Skócia – Szlovákia: Fogadási Tippek és Nemzetek Ligája Előzetes

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2020 október 09.
Skócia
Teljesítmény:
N N D N N
  • Hampden Park
  • Október 11. 20:45
Nézd élőben itt:
Joker8
Szlovákia
Teljesítmény:
N D V N V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Tegnap este mindkét együttes pályára lépett az EB selejtezők elődöntőjében, és mindketten sikerrel vették az akadályokat. Vasárnap már a Nemzetek Ligájában kell helyt állniuk, hiszen a B2-es divízióban egymás ellen lépnek pályára. Skócia az első két forduló elteltével, míg Szlovákia az utolsó. Ez akkor azt jelenti, hogy a skótok a meccs esélyesei? Hogy ők fognak nyerni? Nem, véleményem szerint egyáltalán nem ezt jelenti.

Nézzük meg, mire számíthatunk a Skócia – Szlovákia meccsen!

Mi történt az előző körben?

Nem volt olyan rég szeptember, de frissítsük fel az emlékezetünket azzal kapcsolatban, hogy mit is játszott a két csapat az előző fordulóban!

Skócia

Lássuk McTominay-ék első két fordulóját, hiszen nem annyira friss az élmény, az első két meccsük szeptember elején volt.

Sokszor írtunk már a skót – izraeli meccsről, így ezt annyira most nem venném újra, a végeredmény 1-1 lett, ikszes meccs volt, jó skótokkal és egy gyönyörű góllal egyenlítő Zahavival.

Második meccsük már annál érdekesebb volt, Csehországba látogattak, és bár őket tartották favoritnak (1,8 körüli szorzója volt a győzelmüknek), azért nem volt ez annyira egyértelmű. És a csehek is szerezték meg a vezetést, egy szép kiugratás után Pesek lőtt a kapuba.

Dykes a félidő közepén egyenlített, majd a második félidőben Ryan Christie büntetőjével meg is fordították az eredményt a skótok.

A tegnapi napon Izrael ellen játszottak – ismét -, ezúttal a tét az Euro selejtezőjének döntője volt.

A meccs gólt nem hozott, de hozott annál több izgalmat. Mindkét fél előtt adódott lehetőség már az első félidőben is, de valami mindig hibádzott. Ugyanez volt a helyzet a második félidőben, helyzetek jöttek, de aztán csak helyzetek is maradtak.

A 30 perces hosszabbításban sem sikerült túljárni egymás eszén, így jöhetett a tizenegyespárbaj. Már az első körben hibázott Zahavi, aki az előző skótok elleni meccs hőse volt, míg a kékmezesek egyszer sem hibáztak, így végül Skócia jutott a döntőbe, ahol majd Szerbia lesz az ellenfél.

Előző meccs eredménye
2017.10.05.VB-Selejtező 2018
skócia
1:0
szlovákia
VB-Selejtező 2018
2016.10.11.VB-Selejtező 2018
szlovákia
3:0
skócia
VB-Selejtező 2018
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Szlovákia

Szlovákiának sem volt könnyű dolga tegnap, de erről egy kicsit később…

Vegyük először sorra a Nemzetek Ligája meccseiket, hiszen nekik is volt ebből kettő szeptemberben. Első meccsükön Csehországot fogadták, és nagyon simán kaptak ki, már 0-3 is volt a mérkőzés, ezután még sikerült szépíteni, de vereség lett a vége.

Második meccsükön pedig idegenben léptek pályára, Izrael volt az ellenfél és 1-1 lett a végeredmény.

Tegnap pedig jött az Írország elleni selejtező meccs, ahol a tét a novemberi döntő volt. A skót – izraeli meccshez hasonlóan itt sem született gól a mérkőzésen, így itt is tizenegyespárbajjal dőlt el, ki mehet a döntőbe.

Az első két körben még nem volt hiba, aztán két ír, konkrétan Browne és Matt Doherty is kihagyta a saját büntetőjét, a szlovákok pedig továbbra is hiba nélkül hozták a tizenegyeseket, így nehezen, kissé meglepetésre, de a szlovákok jutottak a döntőbe, ahol a bosnyákokat kiverő észak-írek lesznek az ellenfeleik.

Összefoglalás

Hát, nem könnyű, megmondom őszintén. A skótok a cseheket is elverték, közben a szlovákok egy sokkal nehezebb ellenfél ellen jutottak tovább az EB selejtezőn. A skótok szerencséjükre már nézők is lehetnek majd a mérkőzésen, ez biztosan felüdülés lesz a zártkapus meccsek után (már Izrael ellen is lehettek nézők amúgy)…

Eddig nem sok meccsük volt, a 2018-as vb-selejtezőn találkoztak kétszer, mindkét alkalommal a hazai pályán játszó csapat nyert. A skótok 1-0-ra, míg a szlovákok 3-0-ra nyertek hazai pályán.

Nem várok nagy iramot, mindketten túlóráztak tegnap, inkább egy laza tili-toli meccsre készülök, ahol kevés gól fog esni. Emiatt a tippem: Under 2,5.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső