St. Etienne – Auxerre: Fogadási Tippek és Ligue 1 Előzetes

Olvasd el 7 perc alatt szerző Bartos László 2022 május 27.
St. Etienne
Teljesítmény:
D D V V V
  • Stade Geoffroy Guichard
  • Május 29. 19:00
Nézd élőben itt:
Joker8
Auxerre
Teljesítmény:
D D N N N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Mai második mérkőzésünk Franciahonból érkezik, a St. Etienne – Auxerre mérkőzésről fogunk most írni. Az első osztály 18. helyezettje csap össze a másodosztály harmadikjával, az Auxerre tíz év után juthat vissza az élvonalba, miután fokozatosan vált egyre nagyobb és nagyobb tényezővé a Ligue 2 pontvadászatában.

Tegnap este lejátszották az első meccset, sokkal közelebb nem kerültünk az igazsághoz, annyit viszont tudunk, hogy vért fog izzadni a St. Etienne vasárnap este.

Az Auxerre Ligue 1-es szinten játszott, és kiharcoltak egy döntetlent. Erről nemsokára egy bővebb összefoglalót olvashattok.

A fogadóirodák azt mondják, a St. Etienne az esélyesebb, sokkal inkább gondolnak a bukmékerek az ő győzelmükre, mint a másodosztályban tengődő, de amúgy nagy múlttal rendelkező Auxerre-ére.

Mi csak annyit tudunk biztosan, hogy kemény találkozó lesz. A többit meg most megpróbáljuk kideríteni.

Az odavágó

Talán kezdjük azzal, hogy megnézzük a tegnap esti mérkőzésüket, hátha segít ez egy kicsit nekünk. Szögezzük le az elején, egyáltalán nem tartottuk esélytelennek az Auxerre-t, sőt azt gondoltuk, hogy hazai pályán még győzhetnek is. Az elmaradt, de egy döntetlennel gazdagodtak, így a visszavágó előtt valóban a franciák rekordbajnoka a favorit, de a mutatott játék miatt nem csalódtunk az Auxerre-ben.

Az első negyedórában kóstolgatták egymást a felek, két kisebb lehetősége volt a vendégeknek, egy a hazaiaknak, azonban Bernardoni és Leon is a helyén volt. Utóbbi a 15. percben is ott volt, repült is Zaydou Youssouf csavarására, ezt azonban nem lehetett elérni. A belső középpályás mesteri mozdulattal, hibátlanul lőtt a jobb sarokba.

Ezt követően kezdődött el a Bernardoni-féle parádé, a kölcsönben a klubnál szereplő portás két nagy védést is bemutatott, melyek közül Charbonnier-é volt a nagyobb, egy kiugratás után célozta meg a jobb alsót a támadó, a kapus azonban leért.

Az első játékrészben még az ASSE előtt termett egy nagyobb lehetőség, komikus módon kerülte el a játékszer a kaput.

Folytatta a második félidőben is a bátor játékot az Auxerre, a St. Etienne pedig igyekezett kihasználni a labdavesztéseket, amiből kontrákat indíthattak.

Egy ilyen esetben Camara lőtt mellé, de volt a túloldalon is egy necces szitu, amikor Autret bombázott mellé, a labda az oldalhálót is érintette, Bernardoni azonban nyugodt maradt.

Az egyenlítésre a 86. percben került sor, ekkor egy hosszú keresztlabdával a csereként pályára lépő Gaetan Perrint találták meg, aki átvette a játékszert, majd okosan a rövid felsőbe lőtt.

Nem mondhatni, hogy érdemtelen volt az Auxerre egyenlítése, ha kizárólag a statisztikát nézzük, akkor azt láthatjuk, hogy többet birtokolták a labdát és többet lőttek kapura is.

A visszavágó nagyon necces lesz a St. Etienne számára.

Auxerre

Nem igazán tudok újat elmondani az együttesről, hiszen mióta legutóbb írtunk róluk annyi történt, hogy lejátszották az első meccset. Ahol sérülés nem történt, így továbbra is teljes kerettel készülhet Jean Marc Furlan mester.

Remekül mozgott a csapat, ami talán feltűnő volt, hogy Charbonnier-t néha milyen könnyen kivették a játékból. Nem csoda, mivel ő lőtte a legtöbb gólt a bajnokságban, az ASSE különös figyelmet fordított az ő megállítására, sokszor ketten-hárman őrizték a támadót.

A vasárnapi visszavágón lehet, hogy lesz egy kis változás, Hein és Sinayoko kerülhet ki a csapatból, helyükre Alexis Trouillet és a gólszerző, Gaetan Perrin kerülhet.

A várható kezdőcsapat:

Leon – Arcus, Jubal, Pellenard, Bernard – Touré – Perrin, Sakhi, Hein, Autret – Charbonnier

Egymás elleni meccsek:

A tegnapi meccsről már olvashattatok, de aki lemaradt az előző cikkről, az a korábbi találkozókról is olvashat, álljon itt az a pár sor, amit előzőleg írtam a két gárdáról:

Öt éve már, hogy ez a két együttes megmérkőzött egymással. Az Auxerre már akkor is másodosztályú együttes volt, a St. Etienne pedig a Ligue 1-ben vitézkedett. Az osztálykülönbség nem látszott a csapatokon, kilencven perc játékot követően 0-0-t mutatott az eredményjelző. Aztán a hosszabbításban már kijött a különbség, de nem úgy, ahogy gondoltuk volna. Az Auxerre a túlórában háromszor is betalált, aminek köszönhetően kiejtették első osztályban szereplő ellenfelüket.

Ha szigorúan 90 percet nézünk, akkor az utóbbi öt meccs egyikén sem született döntés, ötből ötször ikszeltek egymással. Utoljára az Auxerre tudott nyerni még anno 2010-ben. Szeretném hozzáfűzni, mindegyik meccs nagyon régen volt, így ebből messzemenőleg nem következtethetünk semmit sem…

Előző 5 meccs eredménye
2022.05.26.Ligue 1
auxerre
1:1
st etienne
Ligue 1
2017.02.01.Francia Kupa
auxerre
0:0
st etienne
Francia Kupa
2012.02.25.Ligue 1
auxerre
0:0
st etienne
Ligue 1
2011.10.01.Ligue 1
st etienne
1:1
auxerre
Ligue 1
2011.04.09.Ligue 1
auxerre
2:2
st etienne
Ligue 1
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

St. Etienne

Kicsit megkavarta a dolgokat Pascal Dupraz mester, mi egészen más kezdőt képzeltünk el, mint ami végül a nyerő lett. Wahbi Khazri például csak a kispadon ült, de Boudebouz, Hamouma és Sow is. Azt már most kijelenthetjük, hogy a visszavágón ezen játékosok többsége a kezdőben lesz. Szerintünk.

A St. Etienne és az Auxerre között egyáltalán nem látszott az osztálykülönbség, ez nem tudom, hogy az Auxerre számára dicséret, vagy az ASSE számára kritika. Valószínűleg egy kicsit mindkettő…

A St. Etienne-nél sem történt sérülés a mérkőzésen, viszont az odavágó előtt megsérülte Timothee Kolodziejczak és Yvan Neyou, akik a visszavágón sem léphetnek majd pályára.

Egy hazai pályán támadóbb együttest fogunk látni, biztosak vagyunk abban, hogy bátrabb futballal rukkol majd elő az ASSE.

A várható kezdőcsapat:

Bernardoni – Sacko, Moukoudi, Nade, Trauco – Camara, Youssouf – Boudebouz, Nordin, Bouanga – Khazri

Tippelde

Úgy gondolom, az Auxerre egyáltalán nem ijedt meg a feladattól. Miért is tették volna? Gyakorlatilag nekik nincs vesztenivalójuk. Nyilván van, de alapjáraton ez a szerepkör mindig hálásabb, kevesebb a teher, itt csak győzni lehet.

Pont ezért, a visszavágón is ugyanilyen játékot várunk az Auxerre-től, és javulást az ASSE-tól. A két gárda nem játszott gólgazdag meccset legutóbb, azonban lehet, hogy most elszabadulnak az indulatok. Persze idézőjelesen. Lényeg a lényeg, hogy gólokat várunk, legalább két és felet.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Joker8
Oddsok: 2.16 Bónusz: 35,000Ft
Rabona
Oddsok: 2.10 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Ivibet
Oddsok: 2.10 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső