Slutsk – Belshyna: Fogadási Tippek és Vysshaya Liga Előzetes

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2020 április 22.
Slutsk
Teljesítmény:
N D N V N
  • Slutsk Stadion
  • április 26. 13:00
Nézd élőben itt:
Joker8
Belshyna
Teljesítmény:
D D V V V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Az egyik újonc, a jelenleg utolsó helyezett látogat az éllovas otthonába a Vysshaya Liga 6. fordulójában. A Belshyna még mindig nyeretlen, míg a Slutsk a szezon eddigi abszolút meglepetése. Tavaly a mezőny végén kullogtak, most viszont szárnyalnak. A vasárnapi meccsek kezdéseként tehát Slutsk – Belshyna meccset rendeznek, mi pedig megtippeljük a mérkőzés győztesét.

Mi történt az előző fordulóban?

A Slutsk hatalmas győzelmet aratott a sokkal esélyesebbnek hitt Soligorsk otthonában, egy félidő alatt szinte lerendezte a meccset. Még az is belefért, hogy a második félidő elején belső védőjüket kiállítsák, így is sikerült lehozni a meccset a tavalyi kupagyőztes ellen, ezzel pedig a tabella élén állnak 10 ponttal. A meccs hőse egyértelműen Jurij Kozlov volt, góllal és gólpasszal vétette észre magát, de sokat köszönhet a csapat Pankratov kapusnak is, aki igazi élő fal volt, számos bravúrral segített hozzá csapatát a győzelemhez.

A Belshyna együttese a szintén kiesőhelyen álló Smolevichivel játszott, és továbbra sem tudtak győzni a bajnokságban. Két tizenegyes után jött a pontosztozkodás, de azért mérgesek lehetnek a játékvezetőre, amiért egy olyan tizenegyest fújt be ellenük, ami a fehérorosz sajtó szerint (és mások szerint is) műesés volt. Akárhányszor néztem vissza a jelenetet, egyszerűen nem láttam, hogy a Smolevichi támadója mitől is esett el. A játékvezető azonban körülbelül három méterre állt, szemben az esettel, mégis tizenegyest ítélt.

Pedig közel járt az első győzelemhez a Belshyna, de ezúttal is meg kellett elégednie az egy ponttal.

Egymás elleni meccseik:

Mivel a Belshyna az utóbbi éveket a Pershaya Ligában töltötte, ezért nem mostanában találkoztam éles mérkőzésen. Két barátságos meccset játszottak az utóbbi két évben, bajnokit pedig 2016-ban. Összesen 10 közös meccsük van, ezeken kétszer tudott nyerni a Belshyna, ötször a Slutsk és háromszor végződött döntetlennel a közös meccsük. Viszont az újonc még sosem nyert a Slutsk otthonában.

Előző 5 meccs eredménye
2018.02.18.Barátságos Mérkőzés
belshyna
1:3
slutsk
Barátságos Mérkőzés
2016.11.06.Vysshaya League
belshyna
0:0
slutsk
Vysshaya League
2016.06.19.Vysshaya League
slutsk
2:1
belshyna
Vysshaya League
2015.09.27.Vysshaya League
slutsk
0:0
belshyna
Vysshaya League
2015.05.31.Vysshaya League
belshyna
2:0
slutsk
Vysshaya League
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

A csapatok

Sok csapat teljesít mélyen tudása alatt az idei kiírásban, de vannak, akiknél már látszik az, hogy mire számíthatnak a szezon során. Ilyen csapatnak tűnik a Belshyna, akik jó eséllyel a mezőny leggyengébb tagjai. Öt forduló alatt hétszer mattolták őket, ennél több gólt senki nem kapott a csapatok közül, három gólt szereztek, erre sem lehetnek igazán büszkék, bár van még csapat hasonló teljesítménnyel.

Az látszik, hogy nagyon hiányzik Jusin, aki tavaly 26 gólt szerzett, igaz, tette mindezt a másodosztályban, de az ő személye nagyon sokat számított a Belshynánál.

A Slutsk idei parádéja egész Fehéroroszországot meglepte, csodájára járnak a kiscsapat eddigi menetelésének. A tavalyi szezonban mindössze a 11. helyre futotta, és könnyen lehet, hogy ez a lufi is kipukkan, de a játékosok láthatóan élvezik a helyzetet és kettőzött erővel hajtanak.

A megszerzett pontokat olyan csapatoktól szerezték, ahol bőven a meglepetés kategóriát jelentette a győzelem, gondoljunk csak a legutóbbi, Soligorsk elleni meccsükre, de nyugodtan ide sorolhatjuk a Mozyr elleni győzelmet.

Szóval egyelőre a Slutsk határozottan az idei bajnokság üde színfoltja, és azt hiszem, a hétvégén is nyerni fognak.

A bukik által adott 1,7-1,8 körüli odds igazán csábító, ráadásul még sosem nyert ezen a pályán a Belshyna. Az vaskos meglepetés lenne, ha pont most, pont itt támadnának fel, nagy szerencsével egy ikszet kinézek a meccsből, de nagyon a hazai győzelem felé hajlok, ráadásul egy sima hazai győzelem felé. Tippem: 3-0.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső