Spanyolország – Svájc: Fogadási Tippek és Nemzetek Ligája Előzetes

Olvasd el 8 perc alatt szerző Bartos László 2022 szeptember 21.
Spanyolország
Teljesítmény:
N N D D N
  • La Romareda
  • Szeptember 24. 20:45
Nézd élőben itt:
Joker8
Svájc
Teljesítmény:
N V V V D
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Még egy A divíziós meccsünk akad, egy egész jó. Mostanában Spanyolország és Svájc sokat találkozott, lesz összehasonlítási alapunk a kettejük találkozóját tekintve. Amely nagyon fontos, hiszen Spanyolország előnye egy pont jelen pillanatban, és az utolsó fordulóban majd Portugáliával játszanak, minden bizonnyal a csoportelsőségért. De ha most hibáznak, akkor lépéshátrányba kerülhetnek, és mindenképp győzniük kell Fernando Santos legénysége ellen. Míg, ha nyernek, úgy elegendő egy iksz is.

Hazai pályán játszanak, és Svájc azért nem egy verhetetlen brigád, még úgy sem, hogy a vörös fúria mostanság eléggé megszenvedett ellenük. Emlékezhetünk, az EB-n alig jutottak ellenük tovább.

Svájccal azért vigyázni kell. A VB-re úgy jutottak ki, hogy Olaszország egyszer sem tudta megverni őket, és… most komolyan, az EB-győztes olaszokat előzték meg, és küldték őket pótselejtezőre.

Murat Yakin csapata tehát nem gyenge, elég a fenti információt az eszünkbe juttatni, valamint megnézni, milyen játékosok alkotják a keretüket.

De azért Spanyolországot sem kell leírni, akik egy generációváltás kellős közepén állnak, és még vannak posztok, ahol nem találták meg az ideális jelöltet. Most épp védőproblémákkal küzdenek, de egy jó befejező csatárra is szükségük lenne, mert az kábé Raúl, David Villa meg Fernando Torres óta nem volt a csapatban…

A fogadóiordáknál sima hazai sikerrel számolnak, 1.50-et fizetnek a spanyolok győzelmére, 4.30-at a döntetlenre, és 6.50-8.00 között van a svájci siker szorzója.

Következzen a Spanyolország – Svájc mérkőzés!

Spanyolország

Luis Enrique csapatának tavaly nem sikerült, idén ismét megpróbálhatják. Akkor a döntőben 1-0-s előnyről kaptak ki Franciaország ellen a döntőben, most már szeretnék maguknak azt a trófeát. Mégsem gondolnám, hogy most ez van a fejükben a srácoknak. Inkább tartják ők is főpróbának a 2022-es katari Világbajnokság előtt ezt az előttük álló két meccset.

Spanyolország legjobbjai az élen állnak, és négy ponttal biztosan ott is maradnak. Ehhez előbb Svájcon, majd Portugálián kell átjutni, amivel azért lehet, hogy lesz egy kis gond. Lejjebb látni fogjátok, hogy Svájc ellen általában megszenvednek Ferrán Torresék, míg Portugália… hát ellenük is.

Hazai pályán fogadják Seferovicékat, otthon pedig négy éve veretlenek már, Angliától kaptak ki utoljára. Egy pont azonban nem elég, itt és most győzni kell, meg bízni abban, hogy a csehek megfogják Santosékat.

A spanyol keret most is tartalmaz némi újdonságot. Beválogattak több olyan védőt, akik mostanában nem kapnak annyi játékpercet, szóba került, hogy ismét meghívót kap Sergio Ramos, aki a tavalyi semmilyen szezonja után bejátszotta magát a PSG kezdőjébe. De nem így lett. Inkább döntöttek Diego Llorente, Pau Torres és Eric Garcia mellett.

A legtöbb játékost a Barca adta a keretnek, hatan is itt vannak, a Real Madridot két játékos képviseli.

Továbbra is problémás a csatárhelyzet, Raúl de Tomás sérült, így bekerült a keretbe Borja Iglesias, a Betis csatára, aki most először húzhatja magára a címeres mezt, illetve itt van Nico Williams is, aki a széleken, és támadóként is bevethető. Vele kapcsolatban érdekesség, hogy bátyjával szembe kerülhet akár a VB-n, Inaki ugyanis a ghánai válogatottat választotta.

RDT mellett Aymeric Laporte hiányzik még sérülés miatt.

A teljes keret:

Kapusok: Unai Simon, Robert Sánchez, David Raya

Védők: Jordi Alba, Pau Torres, José Gaya, Hugo Guillamon, Diego Llorente, Eric Garcia, Cesar Azpilicueta, Dani Carvajal

Középpályások: Sergio Busquets, Rodri, Pedri, Koke, Gavi, Marcos Llorente, Carlos Soler, Marco Asensio, Yeremi Pino

Támadók: Borja Iglesias, Nico Williams, Pablo Sarabia, Alvaro Morata, Ferrán Torres

A várható kezdőcsapat:

Simon – Carvajal, Torres, Llorente, Gaya – Busquets, Rodri, Pedri – Williams, Iglesias, Sarabia

Egymás elleni meccsek:

Az elmúlt két évben négy tétmérkőzésen is találkozott egymással ez a két csapat, és bár általában Spanyolország jött ki jobban, nagyon megszenvedtek Xherdan Shaqiriék ellen. 2020-ban a Nemzetek Ligájában 1-0-ra tudtak győzni először, majd a visszavágón csak 1-1-et értek el (ez volt az a meccs, amikor Sergio Ramos kétszer is büntetőt hibázott). Az Európa-bajnokságon azután találkoztak, hogy Svájc nagyszerű játékkal kiejtette Franciaországot, Spanyolország pedig szintén gólgazdag meccsen Horvátországot. Ez a meccs már nem volt olyan színvonalas, mint a két csapat előző találkozója, 1-1-es rendes játékidőt követően tizenegyesekkel a spanyolok mentek az elődöntőbe.

És végül a júniusi mérkőzés jött, ahol megint nagy csatát vívtak Genfben, a la roja pedig Pablo Sarabia találatával nyerni tudott.

Előző 5 meccs eredménye
2022.06.09.Nemzetek Ligája
svájc
0:1
spanyolország
Nemzetek Ligája
2021.07.02.Európa-bajnokság 2020
svájc
1:3
spanyolország
Európa-bajnokság 2020
2020.11.14.Nemzetek Ligája
svájc
1:1
spanyolország
Nemzetek Ligája
2020.10.10.Nemzetek Ligája
spanyolország
1:0
svájc
Nemzetek Ligája
2018.06.03.Barátságos Mérkőzés
spanyolország
1:1
svájc
Barátságos Mérkőzés
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Svájc

Svájc erős csapattal rendelkezik, ez azonban a Nemzetek Ligájában nem annyira látszik most. Az utolsó helyen állnak három ponttal, de még bent is maradhatnak, valószínűleg majd az utolsó fordulóban fog eldőlni, hogy ők vagy a csehek esnek ki.

A mostani idényt három vereséggel indították, kikaptak Csehországtól, Portugáliától és Spanyolországtól is. Egyik meccs sem volt sima, mindhárom csoportellenfél megszenvedett Murat Yakin együttese ellen, de a tényen ez nem változtatott: Féltávnál nullával állt a gárda.

Aztán a hazai, Portugália elleni meccsen valami történt, és nyerni tudtak Cristiano Ronaldoék ellen: Haris Seferovic találatával otthon maradt mindhárom pont. Svájc az első percben talált be, és onnantól kezdve főként a védekezéssel voltak elfoglalva.

Idegenben négy meccse nyeretlenek, de ne feledjük el, hogy Olaszországot maguk mögé utasítva jutottak ki Katarba. Most erős ellenfelek ellen készülhetnek, és Yakin láthatóan már a VB-re készül. A keretben kevés a meglepetés, mondjuk úgy…

A teljes keret:

Kapusok: Yvon Mvogo, Jonas Omlin, Yann Sommer

Védők: Manuel Akanji, Eray Comert, Nico Elvedi, Kevin Mbabu, Ricardo Rodriguez, Fabian Schar, Silvan Widmer

Középpályások: Michel Aebischer, Fabian Frei, Remo Freuler, Noah Okafor, Xherdan Shaqiri, Renato Steffen, Granit Xhaka, Denis Zakaria

Támadók: Breel Embolo, Cedric Itten, Dan Ndoye, Haris Seferovic, Djibril Sow, Ruben Vargas

A várható kezdőcsapat:

Sommer – Elvedi, Schar, Akanji – Widmer, Freuler, Xhaka, Shaqiri, Zakaria, Vargas – Okafor, Embolo

Tippelde

Kőkemény ez a svájci válogatott, de valahogy mégsem megy nekik a játék. Spanyolország ellen mindig kemény meccseket játszanak, és most sem számítunk másra. Nagy a tét mindkettejük számára, így nem hiszem, hogy fejjel rohannak majd a falnak. Taktikusabb meccsre számítunk, kemény védelmekre, kontratámadásokra.

És ezzel együtt kevés gólra. Szerintünk megint benne van a pakliban, hogy a spanyolok egy góllal lesznek jobbak. Aztán lehet, hogy most kiszakad a gólzsák. Maradunk viszont az under 2,5-nél.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Joker8
Oddsok: 1.85 Bónusz: 35,000Ft
Rabona
Oddsok: 1.81 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Ivibet
Oddsok: 1.81 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső