Southampton – Everton: Fogadási Tippek és Premier League Előzetes

Olvasd el 6 perc alatt szerző Bartos László 2020 október 23.
Southampton
Teljesítmény:
D N N V V
  • St. Mary Stadium
  • Október 25. 15:00
Nézd élőben itt:
Joker8
Everton
Teljesítmény:
D N N N N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Az idei szezon eddig elég jól megy az Everton csapatának. Remekül erősítettek, jó formában vannak és egy top vezetőedző ül a kispadon. Nem is csoda, hogy öt forduló elteltével vezetik a bajnokságot. Vagy mégis csodaszámba megy? Valahol igen, a vetélytársakat tekintve mindenképpen. Nagyon kiegyenlített csatát várok idén a Premier League-ben, és bár nem gondolom, hogy az Evertonnak lehet esélye a győzelemre, de az első hatban simán van helyük.

A Southampton pedig egy erős középcsapat lehet idén, okozott már és okozni is fog még meglepetéseket. Akár már most vasárnap is…

Nézzük meg a Southampton – Everton meccset!

Mi történt az előző fordulóban?

Röviden összefoglaljuk a két csapat elmúlt bajnoki mérkőzését, hogy tisztább képet kapjunk a formájukról.

Chelsea – Southampton

Nagyon izgalmas meccset sikerült összehozni a londoniak ellen, kétszer is tudtak egyenlíteni, a végén megérdemelten hoztak el egy pontot a Stamford Bridge-ről.

A Chelsea nyáron nagyon bevásárolt, így feléjük még nagyobbak az elvárások, de egyelőre Frank Lampard csapata csak keresi önmagát. Talán ez volt az új igazolás legjobb meccse, Timo Werner két góllal és egy gólpasszal vétette észre magát. Először a 15. percben csapott le a Lipcsétől igazolt csatár, majd a 28. percben is beköszönt, így kényelmes meccset várhattak a Chelsea drukkerei.

Csakhogy még a félidő vége előtt Danny Ings sikeresen szépített, újra nyílttá vált a találkozó. Sőt, a második félidőben Che Adams is gólt szerzett Kepa újabb őrületes bakiját követően, így sikerült 2-0-ról felállni a vendégeknek.

Azonban volt még erő a Chelsea-ben és Timo Werner hathatós közreműködésének hála újra megszerezték a vezetést. Werner honfitársát, Havertzet hozta kihagyhatatlan helyzetbe.

És ha már erő… A Southampton nem adta fel, mentek előre az egyenlítésért, ami végül a találkozó hosszabbításában össze is jött, Vestergaard gólja így egy pontot ért a Szentek számára.

Volt tartása a csapatnak, ami mindenképp dicséretes, megérdemelték a döntetlent.

Előző 5 meccs eredménye
2020.07.09.Premier League
everton
1:1
southampton
Premier League
2019.11.09.Premier League
southampton
1:2
everton
Premier League
2019.01.19.Premier League
southampton
2:1
everton
Premier League
2018.10.02.Angol Ligakupa
everton
3:4
southampton
Angol Ligakupa
2018.08.18.Premier League
everton
2:1
southampton
Premier League
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Everton – Liverpool

Sokan hangoztatták, hogy nincs esélye a városi rangadón az Evertonnak, de én meglepetést éreztem. Igaz, végül kisebb liverpooli csapat számára nem jött össze a győzelem, de egy pontot otthon tartottak és azért az is szép teljesítmény.

A Mersey-parti derbin tíz éve nem sikerül nyernie az Evertonnak, és a mérkőzés elején látszott, hogy most is nehéz dolguk lesz. Az Aston Villa elleni meccset követően Jürgen Klopp elmondta, hogy nagy pofon volt ez a csapat számára.

A 3. percben már meg is szerezték a vezetést, Robertson futott el a baloldalon, középre adott labdáját Sadio Mané vágta Pickford kapujába.

Hamarosan újabb gólt szerezhettek volna, Virgil Van Dijk került helyzetbe, de Pickford elütötte őt, nagyon csúnya szabálytalanság volt. A holland védőt le is kellett cserélni (el is szakadt a térdszalagja), és mivel lesről indult, így Pickford szabálytalanságát nem is vették figyelembe.

A 19. percben villant az Everton, előbb Calvert-Lewin lőtt, majd az ebből kialakuló szögletből megszületett az egyenlítés: Michael Keane bólintott a hálóba.

A félidő további részében is aktívabb maradt a Liverpool, újabb gólt azonban nem tudtak ebben a játékrészben szerezni.

A második félidőben viszont igen! Mohamed Szalah használta ki Yerri Mina hibáját, kapásból lőtt és ezzel ismét a Vörösök kerültek előnybe.

Nem adta fel azonban az Everton és a fantasztikusan futballozó Calvert-Lewin végül egyenlíteni tudott.

Több gól nem született, értékes egy pontot szerzett Carlo Ancelotti csapata.

Összefoglalás

Érdekes kis meccs lesz ebből véleményem szerint, mert bár a vendégek az esélyesebbek, de nem írnám le a Szenteket. Főleg nem hazai pályán. Főleg, hogy vannak sérültek, eltiltottak az Evertonnál.

A hírek szerint James Rodriguez nem fog tudni játszani, valamint Richarlison biztosan hiányozni fog, őt a Pool ellen állították ki azonnal, nagyon csúnyán csúszott rá Thiago Alcantara lábára.

Seamus Coleman sérülése sem jött helyre, nagyon sanszos, hogy neki is ki kell hagyni a meccset.

A túloldalon Armstrong és Djenepo nem játszik.

Az örökmérleg elég kiegyenlített, legutóbb pedig 1-1-es döntetlent játszottak. Utolsó öt meccsükön mindkét csapat szerzett gólt, erre pedig most is remek esély mutatkozik.

Calvert-Lewin bomba formában játszik, de az Adams – Ings duónak sem kell szégyenkeznie a teljesítménye miatt.

Az említett sérültek miatt nem vagyok biztos benne, hogy az esélyek ellenére be tudják-e húzni a meccset a vendégek, így most inkább abból indulok ki, amit az imént írtam: Mindkét csapat gólt fog szerezni. Nagyon jó odds, nagyon valószínű kimenetel.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső