Smolevichi – BATE: Fogadási Tippek és Vysshaya Liga Előzetes

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2020 május 08.
Smolevichi
Teljesítmény:
V V D D V
  • Ozeriy Stadion
  • Május 10. 17:00
Nézd élőben itt:
QuickWin
BATE Borisov
Teljesítmény:
N N N D N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

A mezőny egyik leggyengébb kerete az egyik legerősebbel csap össze vasárnap a Vysshaya Liga 8. fordulójában. Még mindig az első győzelmére hajt a Smolevichi, miközben ellenfele kezd megtáltosodni. Valószínűsíthető vendégsiker várható a Smolevichi – BATE Borisov találkozón.

Mi történt az előző fordulóban?

Épp Borisovban játszotta előző „hazai” mérkőzését az újonc, az Energetik-BGU ellen kellett pályára lépni saját stadionjuktól távol, hivatalosan mégis hazai pályán. Már a meccs kezdetén betalált Tweh egy gyönyörű csavarást követően, majd hosszú gólcsend következett. A két csapat között hatalmas szakadék látszott mind játéktudásban, mind pedig erőnlétben és tegyük hozzá, hogy az Energetik nem nevezhető élcsapatnak a Vysshayában. Jaksibajev többször is közel állt a gólszerzéshez, általában Filtsov kapus állta az útját, de csak idő kérdése volt a második gól.

Erre végül a hosszabbításig kellett várni, Filtsov buktatta Jaksibajevet, aki értékesítette a szabálytalanság miatt megítélt büntetőt.

A BATE hazai pályán fogadta a Neman Grodno csapatát és ez a találkozó is elég simára sikeredett, hiszen már 16 perc után kettővel ment a BATE, akik a második félidőben újabb gólt szereztek, míg a Nemannak ez csak egyszer sikerült, így otthon tartották a három pontot.

A BATE egyre jobb formába kerül, ez már a kupában lejátszott elődöntő előtt is látszott, azóta pedig nem tudnak hibázni.

Egymás elleni meccseik:

Nem mondható hosszúnak a két csapat történelme, hiszen összesen két találkozót játszottak egymás ellen. 2018-ban a Smolevichi a Vysshaya tagja volt (aztán ki is pottyant a szezon végén), ekkor volt ez a két meccs, az akkoriban bajnokaspiráns BATE szoros meccseken kerekedett felül a Smolevichin, viszont akkoriban a Smolevichi kerete erősebb volt, mint manapság. A BATE csapatának magját viszont ugyanazok a játékosok alkotják, utolsó mérkőzésükön gólt szerzett Dragun és Skavysh a mai napig a sárgáknál játszanak.

Előző meccs eredménye
2018.07.14.Vysshaya League
smolevichi
2:3
bate borisov
Vysshaya League
2018.04.01.Vysshaya League
bate borisov
1:0
smolevichi
Vysshaya League
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

A csapatok

A múlt heti BATE Borisovról szóló tippemben azt említettem, hogy ha az eredmények jól alakulnak, akkor akár a dobogóra is felléphetnek. Be is jött, a harmadik helyről várják a folytatást, ami azért már jóval szebben mutat, mint a pár héttel ezelőtti állapotok.

Dragun továbbra is remekül futballozik, bár a múlt héten nem szerzett gólt, ezt most a Dubajic, Stasevics és Nekhajcsik vállalta magára. És ha már Stasevics: A csapatkapitány a Neman Grodno ellen játszotta szezonbeli legjobb mérkőzését, hiszen kétszer hozta kihagyhatatlan helyzetbe társait, majd büntetőből ő is eredményes volt.

Ez így már bíztató a BATE-ra nézve, győzelmeik számának növelésére pedig vasárnap is jó esély van.

A Smolevichinél hétről hétre nehezebb a helyzet, továbbra is kiesést érő pozícióban vannak és csak azért nem utolsók, mert a Belshyna még náluk is gyengébb produkcióval rukkol elő. Bár hozzáteszem, a meccseket megnézve utóbbinak több esélye van pont vagy pontok megszerzésére, de a Smolevichinek a legtöbbször esélye sincs.

Igazi bombameglepetés lenne, ha pont a BATE vérezne el először a hazaiak ellen. Ugyan hamarosan kupadöntőt kell játszaniuk, de még a szezon elején járunk, így nem kell a keretet rotálni, a legerősebb összeállításukban játszhatnak majd Stasevicsék. Sem eltiltottjuk, sem sérültjük nincs a keretben.

Egyetlen dologban bízhat a Smolevichi, ha a meccs elejét megússzák kapott gól nélkül. Általában a BATE nekimegy az ellenfeleinek és már az első negyed órában megpróbál gólt szerezni. Amikor ez nem sikerült, egyre görcsösebbé vált a játékuk, jópár fiaskót szült ez a helyzet.

Ha nem sikerül kihúzni, akkor egy több gólos BATE győzelem is reális lehet.

Én utóbbira tippelek ezúttal, nem hiszem, hogy nagy falat lesz a Smolevichi, hendikeppel pedig elfogadható oddsot generálhatunk magunknak. Tippem: 0-3.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső