martial. Előbb Rashford jobboldali passzát lőtte a kapuba, majd Wan-Bissaka ugyancsak jobbról belőtt labdáját juttatta a hálóba.

Ezen kívül is voltak helyzetek, Rashford két védő szorításában, üres kapura gurított mellé.

A második félidőben sem változott sokat a játék képe, de azért a MU visszavett egy kicsit a tempóból. Ennek ellenére jött a harmadik gól, ezt is Martial szerezte. Ezúttal is Rashford adta a forintos labdát, a védők között kilépő francia pedig elegánsan emelte át a kilépő Moore-t.

Tudom, hogy ez a beharangozó a Sheffield soron következő mérkőzéséről szól, de ha egyszer semmi értékelhetőt nem tettek, akkor én sem tudok róluk írni…

Előző 5 meccs eredménye
2019.11.09.Premier League
tottenham
1:1
sheffield united
Premier League
2015.01.28.Angol Ligakpua
sheffield united
2:2
tottenham
Angol Ligakpua
2015.01.21.Angol Ligakpua
tottenham
1:0
sheffield united
Angol Ligakpua
2007.02.10.Premier League
sheffield united
2:1
tottenham
Premier League
2006.08.22.Premier League
tottenham
2:0
sheffield united
Premier League
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Tottenham – Sheffield United

José Mourinhonak és csapatának – ha lehet ilyet mondani – jól jött a kényszerleállás, volt ideje mindenkinek meggyógyulni, felépülni, sőt van, aki gyorsan lezavarta sorkatonai szolgálatát. A legerősebb Spurs lépett pályára a West Ham ellen, akik nem túl sikeresen menekülnek a kiesés elől.

Nagyjából hasonló meccs volt ez, mint a fentebb leírt Manchester – Sheffield. Itt is a hazaiak támadtak, alakították ki a szép helyzeteket, míg a vendégek csak… voltak. Az eredmény is majdnem ugyanaz lett, de Szon első félidőben lőtt gólját les miatt nem adták meg.

Kezdett frusztrálttá válni a Tottenham amiatt, hogy nem sikerül bevenni a Kalapácsosok hálóját, aztán a 64. percben megtört a jég. Egy Spurs szögletet követően Soucek lábáról pattant a labda a hálóba, szegény védő nem igazán tehetett róla, nagyon gyorsan történt minden és nem tudott reagálni.

A győzelem bebiztosítása miatt szükség volt még egy gólra, hiszen számtalanszor láttunk olyat a fociban, hogy a semmit nem nyújtó csapat talál egy gólt, ez a 82. percig váratott magára, ekkor Harry Kane hagyta faképnél védőit és okosan a hálóba emelt.

Ezzel a győzelemmel éledezni látszik a Spurs, de ez a szezon már elúszott, ha csak nem történik valami nagy csoda, akkor nem fogja tudni megelőzni a Manchester – Wolves duót.

Összefoglalás

José Mourinho alatt erősen remegett a pad, pedig nagyon nehéz helyzetben volt a portugál mester, rengeteg sztárja volt harcképtelen, így nyilván ő is kényszermegoldásokhoz kellett, hogy nyúljon.

Nézzünk egy kis statisztikát:

Első meccsét fogja hazai pályán játszani a Premier League-ben a Sheffield az újrakezdés óta, az eddig lement három meccs mind idegenben volt, az eredmények pedig… Hát, finoman megfogalmazva is gyengék. Egy döntetlen a kiesőhelyen álló Aston Villától, majd két vereség, egyaránt 3-0-ra verte el őket a Newcastle és a Manchester United is.

Egyébként a Bramall Lane-en nincs okuk szégyenkezni, hiszen 7-3-5-ös mérleggel állnak.

A Tottenham távol a White Hart Lane-től sokkal szerényebb teljesítményt nyújt, de ne feledjük a tavaszi időszak kezdetét, amikor alig volt bevethető támadójuk. Csak a rend kedvéért: 3-6-6.

Eltiltottja, sérültje egyik gárdának sincs.

Látva az elmúlt hetek sheffieldi teljesítményét nem kérdéses, hogy kire adom le a tippem. A Special One legjobb csapatával léphet pályára, és dacára a gyengébb idegenbeli teljesítménynek magabiztos vendéggyőzelmet várok.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső