Soligorsk – Slavia Mozyr: Fogadási Tippek és Vysshaya Liga Előzetes

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2020 május 12.
Soligorsk
Teljesítmény:
D N N N V
  • Sahcjor Stadion
  • Május 16. 16:00
Nézd élőben itt:
QuickWin
Slavia Mozyr
Teljesítmény:
D N V V V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

A Vysshaya Liga kilencedik fordulójában Soligorsk – Slavia Mozyr mérkőzést rendeznek. A Soligorsknak remek esélye volt feljebb lépni a tabellán, de elkótyavetyélte a lehetőségeit, míg a Mozyr játékával meglepte az esélyesebbnek kikiáltott Torpedo Zhodinot. Mindketten döntetlennel végeztek, mégis mennyire mást jelent számukra az az 1-1 pont.

Mi történt az előző fordulóban?

Jó formában érkezett a a Vitebsk elleni meccsre a Soligorsk, noha a kupában végül búcsúzni kényszerültek, de olyan fordítást tettek le a Brest elleni meccsen az asztalra, amit sokáig emlegetni fognak a szurkolók. Három meccsük alatt 10 gólt szereztek és csak kettőt kaptak, nem csoda, ha mindenki arra számított, hogy a Vitebsk lesz a következő áldozat, aki nem fogja megúszni kapott gól vagy gólok nélkül.

A mérkőzés ennek szellemében alakult, de valami ezúttal hiányzott. Hiába szögezték a kapujukhoz a hazaiakat, egyszerűen a gól nem akart összejönni. Nem mondhatni, hogy a Vitebsk kapusa jó napot fogott volna ki és ő akadályozta meg a Soligorsk támadásokat. Védenie ugyan kellett, de egyik sem az az újságok címlapjára kívánkozó bravúr volt.

A Vitebsk eközben szinte a saját tizenhatosáról nem tudott elmozdulni, minden erejüket az emésztette fel, hogy megússza kapott gól nélkül a vendégrohamokat.

És bár a statisztika azt mutatja, hogy több kapura lövése volt a hazaiaknak, ezt engedjük el, ebből 7 kaput sem talált, egyáltalán nem lehetett veszélyesnek nevezni őket.

A mérkőzés végefelé egyre görcsösebbé vált a Soligorsk játéka, ez a lapokban is megmutatkozott, Kadarkevicsnek pedig idő előtt kellett az öltözőbe vonulnia, miután a 80. percben megkapta a második sárga lapját.

A meccs 0-0-val ért véget, ennek pedig a Vitebsk örülhetett jobban, míg a Soligorsk nem tudta átmenteni erre a meccsre az eddigi teljesítményét.

Előző 5 meccs eredménye
2019.11.09.Vysshaya League
soligorsk
5:1
slavia mozyr
Vysshaya League
2019.06.30.Vysshaya League
slavia mozyr
0:1
soligorsk
Vysshaya League
2017.09.17.Vysshaya League
slavia mozyr
0:3
soligorsk
Vysshaya League
2017.05.11.Vysshaya League
soligorsk
1:0
slavia mozyr
Vysshaya League
2016.11.19.Vysshaya League
soligorsk
5:1
slavia mozyr
Vysshaya League
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

A másik mérkőzésen is döntetlen született, és előzetesen a Mozyr bármikor aláírta volna ezt az eredményt, de a meccset látva már biztosan keserűbb az az egy pont. A meccsen ugyanis meglepetésre megvoltak a ziccereik, senki nem szólhatott volna egy szót sem, ha végül az ő győzelmükkel ér véget a találkozó. Kotlyarov szörnyű napot fogott ki, két nagy ajtó-ablak ziccert is rontott, amivel a Mozyr kényelmes előnyre tehetett volna szert. Mindkét esetben rosszul döntött, ez pedig két pontjába került a csapatnak. Igazságtalanság lenne azonban mindenért őt hibáztatni, de tény, hogy ekkora helyzetek nem nagyon akadnak egy mérkőzésen.

A csapatok

A Mozyr két vereséget követően kissé összeszedte magát, fordítani tudott a Vitebsk ellen és a 2-1-es vereség helyett sikerült egy 3-2-es győzelmet összehozni, most pedig a Torpedot tartották gól nélkül, sőt… Esélyük lett volna a győzelemre.

Vendégként kétszer nyertek és kétszer kaptak ki, a Brestet és a Vitebsket sikerült megverni, míg a Slutsk és az Isloch Minsk eszén nem tudtak túljárni.

Igazi gólvágó nincs jelenleg a csapatban, a 10 szerzett találatuk 6 ember között oszlik meg. A játéka alapján azonban meg kell említeni Narh-t, aki a Mozyr összes mérkőzését végigjátszotta, ezeken két gólt szerzett.

A Soligorsk hazai pályán csak a legutóbbi fordulóban nyert először. Igaz, az egy igazi erődemonstráció volt az ellenfelek számára, 4-0-ra verték az Isloch Minsket.

Az előző fordulóban történtek egy kicsit rontanak az összképen, de a Soligorsk a liga egyik legjobb csapata, véleményem szerint eséllyel pályáznak (újra) a dobogóra. Talán még előrébb is léphetnének, de ahhoz az ilyen mérkőzéseket, mint a múlt heti simán be kellene húzni.

Alig 1.3-1.4 körüli oddsokkal operálnak a fogadóirodák, pedig nem annyira tűnik simának ez a meccs. Igen, szerintem is nyerni fog a Soligorsk, de ha a Mozyr képes lesz úgy játszani, ahogy az előző két fordulóban, akkor a hazaiak megizzadhatnak. Tippem egy szűk, egygólos hazai győzelem: 1-0.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső