Slavia Mozyr – FC Minsk: Fogadási Tippek és Vysshaya Liga Előzetes

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2020 április 21.
Slavia Mozyr
Teljesítmény:
V D N N N
  • Yunost Stadion
  • április 25. 14:00
Nézd élőben itt:
Joker8
FC Minsk
Teljesítmény:
V V V N N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

A kupadöntős hazai pályán próbálja feledtetni múlt heti bakiját, míg a vendégek esetében már most látszik, hogy nehéz szezonnak néznek elébe. A Slavia Mozyr – FC Minsk meccset vesszük górcső alá a Vysshaya Liga 6. fordulójában.

Mi történt az előző fordulóban?

Előzetesen az Isloch csapatát tartottam esélyesebbnek a múlt héten lejátszott bajnokin és végül be is jött a tippem. De a meccs képét tekintve voltak azért érdekes momentumok. Az első félidő gyakorlatilag nagyobb helyzet nélkül csordogált, de ezt már megszokhattuk a Vysshayában, kis túlzással több unalmas első félidőt láttam az elmúlt pár hétben, mint egész életemben.

Fordulás után szerezték meg a vezetést a hazaiak egy véleményes büntetővel. Több dolog miatt is reklamáltak a Mozyr játékosai, de a játékvezető hajthatatlan volt, szerinte ugyanis Igor Kosztrov szabálytalankodott az Isloch csapatkapitányával, Dimitrij Komarovszkival szemben. A labda mögé a sértett állt és nem gondolta túl a büntetőt. Erőből a kapu közepét célozta meg. Bár a Mozyr kapusa nem mozdult el, nem tudott ilyen bombára reagálni, ezzel 1-0 volt a meccs állása.

A 73. percben már kettő volt a különbség: Komarovszki szögletét Janus érkezett, ezzel pedig megszerezte első gólját az Isloch színeiben.

Hamar, a 75. percben érkezett a szépítés: Szöglethez jutottak a vendégek, a beadást még ki tudták fejelni, de pont Francis Narh elé került a labda, aki kis szerencsével a hálóba lőtt. Ezzel kialakult a végeredmény, többre már nem futotta a Mozyr erejéből és elszenvedték második vereségüket a szezonban.

Az FC Minsk meccse nagyon érdekesre sikeredett. Voltak gyönyörű jelenetek, olyan jelenetek, amelyekre a Premier League és La Liga meccsekhez szokott szurkoló is elégedetten csettinthetett, de tömve volt komikus jelenetekkel is. A Minsk többször került gólhelyzetbe, de rendre elpuskázták a lehetőségeiket, a Rukh Brest pedig a hazai kapufát átkozhatták, amiért a labda kifelé pattant. A szünetben 0-0 volt az eredmény.

A második félidő elején azonban a Rukh megszerezte a vezetést egy gyönyörű góllal: Pavel Sedko 18 méterről lőtt a vendégek kapujába. Ezt követően akadtak még helyzetek itt is-ott is, ráadásul ordító ziccerek, de ezek mind kimaradtak, így az FC Minsk elszenvedte zsinórban harmadik vereségét.

Egymás elleni meccseik:

Legutolsó találkozójukon a Minsk tudott győzedelmeskedni, 2019 szeptemberében 1-0-ra nyertek hazai pályán. Azonban az utolsó idegenbeli győzelmükhöz jó sokat kell lapozni a történelemkönyvben, 2013-ban sikerült elhozni a Mozyrtól a 3 pontot. Fölényben tehát a Mozyr, utolsó 5 meccsüket tekintve kétszer nyertek ők, egyszer a Minsk, emellett két döntetlen született.

Előző 5 meccs eredménye
2019.09.20.Vysshaya League
minsk
1:0
slavia mozyr
Vysshaya League
2019.05.10.Vysshaya League
slavia mozyr
4:3
minsk
Vysshaya League
2019.02.16.Barátságos Mérkőzés
minsk
0:1
slavia mozyr
Barátságos Mérkőzés
2017.08.20.Vysshaya League
minsk
2:2
slavia mozyr
Vysshaya League
2017.04.23.Vysshaya League
slavia mozyr
2:2
minsk
Vysshaya League
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

A csapatok

Nem lehet azt mondani, hogy a két csapat ereje teljében játszana. Bár kétségtelen, a Mozyr jobban áll, jobb játékerőt képvisel, ráadásul az, hogy döntőbe jutottak a kupában nagy lökést kellene adjon, de valami mégsem stimmel. A bajnokságban elfoglalt hetedik helyük nem katasztrofális, de pont most lehetne kiemelkedni a mezőnyből, amikor a két nagy ennyire szenved. Helyettük ezt most megteszi a Slutsk… Narh és Melnikov góljai viszont kellenek, mint egy falat kenyér, de az orosz három forduló óta nem talált be.

A Minsk már tavaly is játszott a tűzzel és majdnem kiesett, idén az a szerencséjük, hogy a két újonc (Belshyna és Smolevichi) is gyengén muzsikál, de attól még bőven kieshetnek Gribovszkiék, ugyanis a mögöttük levő Dinamo Minsk és Neman Grodno annál jobb csapat, mint amit jelenlegi helyezésük mutat, a Minsk viszont… Ott lehetnek problémák és öt forduló után azt mondom, lesznek is. Zsinórban három vereség és most egy olyan pályára látogatnak, ahol hét éve nem tudtak nyerni.

Nagyon jó oddsot adnak a fogadóirodák hazai győzelemre, ezt pedig ki kell használni. A Minsk hetek óta nem játszik jó focit, míg a Mozyrnak becsúszott egy-egy kellemetlen eredmény, de a kettejük közül ők a jobb csapat, ráadásul hazai pályán elég stabil teljesítményt nyújtanak. Tippem: 2-0.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső