Slavia Mozyr – Zhodino: Fogadási Tippek és Vysshaya Liga Előzetes

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2020 május 06.
Slavia Mozyr
Teljesítmény:
N V V V D
  • Yunost Stadion
  • Május 09. 14:00
Nézd élőben itt:
QuickWin
Zhodino
Teljesítmény:
N D D N V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

A hetedik fordulóban igazán fordulatos kis meccset játszott az idegenben játszó Slavia Mozyr, akik a mezőny többségéhez hasonlóan hektikusan teljesítenek. Néhány csapat azért már kiismerhető, de a Mozyr nem tartozik közéjük. Előzetesen a Vitebsk elleni meccsen döntetlenre tippeltem és nem is álltam messze a valóságtól.

A Zhodino közben földbe döngölte ellenfelét, szóval igazán érdekesnek ígérkezik a Slavia Mozyr – Zhodino mérkőzés.

Mi történt az előző fordulóban?

Vágjunk is bele, nézzük, mi történt a Vitebsk – Mozyr meccsen. Ugyebár nem döntetlen lett, ezt bárki kitalálhatta, aki idáig eljutott az olvasásban. A mérkőzés első momentuma egy gyönyörű Gurenko lövés volt, amely épphogy elkerülte a kaput. Ezután hosszú csend, és egy tizenegyes a semmiből. Timonyuk ugrott fel egy szögletnél, Klopszckij aláfeküdt és a bíró azonnal a mészkörre mutatott. A tizenegyest a szezonban remekül futballozó Francis Narh vállalta és kis megtorpanást követően belőtte a labdát.

A következő helyzet már a második félidőben született: Az 55. percben Gurenko kapott labdát, aki észrevette, hogy a kapujából (teljesen feleslegesen) kifut Baranovszki és elegáns mozdulattal átemelte felette a labdát. Szépségdíjas találat volt, tökéletes kivitelezéssel.

A fordításra sem kellett sokat várni, ugyanis tíz perccel később Nicolaescu is betalált, kihasználva, hogy a Mozyr védők nem igazán támadták a tizenhatoson belül.

Már kezdte zsebében érezni a Vitebsk a három pontot, amikor jött a csereként beálló Slyusar és keresztbe húzta a hazaiak számításait. Előbb a 86. percben, majd a 88.-ban is gólt szerzett, így végül három pont helyett nulla maradt a kékek zsebében.

Ezzel a Mozyr fellépett a tabella hetedik helyére, két vesztes meccs után sikerült újra nyerniük.

Előző 5 meccs eredménye
2019.08.09.Vysshaya League
torpedo zhodino
1:1
slavia mozyr
Vysshaya League
2019.04.07.Vysshaya League
slavia mozyr
1:2
torpedo zhodino
Vysshaya League
2017.11.26.Vysshaya League
torpedo zhodino
2:0
slavia mozyr
Vysshaya League
2017.07.02.Vysshaya League
slavia mozyr
0:3
torpedo zhodino
Vysshaya League
2016.10.30.Vysshaya League
torpedo zhodino
2:0
slavia mozyr
Vysshaya League
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

A Torpedo nevéhez méltóan játszott és öt góllal bombázta meg az FC Minsket. Az első félidőben már 4-1 volt a Zhodinonak, a második félidőben pedig további gólokkal szórhatták volna meg a totálisan szétesett Minsket, megelégedtek a második félidőben egy góllal. A vége 5-2 lett, Gorbacsik pedig mesterhármast szerzett. Mellette még Premudrov és Lipe Veloso találtak a kapuba. Meggyőző teljesítmény volt ez, egy olyan mérkőzésen, ahol gyakorlatilag minden összejött, amit csak szerettek volna. Lipe Veloso pedig már a negyedik mérkőzésén eredményes tudott lenni, ő jó fogásnak tűnik egyelőre.

A csapatok

A mutatott játék alapján nem merném biztosra venni, hogy a Zhodino gólzáporos győzelmet fog aratni szombaton. Összesen kilenc gólt szereztek a hét forduló alatt, de abból öt legutóbb esett. Kiszakadt a gólzsák, de mindig nem fog. Ráadásul egy nagyon gyenge napot kifogó FC Minsk ellen játszottak. Az, hogy a második pozícióban állnak viszont nem meglepő, megérdemelt a helyezésük.

A Mozyr is elég kétarcú csapat, ez a hétvégi fordítás is valahol meglepő volt, hiszen a játék képe alapján a Vitebsk is ugyanúgy megérdemelte volna a győzelmet, sőt…

A statisztika alapján veszélyesebben futballoztak a hazaiak, többet birtokolták a labdát, többször lőttek kapura és Baranovszkinak több bravúrt kellett bemutatnia. De néha jár egy kis szerencse mindenkinek.

Nagyon erős Zhodino fölényt láthatunk a legutóbbi öt találkozójukat figyelembe véve, hiszen csak egyszer, a legutolsó meccsükön tudott legalább egy pontot elcsenni tőlük a Mozyr. Nem volt sok közös meccsük, ha az örökmérleget nézzük, akkor 7 Zhodino és 4 Mozyr győzelem mellett kétszer osztozkodtak meg a pontokon.

Most viszont úgy gondolom, nem lesz szerencséjük a hazaiaknak és a Torpedo ismét le fog csapni. Ha nem is öt góllal, de nyerni fognak, ráadásul megnézhetjük, mi a helyzet, ha 2,5 gól fölé + vendéggyőzelemre fogadunk. Tippem: 1-2.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső